Energivejrudsigt for påsken 2020. Good times.

Hvis det endelig skal være, så er en af månedens bedste perioder energimæssigt faktisk her i påskedagene 2020.

Månen er netop skiftet til den entusiastiske Skytte, så håbet og optimismen stråler om kap med den flotte forårssol i starten af påsken for senere at blive erstattet af Stenbukken, der for sidste gang i en million år (eller sådan noget) kommer til at sidde på den Sydlige Måneknude. Nu har vi vist også releaset nok karma for de næste mange år, må man sige.Myldrer det frem med gode ideer - og skal de også blive til noget? No problem.

Merkur har nu endelig forladt Fiskene efter mere end 2 måneder her (!), er gået i den fyrige Vædder og danner nu en smuk sekstil til Saturn. Dette er en af de sidste perioder hvor det er tid til at sætte både i søen, inden bølgerne vender og begynder at komme indad mod stranden.  Skal der handles bør det være snart og med kommunikationsplaneten ude af den tågede og forvirrende bouillabaisse kan vi ikke bare tænke mere klart igen, vi får også så småt hukommelsen igen.

Merkur i Vædderen siger – ”ok, så hvad gør vi så i praksis?”. Der skal handling til, nu skal vi rykke fremad. Månen farvet af Skyttens lysende entusiasme og synes, at alt kan lade sig gøre. Verden ligger for vore fødder og vi ser den mere klart end vi har gjort i månedsvis. I Stenbukken kan vi begynde at konkretisere.

På Corona-siden kunne Merkur i Vædderen også meget vel betyde, at vi får noget klarhed over hvem/hvad/hvor og hvordan situationen, løsningen osv egentlig er.  Konkrete tidsstempler, fakta, tal, dato på. Det bliver i det hele taget en stor forbedring på den mentale front, ikke mindst for de Merkur-styrede Tvillinger der for tiden har Venus på besøg. Trangen til at socialisere eksploderer, også selvom det er over nettet vi må holde påskefrokost i år.Påsken 2020 har aldeles fremragende energier til at lave sjov, spas, jokes, spil og se lyst på fremtiden. Det er nogle af de bedste energier, vi har haft i lang, lang tid. De tunge skygger hænger stadig over os, bevares, men hey – de minder måske bare om, at livet skal leves nu og det skal leves med kvalitet. På sin egen bizarre måde bliver det måske en af de bedste påskeferier nogensinde. Ingen madlavningsstress og banale familiedramaer eller vævende håb om måske engang i fremtiden at gøre noget ved sine virkelige drømme. Der er ikke rigtigt plads til det umodne og useriøse i så alvorlige tider som dette. Der er derimod masser af plads til at dele ægte håb og drømme for fremtiden. Empati, kærlighed og fællesskab. Venskab.

Vi står umiddelbart heller ikke til at få flere slag med den store, kosmiske stegepande. De mere hardcore aspekter har toppet for denne gang, ihvertfald frem til sommerferien. Tak til Saturn, Pluto og Jupiter. Det var vel nok en spændende runde i bokseringen, mange tak for alle de lærerige gaver.Et shoutout til tidens fødselsdagsbørn, de stakkels Væddere, der har måttet holde isoleret fødselsdag i år – planeternes gave til jer er nu, at Saturn ikke er i kvadrat til jeres tegn. Det er første gang i årevis og samtidig er de mere forstyrrende planeter hos jeres naboer. Neptun er i Fiskene (forvirring, drømme, illusioner, bedrag, fantasi) og Uranus, som I ellers havde ”glæde af” i mange, mange år, er i Tyrens tegn. Ikke flere mærkelige skruebolde med pigge på ind fra sidelinjen, pludselige forandringer og omvæltninger.

Saturn er nu i flot sekstil i Vandmanden, så det at bygge noget solidt, stærkt etc er langt lettere for jer end det måske har været de sidste 10 år. I kid you not. Se også hvilket hus/livsområder du har Vædder-placeringer i dit fødselshoroskop for en mere detaljeret oversigt.

Rigtigt god påske til alle :)

Louise

Kategorier