Find dit rigtige rigtige stjernetegn med Primal Astrology

Der er mange forskellige måder at klassificere energifelter på, astrologi er bare en af måderne og der findes mange forskellige astrologiske systemet. Som med så meget andet bør de også udvikle sig i takt med, at mennesker udvikler sig og selv om der er mange døgnfluer på markedet, ser jeg alligevel den store trend Primal Astrology som en af de gode måder at kombinere på. Vi mennesker bliver mere og mere komplekse og skal forstås sådan.

Som talt om og skrevet før, så er nye måder at sætte ting sammen på det nye sort (sortbrun?) de kommende år med Saturn i Vandmanden. Det er bl.a derfor vi sætter numerologi, astrologi, tarot, psykologi og coaching sammen i det vi kalder "energifeltet". Mere om det en anden gang.

Primal Astrology er egentlig simpelt nok, det er dit vestlige stjernetegn (som vi kender dem fra dyrekredsen) sat sammen med dit kinesiske stjernetegn (som mange måske også kender). Det giver et helt nyt - og må jeg sige, meget mere eksotisk - stjernetegn som du kan læse om i kombinationer der giver rigtigt god mening, synes jeg. Og så er det lidt sjovere at være piranha, enhjørning, anakonda eller søhest :)

Det eneste du skal gøre er at finde dit fødselsår og den periode, du er født i, og så klikke på linket for at læse om dit primal-astrologiske stjernetegn. Det gør du lige HER.

Det er lidt underholdning på en solbeskinnet søndag, mens vi venter på at Louise (som er ved at flytte) kommer med juni måneds energivejrudsigt til alle samt den daglige vejrudsigt for juli (sidstnævnte for Guldmedlemmer, du finder den daglige energivejrudsigt for juni lige HER og juni for dit stjernetegn lige HER).

God fornøjelse :)

Louise

Kategorier