PRODUKTNYHED: Nu er der åbent for tilmelding til "Manifestation i praksis"!

Nu kan du tilmelde dig “Manifestation i praksis med Nian & Louise”-gruppen. Det gør du lige HER.

Du får: 
  • Ubegrænset adgang til en database og netværk med grundlæggende viden og ekspertråd samt hemmeligheder inden for business, succes, salg, markedsføring, ledelse, eksekvering, networking, drift, manifestation og meget andet
  • LIVE-demonstration på optimal brug af energier og energifelter i business (typisk astro- og numerologisk)
  • Selvudvikling til lavpris for ofte er mennesket i vejen før man kan gå i gang med den konkrete manifestation
  • Du får du også mulighed for at følge LIVE-sessioner rigtige mennesker, der omsætter deres rigtige ideer til konkret manifestation. Her kan du selv få mange gode råd - vi har 10 modige damer sat i stilling til hver deres iværksætterforløb hvor du kan se hvordan man gør i praksis samt hvordan vi arbejder.
  • Vi holder også LIVE-sparring til dig, der sidder derhjemme med spørgsmål. Følg med i gruppens "begivenheder" og tilmeld dig her. Alt der sker i gruppen, bliver altid i gruppen.
 

Går du selv med en iværksætter i maven, får du altså her mulighed for at prøve start og udvikling af business/projekt af derhjemme og du kan heppe på og følge lige den hvis ide, proces, placering osv passer til din egen  – og hvis ikke, er der stadig masser af brugbar viden i og udenfor LIVE-udsendelserne, som altid vil ligge tilgængelige i gruppen.

Derudover er det gruppen for dig der er interesseret i psykologi, coaching, selvudvikling, astrologi, numerologi, tarotkort, typologi og selvfølgelig business i det hele taget.Krav til dig:
  • Et ønske om succes
  • Et dankort
  • 59 kr om måneden
  • En Facebook-profil
 

Alt dette samt månedlige LIVE-sparringer til alle, der måtte have brug for det, får du nemlig for kun 59 kr/md. Det er supernemt, du tilmelder dig og betaler på siden her, hvorefter du får direkte adgang til den lukkede gruppe på Facebook. Abonnementet bliver trukket automatisk hver måned. Linket til den lukkede gruppe kommer til dig i en automatisk mail-bekræftelse. Så klikker du på linket og kommer ind til gruppen. Har du nogle som helst problemer, så kontakt os endelig HER.

Der betales altid en måned forud og du kan til enhver tid melde dig ud af gruppen, hvis du ønsker (kontakt os gerne inden hvis du har problemer eller andet). Det gør du ved at skrive til os HER. Forudbetalt medlemsskab refunderes ikke.

Vi glæder os meget til at være i gruppe med dig! :)

Kærlig hilsen

Louise & Nian 

Kategorier