Julen varer lige til påske

Redigeret 1. april kl 08:27: Den 3. april kl 10 er solgt, men vi åbner for sessioner søndag den 12. april efter kl 12. Skriv til os, så finder vi ud af det :)

------------------------------------------------

(This is not an aprilsnar, ceci n´est pas une aprilsnar)

Vi har siden julen 2019 haft rabat på vores forløb, således at man - når man har gennemført et helt forløb (4 sessioner) - får 15% rabat på alle sessionerne. Man får altså 360 kr refunderet fra os.

Vi fortsætter selvfølgelig med at have forløb da vi ved, at man kan rykke sig ekstremt langt på 4 sessioner - jo mere klar man selv er, desto bedre - så de går ingen steder, men julen varer som bekendt kun til påske, og derfor frafalder rabatten også fra den 13. april 2020 klokken 23:59.Ønsker du at gå i forløb eller er du ikke sikker og vil gerne have en session til at starte med - hvilket er helt ok, selvfølgelig - så skal du enten have startet eller været i session inden den 13. april eller booket den. Det gør du lige HER hvor der godt nok ikke er mange tider tilbage inden påske (vi har i skrivende stund fået en tid ledig på fredag den 3. april klokken 10 da der er flyttet rundt på nogle tider - skynd dig at booke hvis den tid lige passer dig), men så længe du har booket inden, er det helt fint at sessionen afholdes efter påske.

Vi skræddersyr altid forløb individuelt til den enkelte ud fra energifelt, vibrationer, mentale og følelsesmæssige begræsninger/overbevisninger, erfaringer, perspektiv og meget andet, og hjælper med konkrete værktøjer til at håndtere livet. Med andre ord hjælper vi dig mod dit højeste potentiale, ikke bare i praksis men også der hvor du måske står i vejen for dig selv.Du er også velkommen til at købe forløbet og få rabatten fra starten (det gør du HER), og så booker vi bare tider til dig manuelt. Som skrevet før, så har vi flere tider "bag kulisserne" da der skal være fleksibel struktur til dem, der er i forløb og har brug for deres sessioner og dem er vi ved at have rigtige mange af. Bemærk, dog, at alle dage frem til den 11. april er udsolgt, også dem "bag kulisserne" :)

Husk også, at vi har LIVE-udsendelse idag klokken 12.30 - den finder du lige HER hvor vi blandt andet skal se på, hvornår det astrologisk er godt at købe hund (eller noget som helst andet, men det er et specifikt spørgsmål til brevkassen) og så skal vi have placeret dagens aprilsnarsgåde der udløser en præmie i søndagens påskelive, hvis du kan gennemskue hvad vi siger forkert idag! Du finder LIVE for søndag den 5. april lige HER. Alle LIVE-udsendelser er gratis at deltage i.

Spørg endelig hvis du har spørgsmål, du kan kontakte os på session@universalgoals.dk eller lige HER.

Kærlig hilsen

Nian og Louise

Kategorier