Case: Lagkagehuset i shitstorm. En energifeltsanalyse.

Hov! Hvad er nu det for noget? På nul komma blæs er Lagkagehuset blevet mere upopulært end thebirkes uden remonce.  Om det er grundet skattely eller noget med romkugler, der er lavet af alt godt fra gulvet er irrelevant, når vi analyserer virksomhedens energifelt. Her ser vi arketypisk ræsonnans – altså at der ”sker noget”, men ikke hvad der i konkrete omstændigheder udløser det. Ligesom Corona-virussen og alt det andet.

Når LKH langt fra er de eneste, der har placeret deres rosinboller et andet sted end i det land, hvor de har flest butikker og det ikke nødvendigvis er ulovligt – men bare lidt unfair på den hovskisnovski måde –og det så er dem, der bliver plastret ud på avisforsiderne, er det interessant for mig at kigge på, hvad LKH´s egen ”højere intelligens” vil have dem til at gøre. Det analyserer jeg ud fra deres astro- og numerologiske blueprints.

Vi starter altid med det overordnede. Stiftet den 27. juni 1997 ved vi allerede, at vi er ude i et stærkt energifelt (27/9 og 6) hvor stamina, loyalitet og retfærdighed er store dele af kagen, men også at der med en årsvibration på 26/8 (fordi 1+9+9+7=26 og 2+6=8, derfor skriver man numerologisk tværsummen som 26/8) kan være tendens til ups and downs, ofte forårsaget af måske velmente råd fra nogle kagespader af rang. Har man 26/8 i det hele taget er det vigtigt ikke at stole alt for meget på andres råd. Også med rent numeroskop omend man her er beskyttet mod decideret idioti.

Astrologisk mangler vi lidt vigtige informationer, men kan alligevel godt se de store træk.  En masse sukkerbløde placeringer i den varme Krebs og udtalte placeringer i ovenfornævnte ligheds- og retfærdighedstegnene Vægten og Vandmanden vidner om, at der ikke er fundamental understøttelse til at gøre ulovlige ting – også moralsk set. Det ligger ikke i den naturlige kodning. Så straffer vores højere selv vores jordiske selv, hvilket opleves som eksterne omstændigheder på jordisk plan.Hvad jeg dog finder mere interessant er, at Lagkagehuset er født en dag hvor Neptun stod på den kritiske 29. grad i Stenbukkens tegn. Nu bliver det lige lidt langhåret og selv om vi helst ikke vil have hår i bolledejen, er det en vigtig detalje, især nu hvor Saturn der lige var gået på besøg i Vandmanden for at løfte en flig af tæppet for hvordan vi i fællesskab kreerer en meget anderledes verden de kommende år, er gået retrograd og derfor om lidt over en måned kommer tilbage til Stenbukkens tegn for at gøre sit arbejde her færdigt.

Det kan sagtens mærkes allerede nu hvor man har 29 grader Stenbuk et sted i sit fødselshoroskop. Og endnu mere sommeren over.  Når man har noget som helst på den 29. grad, skal man være meget opmærksom på det område for her kan man få det bedste eller det værste ud af aspektet. Neptun i sin højeste form er fænomenal kosmisk kreativitet (som også ligger i deres 15/6 i det højere selv) og store visioner. De sidste par år har de da også udvidet grænseløst og havde dengang planer om at udvide mere.  I sin laveste form lever man på en eller anden marengssky og er direkte naiv, godtroende og uden jordforbindelse. Det svarer til 26/8 numerologisk (vi analyserer det samme energifelt, men kigger bare ind ad forskellige vinduer).

Når Saturn så kommer på besøg, hvilket allerede er sket een gang tidligere på året, her 2. og 3. gang, så skal der satme være styr på brødudsalget.  Saturn går til makronerne, det kan man bide sig selv i Othello-lagkagen på. Det er realiteter på højeste plan og er der styr på regler og strukturer på jordisk plan. Neptun har absolut ingen grænser og Saturn har ikke andet. Bliv lige her på jorden. Den ene er ikke bedre end den anden, begge er essentielle for at gøre et stykke fantasi til virkelighed, men ubalanceret kan vi hurtigt få et stort problem.

Saturn går til makronerne og har man drysset for meget pink sukkerkugleglasur på regnskaber eller virksomhedsstruktur i det hele taget, så kan man få et meget stort problem man kan lære rigtigt meget af. Bageren kan jo ikke lave regnskab med sit dårlige øje, vel.Jeg har dog svært ved at forestille mig, at det her på sigt bliver et stort problem for LKH, især hvis de er nede på jorden og tager det alvorligt. Tager en mere moden tilgang til tingene end landets statsminister lader til at kunne for tiden (jeg SAGDE jo, at hun stadig bare var ungdomshusbz´er indeni).

Med 23/5 i eksistensformålstal som LKH heldigvis har, går tingene aldrig rigtigt galt. Det er den højeste vibration i universet som man med sans for business og disciplin kan nå langt med – endnu længere med Ferrari-numeroskop – men når Saturn er på besøg i ens Neptunhus er det vigtigt, at man ikke prøver at slå en større bager ned end man kan bolle.

Eller hvad det nu hedder.

EnergifeltsanaLouiseÅrstalsrækkemæssigt står Lagkagehuset i første år af en 4-årig skæbneperiode. Der skal innoveres og tænkes ud af boksen og fra 23. april – 16. juli står de sjovt nok i deres eget Lagkagehusvibration (46/1), som også er ”mit livs kærlighed/passion”, men her skygget af skæbnetunge 4-4-8. Det betyder grundlæggende det samme som skrevet foroven. Vi er aldrig ofre for transitter, årstalsrækker eller vores energifelt i det hele taget, men havde jeg været energifeltsrådgiver for LKH ville jeg klart have advaret dem om dette og bedt dem have meget styr på deres shit. Lad os håbe for dem, at de har det, for Saturn og 4-4-8 doesnt fuck around og gider ikke dårlige undskyldninger eller hovedet nede i flødeskummet. Brillerne skal pudses og det skal de lige nu. Slips på. Ikke noget plettet bagerkittel og sådan noget. Året ud står de iøvrigt i to på hinanden følgende ”verdenserobrere” der i sin højeste form kan betyde præcis det, ordet indikerer – at man erobrerer verdenen, indtager nye markedsområder eller andele eller i sin laveste form, at hele lortet falder fra hinanden. Man kan sagtens få succes og redde det hele hvis man er smart, disciplineret og business-minded, det har mange gjort gennem tiden. Med eller uden rent numeroskop.

 

Kategorier