Sidste nyt fra vestfronten

Godforår derude i det danske land, her kommer lidt news fra redaktionen:

Som man måske har set, har vi lagt ekstra sessionstider ind i maj måned. Der indsneg sig en fejl, som nu er rettet - søndag den 10. maj er ikke sessionsdag, det er lørdag den 9. maj derimod. Læs mere om booking af de tider HER og om sessioner med Nian & Louise iøvrigt lige HER.

Vi har fået en ledig tid torsdag den 23. april fra 13.00 - 13.55, så skynd dig at booke den hvis du vil i gang med kvantespring i din selvudvikling. Det gør du lige HER. Sessionen foregår enten i vores sessionslokaler i Hvidovre eller online (vi aftaler nærmere på mail vedrørende platform).

Vi er iøvrigt mere end een gang blevet spurgt, om man kan booke en dobbeltsession (altså 2x55 minutter i træk) og det kan man selvfølgelig sagtens hvis der er ledige tider. Kontakt os HER hvis du har spørgsmål.Vi er halvvejs igennem april 2020, hvilket ikke bare betyder at vi udsender en Margrethe-skål til alle tiders Vædderdronning, der idag fylder 80 år, men også at du kan se eller gense energivejrudsigten for denne måned lige her (advarsel: video med Louise):

https://www.youtube.com/watch?v=ytMtmsoulgk&t=840s

 

Du kan også se eller gense vejrudsigten for dit eget tegn for april 2020 samt hvad Saturn i Vandmanden betyder for dit stjernetegn/ascendant frem til marts 2023, det gør du ganske gratis og uden dikkedarer lige HER.

Næste indlæg herfra er til Guldmedlemmerne, og det handler om hvad Venus i Tvillingerne og retrogradperioden betyder for dig her fra april - august 2020.

Ses vi? Det er op til dig - men vi håber det ihvertfald :) 

 

 

 

Kategorier