Så er det absolut sidste udkald..

Prisen står med prikker Og det er ikke fordi den stikker

Men fordi det idag kl 23:59 er absolutemento sidste chance for at få 15% rabat på et helt kvante-coaching-forløb. Et kvante-coaching-forløb er 4 sessioner, hvor vi sammen med dig rykker fra 0 til 100 på det eller de områder af dit liv, hvor du har brug for overblik over energifeltet, mangler skills, har begrænsende overbevisninger omkring det at leve dit fulde og bedste potentiale eller hvad det måtte være.

Du er velkommen til at købe hele forløbet idag (2.036,-), det gør du lige HER selv om du først vil starte på det senere. Det er op til dig! Du kan altid se ledige tider, det gør du lige HER.

Hvis du køber forløbet samlet, så booker vi tiderne manuelt. Du ser altså bare hvor i skemaet der er ledigt og kontakter os HER eller på session@universalgoals.dk. Du kan sagtens booke dem een ad gangen så vi udvikler i det tempo, der passer dig.

Bemærk, at der er helt og aldeles udsolgt for personlige sessioner i april 2020. Dette inkluderer ekstratiderne, som vi altid har bag kulisserne. Vi har stort set sessioner hver dag, så der er ikke plads til at proppe mere ind - men er du ellevild for at komme i gang med din spændende rejse, så kan du altid kontakte os som ovenfor og komme på venteliste hvis der skulle komme et afbud. Det er også her du kontakter os, hvis du har spørgsmål!

Vi glæder os meget til at se dig!

Kærlig hilsen

Nian & Louise

Kategorier