I Krebsens tegn juni-juli 2020. Bølgen.

Der er sådan nogle perioder hvor vi skal handle og drøne derudaf med alle vores planer og projekter. Der er andre perioder hvor det er voldsomt spild af ressourcer at lave andet end at ligge på en strand med en drink i hånden.

Og så er der Krebsens sæson.

Jer der har fulgt Universal Goals længe ved, at fundamentet for vores arbejde er at finde en balance mellem spiritualitet og praktisk hverdag. Hvornår er det magi og hvornår er det psykologi? Hvornår er det bare manglende viden? Man skal ikke studere mange store filosoffer eller andre Kloge-Åger/Åser gennem verdenshistorien for at vide, at referencer til stor visdom er gået tabt i vores dagligdag hvilket ofte gør det spirituelle til et umodent blik på livets almene fortrædeligheder. Eller virkelighedsflugt.

Jeg er som så mange andre før mig også nået dertil hvor jeg har opdaget, at der hele den beskrevne del og så er der det, vi bare slet ikke har fået sat ord på her på jorden endnu. Som vi nok ikke engang har mental kapacitet til at forstå.

”We are lived by powers we pretend to understand”, skrev W. H. Auden.

At se hvad noget så simpelt som et navneskifte kan gøre gør også mig til stadighed mere ydmyg over for det store, kosmiske design. Vi mennesker har sgu ikke det store overblik.Ok, det er fedest nok, Louise, men hvornår skal vi høre noget om Krebsen?

Det er det jeg er ved at padle mig frem til. Hvert år når vi når hertil er jeg tom for ord. Det, der ligger i Krebsen, i arketypen, i energien er så stort at jeg ikke kan beskrive det. Det er det største, det dybeste, det mest rummelige af alle energierne.

Det er med andre ord hverken en energi eller et udfald vi kan rumme i denne periode frem til den 22. juli 2020. Det bliver allerhøjest lidt plasken på et boogie board ved vandkanten og ikke at anbefale at surfe på den store bølge.

"Øhm, sagde du lige bølge? Hvaffor en bølge?"

Den, der er på vej ude i horisonten. Som venter os med åbne arme.

Og det ved vi godt, at den gør. Vi er måske ikke bevidste om det i dagligdagen eller har sat ord på hvad det bliver – er det endnu en virus-bølge, er det et økonomisk kollaps, er det noget naturen gør (aspekter som vi har nu kunne nemt pege mod bemærkelsesværdige naturfænomener, f. eks vulkanudbrud, tsunami, jordskælv, solstorme etc).Og det er det, vi har at arbejde med i Krebsens sæson. Vores intuition. Mavefornemmelse. Godt hjulpet på vej af forfædre, der smider beskeder, symboler, varsler, sten på vores vej, et puf i den rigtige retning ind fra den anden side af vand-gardinet. I ved, der hvor vi tror at der er et stort ingenting. Os der tror, at vi bare er os her på jorden i hverdagen. Næh, vores rødder er med os hele vejen. De er dybt i vores hjerter.

Derfor er Krebsen også et kardinaltegn. Et ledertegn. Vi har selv stokken vi kan sætte solidt fast ned i sandbunden, så vi enten kan ankre os et sted mens vi venter på det rette tid at følge med de nye strømninger og stadig overleve (vi er på sikkerhedsaksen her) eller begynder at stokke os hen mod sikkerhed, f. eks. Og det er meningen, at vi skal gøre det selv – vi skal ikke bare flyde med, det gør Krebsen ikke. Også når de lader som om. Det har oftere med frygt for hvad andre synes, tænker og vil gøre at gøre grundet den store sensitivitet. Krebsen er og bliver et af de mest misforståede tegn i Zodiakken. Det er omskifteligt, sensitivt og indirekte (!). Heraf mystikken og uforudsigeligheden for dem, der ikke har udviklet samme sensitivitet.Og så er der Saturn. Som ellers lige hyggede sig med fremtidsprojekter i Vandmandens tegn, men nu må se Papa Saturn komme hjem igen for at opbygge det, vi har smadret efter festen. Hvilket heldigvis gør, at Krebsen er på sikker grund igen nu hvor den anden halvdel er tilbage i huset.

Saturn kommer til at være i Stenbukken resten af året og kan du kombinere disse to power-energier, som er skabt til at blive sat sammen, så har du i denne periode muligheden for at udvikle din hyper-sensitivitet til en grad, hvor du ved hvornår tidevandet skifter. Det er sådan Krebsen overlever i vandet hvor den bor i det mest omskiftelige område – også kaldet ”Tidevandszonen”. Wikipedia fortæller os, at ” organismer som lever i tidevandszonen er tilpasset de ekstreme forskelle som tidevandet medfører”. Det er Krebsen.

Her kan du tage dine forholdsregler, så du ikke bliver skyllet ud på åbent hav, men istedet bor sikkert i dine ”huse” af mursten. Hvis I kan huske, at jeg i 2019 skrev om 2020, så refererede jeg ofte til de tre små grise og at 2020 altså var her hvor man skulle have bygget huse af mursten på alle områder af sit liv. Bundsolidt. Det er en bølge som den kommende, der tager alt med, der aldrig skulle have været samlet eller bygget.Og så alligevel.

Det er heller ikke tid for at slå sig selv i hovedet over de valg, man tidligere har foretaget og al den tid, man har ”spildt” selv om det ligger lige for. Der er nok få af os, der ikke var nogle helt andre for bare få år siden. Sådan er det jo med så transformative processer vi har gennemgået. Og vi planter jo også blomster selv om vi ved, at de vil visne. Det er naturlige cyklusser. Med Saturn tilbage i Stenbukken for the final countdown har vi dog atter det meget lange lys på og bør ikke bruge vores ressourcer der hvor vi ikke ser os selv om 10-15-20 år eller de næste mange liv.

Den 5. juli har vi den sidste eklipse i Stenbukkens tegn – det er det sidste wakeup-call, sidste sirene inden bølgen – og hvad den indbefatter for dig kan du se i de månedlige video-energivejrudsigter for dit soltegn, måne, ascendant osv. De ligger på Universal Goals´ YouTube-kanal og du finder dem lige her (bemærk, at der stadig mangler nogle, der kommer selvfølgelig snart).

Det er også sidste gang i 9 år, at vi har eklipser på Krebs-Stenbuk-aksen, og næste gang får Stenbukken lov til at gå forrest og Krebsen stå på faldlemmen. Mere om det langt senere, det er bare for at fortælle at de kardinale tegn ikke går ud fra scenen uden at have været sikre på, at alle er så selvkørende som muligt og tager ansvar for eget liv. At bygge sit solide drømmeliv kræver ikke kun, at vi i maven kan mærke at det er det helt rigtige, det kræver også udholdenhed, arbejde og disciplin.

Mars går også i Vædderen slut juni, men det er mest relevant for september og frem hvor vi kommer til at have nogle eksplosivt spændende perioder, så der kommer et separat indlæg for alle samt individuelle guidelines til Guldmedlemmerne for optimal brug af transitten i forhold til eget energifelt. Heltens rejse er dog begyndt og perioden juni-juli vil vi senere se tilbage på og forstå, at det var her det hele begyndte.Sidste småting for juni-juli:
  • Venus går heldigvis direkte igen, men er i medio juli i sidste af 3 kvadrater til Neptun, hvilket genopliver de sidste års store tendens til at have alt for lyserøde briller på, især i romantisk sammenhæng. Dette er slutningen på en større Venus-cyklus, hvor vi ikke længere kun kan male med de lyserøde farveblyanter eller hvad vi har af favorit-følelser. Jupiter-Pluto-konjunktionen slut juni hjælper til, at alle følelser, hemmeligheder og undertrykte behov kommer op til overfladen (også kollektivt) og Krebsen kan om nogle rumme følelser i alle størrelser og afskygninger. Har du udfordringer med følelser, så er det nu du skal lære at give dem plads for de kan ikke holdes nede i en periode som denne. Vi er ikke stærkere end selve havet.
  • Jupiters tegn på den Sydlige Måneknude oveni varsler, at det er et ekstremt dårligt tidspunkt at lege med aktier (!), at købe bolig hvis man ikke har cash (!) og at tage ud at rejse (!) - ”bølgen” kan nemt fange en et sted man ikke har lyst til at være og det i lang tid, og Saturn i Vandmanden skal nok komme tilbage med regningen senere hvis man ikke kan tilsidesætte egne behov for gruppens i en periode. Don´t be an idiot. For at få det komfortable må man jo foretage valg eller være i situationer, der ikke er. Kom ned fra egen høje hest og ud af skyerne med hovedet (nej, du ved ikke mere end alverdens eksperter, ledere, naturfænomenter osv. Just stay home, det er simpelthen for dumt at lade være i sommeren 2020). Det er heller ikke langt væk der fikser problemet. 2 uger i Thailand fikser ikke noget hvis fundamentet ikke er af bygget af mursten til at begynde med.
Når illusionerne falder, så kan vi stadig nå at flytte rundt på tingene da det hele svæver lidt over jorden i en periode som denne. Men gør det snart for den samme situation kan blive flygel-tung senere.

Kan du vælge eller handle, do. It. Now.

Now.

Nowwwww.

Det blev et langt indlæg, som jeg håber kan bruges. Vi kan håbe på, at strømmen fører os det rigtige sted hen eller vi kan ”lytte” til maven og fornemme, hvad og hvor der er det rette.

Stort er det ihvertfald. Det var det allerede ved Krebsens store eklipse i den forgangne weekend (læs om den HER). Og her midt i alt det nye skal vi jo også have sparet noget drama op til Løvens sæson, ikke :).

Hav en god måned,

Louise

 

Kategorier