I Tvillingernes tegn maj-juni 2020. T H I N K.

(Har du ikke tid eller lyst til at læse hele indlægget, finder du månedens stikord nederst - lige til at klippe ud og hænge på køleren!)

Så letter ballonen sgu. Om den er fyldt med varm luft eller realiserbare drømme finder vi først ud af senere på året, men det er li´meget! Årets nymåne i Tvillingerne er her og den er freesh, ny og smart i en fart. Det er den førende energi den kommende måned fra 22. maj 2020 - 21. juni 2020. Herunder kan du læse om, hvordan den bruges optimalt i hverdagen.

Tvillingernes nymåne er i år på forunderlig vis også det mest stabiliserende aspekt vi har i maj måned, hvilket ellers er Tyrens job i starten af maj måned. Tyren er normalt så stabil, at man godt kan være lidt i tvivl om hvorvidt den er i live. Den plejer at skulle hente Tvillingerne ned fra et træ eller hjem fra en kornmark, hvor man endte uden sin pung efter en eller anden fest. Nåh, det kender I ikke til? Nej nej, det var også bare et tænkt eksempel.

Ihvertfald er det særpræget, at rollerne er byttet om. Og grunden til det er, at Uranus befinder sig Tyrens tegn. Planeten for forandring og det af den pludselige slags – sådan ind fra venstre uden at det behøver at være godt eller dårligt. Det kan alle vores Tyreplaceringer i horoskopet bare godt vænne sig til frem til 2026. Herudover er disciplinerende Saturn gæst ved bordet, når Tvillingernes nymåne fyrer den kommende måned i gang. Du tager lige sikkerhedsbriller på inden du går ud og brænder fyværkeriet af, ik?Handlingsplaneten Mars er også i Fiskene for tiden og det er kosmisk, spirituelt og drømmende, men sgu ikke noget man får noget konkret ud af. Det får vi tidsnok mulighed for fra juli måned, lige nu er det tid til at svømme rundt uden decideret retning i det kreative kar og med alle de store planeter i retrograd skal alting reflekteres over, (gen-)overvejes, gennemtænkes, gennemarbejdes, genforhandles. Hvis det ikke er det jeg allerhelst vil inderst inde, er der ikke opbakning fra energierne. Det kan godt være, at fremtiden er her, men det er ikke noget vi kommer til at hoppe på hovedet ud i med et hviiiin. Det bliver roligt, stabilt og langsomt. Solidt. Det er trods alt Tyrens bjerg, vi skal have nedbrudt og bygget op påny.

Og så skal vores drømme, projekter og ideer passe til den nye verden, vi på udfordrende vis er ved at føde os ind i. Og det er i fællesskab med de andre omkring os.

Mig? - nej jeg er selvkørende. Jeg klarer mig selv som jeg altid har gjort. Jeg har ikke brug for andre.

Glem det. Bare glem det. Vi er langt forbi mig mig hvad-vil-jeg-selv-realiseringsprojekter. Hvor priviligerede er vi lige at have boet i et land, hvor man havde tid til at tænke over sine luksusproblemer og hvad man egentlig vil med sit liv.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man skaber venner eller networker, så se vores tidligere webinar om det på UG´s Facebookside eller spil SIMS. Ja, jeg mener det seriøst.

Fællesskab muss sein. Det siger Saturn i Vandmanden og den Nordlige Måneknude i Tvillingerne der de kommende år skaber fundamentet for fremtiden. Vi skal stå sammen i grupper og fordele arbejdet. Bygge og skabe til hinanden, dele og ikke bare tjene penge på hinanden. Sikre hinanden.I 2020 er de basale behov omdrejningspunktet. I det hele taget vil alt, der er unødvendigt være ekstremt spild af vigtige ressourcer.  Vi skal helt ind til benet. Kan jeg køre 2 gange i stedet for 3 gange, kan jeg også købe ind til andre i blokken, lave mad til nabolaget, sy, strikke, bygge, gro?

Kan jeg udnytte teknologien således, at uddøende brancher, der er storforbrugere af fossile brændstoffer, ikke bliver fundamentet for min succes? Hvis jeg er kunstner, kan jeg så via min webshop sælge mit maleri til en på den anden side af jorden, som selv får det 3D-printet så jeg ikke skal sende noget via forurenende transportmidler? Det er bare et tænkt eksempel, men det er svært at forestille sig, at vi på sigt kommer til at have en verden hvor vi fragter og selv og varer unødigt rundt om jorden længere. Vi må tage hele omverdenen med i vores overvejelser.

Brug og smid-væk kulturen har heldigvis længe været på retræte. Man kunne nemt forestille sig, at fremtidigt guld ligger i at transformere møbler, tøj og andet der er kasseret og give det liv påny.Nymånen lægger op til tanker. Mange af dem og uden grænser eller restriktive mindsets om, hvad der kunne lade sig gøre i den gamle verden. Med Saturn i konjunktion her har vi som nævnt ikke bare en stabiliserende og rimeligt jordnær effekt, vi har også ansvar og modenhed.

Vi kan tænke os om to gange før vi gør noget som helst. Vi er her på den svære bane i spillet, der hvor man virkelig skal tænke strategisk. Er det nu også nødvendigt at gøre, sige, spise, tænke, producere eller købe det her? Har vi virkeligt brug for mere inflammable plasticlort fra Taiwan og "sandhedsopslag" på Facebook? Really?

Retro minder mig også som kvalitet og holdbarhed som i gamle dage. Da jeg var barn var gryder og håndklæder sgu noget man havde i lang tid. Ikke som kunne bruges og smides væk som salgsmønsteret lægger op til i dag. Vi kan ikke tage mere fra naturen for vores juvenile behov, det tror jeg straffes stort fremover.Disse energier arbejder også med det, der er. Det jeg rent faktisk kan tilgå lige her og nu med de remedier jeg har foran mig. Står du med ide, projekt, blog, bogskrivning eller hvad det måtte være, så TEST det på virkeligheden. Bare smid det på Facebook eller andet og bed om andres mening. Lav en hurtig video, skriv et hurtigt opslag. Så får man hurtigt prikket hul i overflødigt tankemylder der kan bremse udviklingen unødigt.

Det er vigtigt at nævne, at maj måneds stormagiske aspekt, nemlig Venus i kvadrat til Neptun har en kæmpe indflydelse her. Hele måneden er vi præget af stærk leverpostej på brillerne, hvad enten det har med kærlighed eller ideer at gøre. Måske er det virkeligt, måske ikke – det ved vi først langt senere – men det er ihvertfald værd at vide, og det er en anden grund til at vi helst skal afholde os fra at tænke alt for meget på det konkrete, endelige resultat for det kan komme til at se meget anderledes ud.Det ville heller ikke være en ægte Tvillingemåne hvis der ikke var leg inkluderet.

Det er fint at lege købmand her. Som da man var barn og ”solgte” pakker med OTA solgryn og tomme mælkekartoner til sine forældre og andre stakler omkring sig.

Undertegnede var en tand mere avanceret og tjente som barn allerede penge på at stoppe familiens sokker for 5 kr/par og få en anden til at gøre selve arbejdet på 2,5 kr/par. Ingen Stenbuk uden et medfødt business-win-win-gen, går jeg ud fra. Det var også her, at jeg udviklede min første business-model (Skotøjsæskemodellen). Mere om det en anden gang, pointen er at vi skal afholde os fra at arbejde hen imod et resultat og istedet bare nyde processen.Tvillingerne og Vandmanden er nemlig også non-lineære. Det er her vi har digitale strukturer, distributionssystemer etc liggende. Ingen og jeg gentager ingen kan forudse hvad det er for en verden vi er ved at bygge. Derfor er det naturligt, at vores tanker/handlinger (impulser) skal op og ned og frem og tilbage. Vi skal måske plukke lidt fra nogle af vores tidligere erfaringer her og lidt fra vores tidligere jobs eller uddannelser her indtil vi har strikket vores helt egen unikke drøm sammen. Det er optimal brug af energier som disse. Måske jeg skal have variation i min hverdag, have forskellige småjobs eller projekter og meget gerne forskellige indtægtskilder (herunder distributionsprincippet/forgrening).

Heltens rejse er ikke så direkte som vi måske tror. Vi er nødt til at forbinde prikkerne hen ad vejen og asfaltere mens vi kører. Organisk flow, baby. Hokus pokus og pludseligt stod brikkerne nogle helt andre steder. Tvillingerne har ikke Magikeren som tarotkort for ingenting.

Det er freeesh.

Det er nyt.

Det er nymåne i Tvillingerne.Nymånen er Tvillingerne som er energi-fundamentet fra den 22. maj 2020 til næste nymåne den 21. juni 2020 (som iøvrigt er et motherfucking vild eklipse i Krebsen) er god til:
 • At tænke (hurtigt)
 • Vigtige samtaler af al slags
 • At skrive (gerne noget man har liggende fra tidligere, noget i skuffen, en ide, emne osv)
 • Opdatere CV, skrive jobansøgninger
 • Skrive tekster til sin nye hjemmeside (det tager tid!) eller andet informationstungt
 • At lytte og få den andens perspektiv
 • At være NYSGERRIG (vores superpower frem til januar 2022, læs om den Nordlige Måneknude i Tvillingerne maj 2020 – januar 2022 HER)
 • At have det sjovt (her kan man også deltage i Universal Goals´ 4 års fødselsdag, hvor Nian og Louise sender LIVE fra Royal Albert Hall eller var det Hvidovre lørdag den 23. maj kl 12. MON ikke der vil være fis, ballade og nogle præmier af en slags. Du finder og tilmelder dig det event på Facebook lige HER og det er ganske gratis).
 • At læse/studere/lære/undervise
 • At lære et nyt sprog hvadenten det er et fremmedsprog, kropssprog eller programmeringssprog
 • At udforske nabolaget, gerne på morfars cykel eller måske dine gamle rulleskøjter (Tvillingerne er også korte ture og transportmidler)
 • At få nye venner (!)
 • At være kreativ
 • At være åben
 • At sælge og markedsføre og networke
 • At lave noget med sine hænder hvadenten det er at spille guitar, klaver, skrive på tastatur eller skyggefigurer
 • Alt, hvad der har med "små ting" at gøre: sættekasse, lave figurer af clips, puslespil, farve-sortere M&M´s (nå det gør I heller ikke, sig mig hvad laver I overhovedet i hverdagen?)
God fornøjelse,

Louise

Kategorier