Energivejrudsigt for maj 2020. Artist.

De første 3 uger af maj 2020 befinder solen sig i Tyrens tegn. Et meget fast tegn. Fikseret. Se videoen med energivejrudsigten ganske gratis lige HER eller nederst i indlægget. Nedenfor følger mine noter om maj 2020.

Uranus er her den første uge, så forandringer er der uanset hvor stor modstanden fra os er.

Alting blomstrer i Tyrens sæson. Vi har lagt fundamentet for længst og nu skal vi se det hele springe ud. Måske med raketfart fordi Vædderen ikke fik sin sæson og ikke fik kanaliseret sin energi.

Tyren er enkel. Det er det simple liv. La dolce vita. Jeg læner mig tilbage og venter på, at universet giver mig. Som regel i form af goder og belønning. Vi kommer måske ikke tilbage til det gamle liv - frivilligt eller ufrivilligt, men har fået noget nyt og smukt istedet, måske en flot have eller hjem.

Den bedste anbefaling her er at afstå fra at have et UDFALD. Man kan have mål og strukturer, men "detach from the outcome". Ingen ved hvad det ender med. Vi kender ikke facts og vi kan ikke forbinde de her prikker med menneskehjerne, hverken i vores eget liv eller globalt.

Der kan være MANGE SANDHEDER med Venus i Tvillingerne, ligesom når man søger på Google. Så får du et resultat og jeg et andet selv om vi søger på det samme ord (!). Det er dualitet, det er komplekst. Sandheden ÆNDRER sig måske konstant.

Saturn i VANDMANDEN ændrer opfattelsen af tid og hvor hurtigt vi kan manifestere noget nyt. Se selv hvor hurtigt det fik med at lægge verdenen ned da Corona ramte. Tid til REALITY CHECK for sig selv personligt - Tyren bliver med SIG SELV. MINE TALENTER, MIN SUCCES, MINE PENGE, MINE EJENDELE. Det er her ikke så godt at bruge tid på at fodre markeder for politsike holdninger, sladder osv. Hold det smukt, egne sanser. Lav mad sammen, havearbejde, kunst, kreativitet. Poesi, leg med ord.

KUNST er andet stort ord. Artist. Start MAJ er stadig frem frem, så lidt tilbage, så lidt frem. Ligesom i JAZZ. Måske ligger nøgler til ens FREMTID i fortiden eller lige ved siden af. Følg flowet, dans med livet. Saturn i Vandmanden bringer multifacetterede situationer og personer, hvis lige vi aldrig har set. Vi er forbundne, det du høster sås også af en anden.

Dyreriget stjæler noget den anden har lavet og sparker den ud. Deraf ord som "pick-up artist, con artist". Tryllekunstner. Det er også artister og de laver kunst ved at bedrage. Kom som minimum ned fra den høje hest i forhold til hvad andre gør og siger, ihvertfald, de er led i survival of the fittest og giver måske bare KARMiSK balance. Firmaer bruger også hackere til at teste sikkerheden på deres IT.

MORAL hører til biblen og Fiskenes tidsalder, nu ser vi på hvad der rent faktisk er og ikke hvad vi tror er rigtigt forkert godt og dårligt.

VREDE over noget som helst, pas på - tyren bliver vred på bondemanden og TRAMPER på ham og bliver til BØFFER. Keep it light, lev op til dine egne standarder som du vil være på sigt.

Slut maj løser det hele sig lidt.

Den 10. maj skrives verdenshistorie når Nian og jeg åbner "Manifestation i Praksis"-gruppen. Vi har 8 damer klar til iværksætterforløb og man kan blive medlem af gruppen, følge med i deres proces og vores sparring og så ligger der grundlæggende viden om alle områder, især hvis man skal manifestere business, projekt osv. Følg med og tilmeld din email til nyhedsbrevet på forsiden på .

Hvorfor? delvist fordi det er det vi gerne vil og vi vil gøre det billigt, men også fordi Den Nordlige Måneknude den 5. maj skifter til Tvillingerne - nu skal vi have knowhow. Ikke mere affirmations og modeller og principper og filosofi og mindset osv, man skal kunne business. Man skal KUNNE tingene. Der er skills, håndværk, kompetencer, der er regler og spil man skal spille - uanset om man kan lide det eller ej.

Hjernen skal ned i hjertet, vi skal lære at styre vores tanker. Den 7. maj har vi fuldmåne i Skorpionen, det er endnu et reality check om du bliver hos dig selv og passer din egen have. Realisme er månedens nøgleord. Stol på det åbenlyse. Lige med kærlighed og skønhed er det lidt op og ned med realismen, men resten burde være in our face.

Maj 2020 er et mellemstadie. Interlude. Den gamle verden smuldrer dag for dag og den nye verden er ikke bygget endnu. Det varer 2020 ud. (Jupiter-Pluto mødes 3 gange i 2020 - i april, juni (jeg sagde maj ved en fejl i videoen og november) og Jupiter-Saturn i historisk møde til dec 2020 ud over en masse eklipser hen over sommeren - vi må se hvad der sker i praksis). Stort er det. Massivt. Hele verden og samfund og strukturer.

Det er jord, når et bjerg ændrer form er der frakturer og jordskælv osv. Det kan mærkes og sker ikke hurtigt eller let. Tyren er et fast jordtegn. Frakturer og jordskælv ser vi mere i 2021.

Hav en god måned :)

Louise

https://youtu.be/k2I_7FkVJ1s

Kategorier