Du kan nå det endnu..

UDSOLGT!
Skriv til os på venteliste@universalgoals.dk for at komme på mail-listen når der åbnes for tilmeldinger til Iværksætterforløb 3.0 :)
Louise og Nian
---------------------------

Det er ikke for sent, men tæt på hvis man skal nå at være med på Iværksætter-forløb 2.0, som løber af stablen fra den 8. juni 2020. Der er næsten udsolgt på rekordtid og vi tager kun 2 personer mere ind! :)

Iværksætterforløb er for dig, der:
  • Går rundt med en drøm eller ide, du ønsker at manifestere til noget konkret
  • Står med en eksisterende business, du gerne vil udvide eller transformere
  • Ønsker en god proces mellem nuværende liv og drømmelivet
Du behøver ikke at have din virksomhed registreret inden for at komme med i forløbet, der er masser af forarbejde at gøre inden! :)
Du får:
 
- 4 x 45 minutters coaching (online eller fysisk i vores sessionslokaler i Hvidovre)
 
- Analyse af dit og din forretnings energifelt (astrologisk, numerologisk o.a)
 
- Ekspertråd til din business og til dig personligt i forløbet fra ide til forretning
 
- 3 måneders gratis medlemsskab til Manifestation i Praksis-gruppen
Læs om og tilmeld dig Iværksætterforløb 2.0 lige HER.Er du ikke helt klar eller har du ikke helt råd tilbyder vi herudover den billige model, de fleste kan være med til. Du kan nemlig være med på sidelinjen og få gode råd, der ofte er så universelle, at du kan trække dem direkte over på din egen proces! Dette er både igennem en voksende videns-database og fordi vi streamer alle iværksætter-sessioner LIVE, så I kan følge med (dog uden at se selve personen, som er anonym).

Det gør du ved at tilmelde dig Manifestation-i-Praksis-gruppen, som du finder i shoppen lige HER. Når man har tilmeldt sig kommer automatisk en mail med det samme, hvor der er link til den hemmelige gruppe på Facebook. Det koster 59 kr/md som trækkes atuomatisk - vi glæder os til at se dig derinde :)

Feedback fra andre i Manifestationsgruppen:  

Vi siger selvfølgelig tak og er rigtigt glade for, at andre i praksis kan bruge den viden og erfaring vi har været så mange år om at akkumulere :)

Spørgsmål? Kontakt os HER.Var man ikke så heldig at være med til Universal Goals´ 4-års fødselsdagsfest igår hvor der var interview, eventyr, husnummer-tricks og meget andet, så kan man gense LIVE-videoen lige HER. Vi vender snarest tilbage med vinderne af konkurrencerne! :)

God søndag,

Louise & Nian

 

 

Kategorier