Sådan lægger du et numeroskop (instruktionsvideo og øve-skabelon)

Et numeroskop består af sammenregnede tal ud fra en persons fødselsdag og navne. Det fortæller en masse om det, vedkommende tiltrækker uden at vi kan tage stilling til, om det er godt eller dårligt, rigtigt eller forkert. Se videoen hvor Louise forklarer hvordan man lægger det lige HER eller nederst i dette indlæg.

Et numeroskop er rigtigt godt til analyse af en persons "kontrakt" for det her liv uden at det på nogen måde er udslagsgivende eller entydigt. Analysemæssigt mener jeg ikke, at numerologien kan stå alene, men det er et godt værktøj til at give et ekstra perspektiv hvis man gerne vil hjælpe en anden eller studere verdens begivenheder. Et numeroskop kan lægges på personer, virksomheder, lande, bryllupper, ægteskab og en hel masse andet.

Det kan derfor bruges i historisk sammenhæng, som terapeut og lignende. Også selvfølgelig som en slags underholdning hvis man ved, at man ikke her sidder med de vise sten for det er ikke til at vide hvor bevidst eller udviklet personen bag numeroskopet selv er (!).

Samtidig er der et højere billede af, hvorfor man har de navne, man har (som giver sig udslag på en bestemt måde i ens liv og personlighed) - det er her jeg bl.a bruger astrologien for yderligere evidens -hvorfor det at skifte til rent numeroskop ikke bare er løsningen for alle. Det kræver modenhed og det kræver viden at udleve sit fulde potentiale.

Tallenes betydning og placering i numeroskopet kommer meget snart i detaljer når jeg udgiver min bog "Korrekt numerologisk grundbog", men en del af dem kan du indtil videre få på overfladisk plan her inde på universalgoals.dk (under "grundvibrationer og tarotkort").

Navneberegneren finder du HER. Den kan normalt beregne automatisk, men er under reparation så indtil videre må du finde en på nettet (søg efter "navneberegner") og så dobbelttjekke om det er korrekt med alfabetet som du også finder på min navneberegner-side.

Vedhæftet på denne side finder du også en skabelon til download, så du kan printe og øve dig på at lægge numeroskoper i hånden - det er vigtigt at kunne da man måske ikke altid er i en situation, hvor man lige kan lægge det online (og det er måske heller ikke korrekt).

Endelig vil jeg understrege, at det ikke er så ligetil at skifte navn. Det er en stor transformationsproces, man går igennem hver gang man får nyt navn, og den kan føles meget hård i nogle år - især hvis man ikke ved, hvad man har fået med i sig nye navn og derfor tiltrækker.

Er du Guldmedlem, kan du se en oldergammel video hvor jeg forklarer hvordan man lægger det højere selv (selve "kontrakten" for det her liv, det kræver at man kender fødsesldag, måned og år). Den finder du HER.

Jeg anbefaler derfor at bruge denne video, skabelon, bog og hjemmeside til analyse alene og ikke til at forsøge at regne et optimalt numeroskop ud - det er komplekst og man kan nemt gøre mere skade end gavn.

Hent til download (klik på billedet, så downloades dokumentet):

numeroskop uden højere selv (word-dokument)

Guide til numeroskopets tal. (PDF)

God fornøjelse,

Louise Falkenberg

Universal Goals

April 2020

Se videoen her: Bemærk, at jeg regner forkert da jeg regner søjletallet ud i videoen - jeg glemte at tage mellemnavnet med ("Vanilla" som giver 20/2). Det korrekte søjletal er altså 40/4 fordi der skal lægges 2 til 38/2, men jeg gider ikke at lave videoen om.

Tilføjelse: Står du i en situation, hvor dit navn giver under 10 skal du lægge grundvibrationen til. Er det stadig ikke nok til at komme over 10, lægger du et 9-tal til for at højne det en "oktav". Hedder du altså Maj (som giver 6) og er født den 2. i en måned, lægger du 2 til 6 = 8. Det er stadig ikke nok, derfor lægger du 9 til 8-tallet og derfor vil der stå 17/8 forrest på navnelinjen. "Forrest" er ude til venstre, navnenes talværdier skrives fra venstre mod højre.

https://youtu.be/7QxZ3TXWlH8

 

Kategorier