Der er een tid tilbage i juni måned og nyheder generelt :)

UPDATE: Sessionen den 30. juni blev hurtigt snuppet, der er tider igen fra juli måned. Se skema i indlægget :)
-----------------------------------------------------------------------
Her kommer latest news fra Universal Goals hvad enten du søger numerologisk navneskifte, skæbne-session eller iværksætterforløb :)

Står du og vil til personlig session med os, så er der een tid tilbage i juni 2020 og det er den 30. juni klokken 14.00. Den finder du og booker lige HER (først til mølle). Her kan vi kigge på de udfordringer du står over for, både psykologisk og energimæssigt, kigge på skæbnefelt, højeste potentiale og den slags.

Står du over for skulle manifestere dit drømmeliv - herunder måske din egen virksomhed eller professionelle hobby - men ved ikke hvordan du kommer i gang eller hvordan man gør, så kom ind i vores Manifestation-i-praksis-gruppe. Det koster 59 kr/md og du får høj kvalitet af viden til den lave pris fordi tingene står på paller. Ligesom i Netto. Der er ikke brugt penge på fancy markedsføring og guldrandede bogomslag, men på solidt og professionelt indhold hvor alle kan lære hvordan man manifesterer i praksis! Du tilmelder dig abonnementet lige HER og så får du efterfølgende en mail hvor der er et link til gruppen, som er hemmelig og findes på Facebook. Hvis du har nogle som helst problemer, så kontakt os HER.

Her kan du også følge vores 19 iværksættere, som alle er i gang med et spændende forløb på hver deres måde. Der er små smykkeprojekter, spirituel business, flippede ideer og så er der de meget store projekter med mangeårige planer foran sig. Du kan følge med i alle sessioner, se planen for hvornår vi er LIVE i gruppen derinde og ellers ligger alle videoer selvfølgelig altid tilgængelige ellers. I denne uge alene har vi 8 LIVE-sessioner med iværksættere i gang!Går du selv med en iværksætter i maven og vil have din lille mere eller mindre selvforsynende niche i verdenen (som jo nok bliver fremtiden med Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne og Saturn i Vandmanden), så kan du også hoppe med når vi laver Iværksætterforløb 3.0! Der er ikke sat endelig dato for opstart, men det bliver tidligst i juli 2020. Der er allerede en del på maillisten, så vil du sættes på her og have besked, når vi er klar med næste runde, så skriv til os på venteliste@universalgoals.dk. Du kan læse alt om iværksætterforløbet lige HER.

Der åbnes også for tider til numerologisk navneskifte med Louise i juli måned (både personligt med virksomhed, hvis man ønsker det) - kontakt Louise HER for at booke internt. Du kan læse om det personlige navneskifte HER og om virksomhedsnavneskifte HER. Der er fuld tilfredshedsgaranti på alle sessioner som indeholder fuld analyse af energifeltet (bl.a inkl hele fødselshoroskopet), 5 års årstalsrækker frem samt et netværk på ca 120 personer, som alle er i proces efter numerologisk navneskifte hos Universal Goals. Det er ikke altid en nem proces, så den er rar at være sammen med andre om og der er ofte hyggelige begivenheder.

Der er som altid materiale til Guldmedlemmerne på vej (alt om dit stjernetegn, læs om at blive Guldmedlem HER) og til alle kommer video-horoskoper for juli 2020 også meget snart. De næste kommer allerede idag når vi er færdige på kontoret. Der er i skrivende stund videoer for Vægten, Vædderen, Jomfruen og Fiskene oppe - dem finder du på YouTube-kanalen lige HER.

Kærlig hilsen

Louise & Nian 

Kategorier