Kollektiv energivejrudsigt for juni 2020. Shake it off.

Det er endnu en spændende runde, vi går ind i. 3 eklipser, to ekstra retrograder, en Jupiter-Pluto-konjunktion (læs om de 3 begivenheder i 2020 HER) og Mars´ skifte til 6 måneder i Vædderen  på en måned. Det er de store marginaler. På godt og ondt. Nye cyklusser for alle. Nogle går big eller går home, andre falder fra toppen. Det er bare sæsonskifte.

Du kan se den kolletive energivejrudsigt ganske gratis på YouTube-kanalen lige HER (intet login nødvendigt) eller nederst i indlægget her :)

Et sæsonskifte, der kan byde på alt fra faldende ledere til tsunamier til økonomisk kollaps til endnu en pandemibølge. Det kan blive voldsomt herfra, men også give store gennembrud.

Tvillinge-energi = trash talk. Misundelse. Go with the flow. Grin lidt ad det. Jo mere omstillingsparat du kan være desto bedre.

Der sker meget og det sker hurtigt. Kvadrat til Neptun er lig med at alle står i manegen og har hver deres version af sandheden. Måske alle har ret, måske ingen. Vi kender ikke det større billede endnu, der er meget 2020 tilbage endnu. Som Colosseum med en masse ”sandhedskrigere”, der slås mod hinanden. Og vinder lige så meget som gladiatorer dengang. Mars i fiskene er the spiritual warrior, så vær opmærksom på at der ikke går Jeanne d´Arc i den med en lost cause. Man kan spilde meget tid på at kæmpe med luftdrager for tiden.

Om 20 år snakker folk stadig om år 2020. Det tror jeg. Det bliver sådan noget JFK-assasination-noget. Alt bliver endevendt, billeder kigget på (så always look your best!), artikler tages op, historiske beslutninger og begivenheder bliver en del af skolefaget. Det var det år, der startede den verden vi kender nu-agtigt.

Historisk set har Saturn-Pluto-konjunktioner medført alt lige fra verdenskrige til pande- og epidemier (begge verdenskrige og Den Spanske Syge og AIDS startede her). USA står i en vild transit i disse år, og har resten af 2020 noget der svarer til september 2001-aspekter. Paddehatteskyen kan meget vel være noget vi ser i horisonten, men effekten har ikke helt ramt endnu.

Datoer:

5. juni eklipse i Skytten

18. juni Merkur går retrograd i Krebsen

21. juni eklipse i Krebsen

29. juni Mars går i Vædderen frem til januar 2021

30. juni Jupiter-Pluto-konjunktion no. 2. Mere kommer til overfladen.

Det er historie. Det er som at være i en film. Eller en sang.

Shake it off, shake it off. Tag ikke tingene personligt i juni 2020.

God måned,

Louise

https://youtu.be/jX0MNkVUdfI

Kategorier