Nymåne i Tyren den 23. april 2020. I skovens dybe ikke så stille ro.

Jeg har tænkt meget over om jeg skulle skrive om den kommende nymåne i Tyren. Den, der løber af stablen natten til onsdag den 23.  april. Det er ikke fordi den ikke er spændende – måske snarere lidt for spændende. I den sæson, der normalt er årets mest stabile og faste, har vi i år så mange mærkværdige skuespillere på scenen, at det nærmer sig absurd teater.

Vi har ved nymånen, som lægger fundamentet for den kommende måned, hele 6 planeter i faste tegn. God start. Kulisserne står stærkt og stabilt og publikum løber heller ikke lige nogle vegne. De kan selvfølgelig heller ikke komme ud, men det er en anden snak.Tyren er altid noget med sanserne. At virkeligt smage på naturen og alt det Moder Jord tilbyder. At få jordforbindelse. Bruge sanserne i naturen og lytte til fuglene og kramme et træ og en and hvis du kan. Frugt vinder over frygt.

Dejligt skovteater, vi har her. God eg, der. Bank bank.

Hvem der?

Ja, det er Uranus.

Uranus hvem?

Uranus-jeg-ryster-lige-snekuglen-så-hele-teateret-bliver-vendt-på-hovedet-Uranus.

Nåhh, er det dig. Jow, dig kender vi godt.

Og så pludselig står man der et nyt sted på skovscenen, man har nye medspillere og et helt nyt manuskript fra Uranus Productions.Banke banke på.

Nåh, der er sørme travlt på den her scene, hva.

Hvem der?

Det er Mars i Vandmanden og Venus i Tvillingerne. De kommer hånd i hånd – næsten da for den trigon vi ellers mærker hele april måned sker ikke. De kosmiske elskere mødes aldrig.

Mars i Vandmanden ønsker noget mere teknologi i stykket og det skal helst være gruppeteater, hvor alle siger præcis lige meget. Hologram-teater er en mulighed. Vi er villige til at forhandle.

Venus vil bare gerne snakke. Hele tiden og med alle. Og først nu ser vi Neptun bag Venus, og Neptun har sørget for at alle i publikum ser forestillingen gennem fedtede briller, fra hver deres kameravinkel og at skuespillerne iøvrigt har manuskripter til hver deres forestilling. Alle spiller deres bedste, men der er ingen sammenhæng. Alle mener at have fat i det rigtige manuskript og suffløren er på stoffer.Som om det her stykke ikke i forvejen stiller store krav til os som producere, banker det nu på igen. Ja, det er ordensmagten (Saturn). Med punkerhår (i kvadrat til Uranus).  Der er forslag til masser af nye måder at producere teater på, måske betalingen kan være i Bitcoins eller den streames via nettet, men det er godt nok op ad bakke at få det sat i gang. Dem er vi ligeglade med, for Saturn og Uranus har først premiere i 2021 alligevel, så de må lige gå tilbage til øveren mens vi trods alt har fået nogle gode ideer og nogle tanker sat i gang.

Jeg udtaler mig ikke om hvorvidt ovenstående er godt eller dårligt. For nogle er det trauma-tider, for andre det fedeste der nogensinde er sket. Jeg beskriver bare tilstanden.Vejen igennem er altid optimal brug af aspekterne. Nymåne og sol i Tyren lægger som nævnt op til nydelse. Det kan være at nyde maden, nyde at lave den. Slowcooking.  At vaske et stykke tøj i hånden, vaske op i hånden kan være ren meditation. Det er very back to basics.

Venus i Tvillingerne elsker bare at snakke og lære og kommunikere og undervise. Helst noget med hænderne. Fremragende tidspunkt at lære at spille guitar og sådan noget. Og at tjene penge på noget ”man gør med hænderne” nu hvor det sjovt nok er frisører og tatovører der åbner igen. Der er iøvrigt gratis sommerhoroskop til den første, der sender et billede af sin Universal-Goals-tatovering.

Basics er måske ikke så stabile som de plejer at være. Vi nyder vores slowcooked taste explosion-mad, men ved ikke om vi kan betale huset til næste termin. Hvad fremtiden bringer.

Og således siger vi tak for i aften her fra teateret i skovens dybe, men ikke helt så stille ro.

Vi håber, at I nyder forestillingen. Til fulde.

Louise 

Kategorier