Jupiter/Pluto den 5. april 2020: Bruce Willis og Den Faldende Elevator. Første fald.

I et år spækket med stjernekombinationer og planetariske punkter, der kan tage pusten fra enhver, er det svært at være med i kampen om at være den største stjernekombination.

Under "normale" omstændigheder ville en Jupiter/Pluto-konjunktion være en gigantisk hændelse.  Det er det såmænd stadig, der er bare kamp om gigantiskheden for tiden.

Vi får ihvertfald første runde af JP-konjunktionen idag den 5. april 2020. Jeg har tidligere skrevet om den HER og er du Guldmedlem, kan du læse om hvilket livsområde den lander for dig HER.

Den minder mig om en film der typisk ville være med Bruce Willis eller lignende actionhelte. I ved, lige der hvor han er på sporet af noget, i sidste øjeblik kommer ind på toppen af en elevator i en elevatorskakt hvorefter elevatoren begynder at falde.

Dette er første fald. Frit fald, hvor vi alle tror at nu er det ude med os, indtil elevatoren stabiliserer sig igen.Jupiter i konjunktion til Pluto i Stenbukken er om noget en fænomenal mulighed for transformation af samfundsstrukturer, der ikke længere virker. Og ja, det er en skræmmende tid (Zeus møder Hades - hersker af underverdenen, her er ingen kære mor og dårlige undskyldninger) og man kan nemt føle, at jorden forsvinder under ens fødder. Vi er klemt inde det sidste sted i nøddeknækkeren inden nødden knækker totalt.

Tror vi. Ingen lykke uden lidelse. Ingen fødsel uden den sidste transitition gennem den mørke fødekanal - og det er den værste.

Under enormt pres skabes diamanter. Det store mørke, der omhyller os, er det sidste inden vi ser morgendagens lys.

I indlægget skrev jeg om, at det var under en JP-konjunktion at mikroskopet blev opfundet. Jupiter ekspanderer alt, den kommer i nærheden af, her er det Plutos evne til at skære ind til benet (ja, det er derfor Nian og jeg laver "Plutonsk coaching" - vi arbejder med det, det i virkeligheden handler om).Alt er under mikroskopet, vi presses til at finde ind til kernen af vores liv og forstå hvordan vi kommer dertil. Store sandheder afsløres i disse tider. Der er ikke mere at skjule, det er ikke muligt. "Hvis verden alligevel går under, så fuck it - jeg siger sgu bare tingene som de er".

Jeg håber, at folk nu går et spadestik ("elevatorfald") dybere end "det bliver godt igen", som er månedens hashtag. #detblivergodtigen.

Come on. Så var den gamle verden vist heller ikke bedre, vel. Overforbrug, overproducering (sjovt som de går hånd i hånd), overstress, overvægt, overperformance, overbeskyttelse, overensomhed, overdiagnosticering osv osv. Over over over. Hold op med at overkøbe, at overproducere. "Godt igen" skal helst ikke være det, man forbinder med at gå på den rigtige restaurant eller lave det perfekte staged-shot på Instagram. Narcissismen og egoismen tager det største dyk her i første elevatorfald.

Jeg har intet imod nydelse, kun hvis det ikke er autentisk og kommer fra det mest passionerede sted. Pluto hersker også over seksualitet. Rod-chakra. Det du virkeligt har lyst til at kreere, the thing you really want (to fuck). Det har vi talt stolpe op og stolpe ned om i LIVE-videoerne (de ligger alle på Facebook-siden). Verdens bedste øvelse for hvert elevatorfald, der involverer Pluto, er at gå endnu dybere ind i sig selv og virkeligt mærke efter hvad man i virkeligheden gerne vil. Uanset hvad omverdenen mener om det.

Jeg tror ligeledes, at transitter som disse bruges bedst ved at tænke mere i overlevelse. Om ikke andet så som tanke-eksperiment, som skrevet om tidligere. Ikke på den suicidale måde, men på en moden og velovervejet måde: Hvad har du at tilbyde på et marked? Ikke et dating- eller jobmarked. Et overlevelses-marked. Hvad ville du have at tilbyde hvis vi stod i en situation, hvor vi f. eks mangler mad? Kan du gro mad? Lave næringsrig mad på budget? Det er allerede startet og selv om vi forhåbentligt ikke får decideret hungersnød i DK, så kan vi være ret sikre på at hylderne ikke bliver ved med at bugne. Ihvertfald ikke af overflødige fødevarer eller luksus. Det kan med andre ord blive mere alvorligt end at man ikke kan blive set på den rigtige cafe med sine bekendtvenner eller at man ikke kan komme ned til sit Insta-venlige lejede hus i Perpignan og den slags. Igen har jeg hverken noget imod cafeer eller Perpignan, det er eksempler.

Jeg tror, at en transit som denne inviterer til at tænke meget videre meget hurtigt. Kvante-style. Er man stadig mest ærgerlig over, at der måske ikke kommer nye kartofler til tiden eller i udbud (og jeg elsker også nye kartofler) skal man nok hoppe ret mange tankefelter frem for ikke at blive slået tilbage til start. Det skal helst ikke være det største problem man kan forestille sig. Tænk lidt videre. Bare for sjov. Lad os håbe, at det her ikke går så galt, men så har du da tænkt worst case scenario. For hvis det gør, så kommer det til at gå stærkt (ligesom det gjorde nu) og så er det ikke godt at stå med bukserne nede. At ugens mest diskuterede Facebook-indslag har været hvorvidt gå- og cykeltrafikken omkring nogle søer skulle ensrettes fortæller mig, at vi som samfund nok ikke er pisse-gearede til en apokalypse.

For ingen kan bruge møllestene til noget. Dem, der ikke kan bidrage. Taler vi hvad du tilbyder som business giver det sig selv, at det skal være høj værdi til få penge. Især mad.Jeg ville ligeledes tænke i at sørge for at optimere sit immunforsvar (tænk mere citron, ingefær, hvidløg og krydderurter end bacon, æg, fløde og chokolade. Sorry, guys). Moder Jord kan nå at sende 117 andre virusser efter os før vi får udviklet en vaccine for den ene (!) og optimalt immunforsvar er ækvivalenten til at tage iltmasken på sig selv først. Ikke medicin, vel.

Vi ved, at der er økonomisk kollaps på vej. Det har ikke som sådan noget med astrologi at gøre, det er blevet studeret i årevis af økonomi- og businesseksperter. Vi er i samme boble som inden børskrak og efterfølgende Great Depression som USA var i for 100 år siden. Økonomiske cyklusser studerer man på samme måde som historiske, pandemiske og astrologiske cyklusser. Det er derfra vi kan "forudsige" fremtiden. Human nature never changes og historien gentager sig selv fordi det er - cyklusser.

"Depressionen" består i, at vi opdager at vores ejendele ikke har den hidtil antagede værdi eller at vi måske slet ikke ejer dem. Vores komplekse økonomi-system er godt når det er godt og rigtigt skidt, når det er skidt. Når vi når til sidste udvej, nemlig at trykke penge, kan vi stå over for en elefant der bliver rigtigt svær at spise.

Astrologien fortæller os i den sammenhæng egentlig bare, at Uranus i Tyren (læs indlægget fra 2016 her, det er præcis det vi står i nu) og Saturn i Vandmanden 2020-2023 efterfulgt af Pluto i Vandmanden frem til 2044 vil nedbryde alt der ikke virker, herunder økonomi og behandling af Moder Jord (Tyren). Tænk fællesskab, deling og hvad du kan tilbyde gruppen for "overlevelse". Sy, strikke, bygge, gro, rengøre etc er eftertragtede skills. Perfektioneret selfie-vinkel er ikke. Now you know.

Andet elevator-fald kommer til juni 2020 og tredje samt sidste inden Vandmanden for alvor tager over fra december 2020 kommer til november.

Vi ses der hvis ikke før :)

Bemærk, at indlægget om Jupiter-Pluto-konjunktionen er skrevet længe før vi stod i den situation, vi står i nu.

Louise

Kategorier