Manifestation i praksis med Nian & Louise-gruppen åbner allerede den 1. maj 2020!

Det gik langt hurtigere og lettere at blive klar med medlemsgruppen end vi havde antaget, wuhuw! Derfor – fortvivl ej hvis du ikke nåede iværksætterforløbet eller hvis du står foran at skulle gøre dine drømme konkrete, men ikke aner hvor du skal starte. Tilmelding til "Manifestation i praksis med Nian & Louise"-gruppen åbner nemlig allerede på fredag den 1. maj.

Udover ubegrænset adgang til en database med grundlæggende viden og ekspertråd samt hemmeligheder inden for business, succes, salg, markedsføring, optimal brug af energier i business, ledelse, eksekvering, networking, drift og meget andet får du også mulighed for at følge LIVE-sessioner rigtige mennesker, der omsætter deres  rigtige ideer i praksis. Her kan du selv få mange gode råd, vi har 8 modige damer sat i stilling til hver deres iværksætterforløb hvor du kan se hvordan man gør i praksis samt hvordan vi arbejder.Går du selv med en iværksætter i maven, får du altså her mulighed for at prøve start og udvikling af business/projekt af derhjemme og du kan heppe på og følge lige den hvis ide, proces, placering osv passer til din egen  - og hvis ikke, er der stadig masser af brugbar viden i og udenfor LIVE-udsendelserne, som altid vil ligge tilgængelige i gruppen.

Alt dette samt månedlige LIVE-sparringer til alle, der måtte have brug for det, får du for kun 59 kr/md. Det er supernemt, du tilmelder dig og betaler på siden her (link kommer i indlæg på fredag), hvorefter du får direkte adgang til den lukkede gruppe på Facebook. Abonnementet bliver trukket automatisk hver måned.

Fredag den 1. maj 2020 går vi altså i luften og åbner for tilmelding, så det er muligt at melde sig til fra om eftermiddagen. Du kan følge med på Facebooksiden samt skrive din email-adresse i tekstfeltet her på universalgoals.dk, så får du også automatisk en mail i indbakken, når vi er klar.

Spørgsmål? Stil dem HER eller i gruppen, når vi åbner for adgang – vi glæder os til at udvikle med jer!

Mange hilsener

Louise & Nian

Kategorier