Et brag af en weekend - energivejrudsigt 27. - 28. juni 2020

Nåh, jeg kan sgu næsten ikke følge med alle de store aspekter vi har i 2020 og denne weekend er ingen undtagelse nu hvor vi har den 2. ud af 3 Jupiter-Pluto-konjunktioner og Mars går i Vædderens tegn for at garantere et heroisk udfald af det herrens bizarre år 2020.

Jupiter-Pluto-konjunktionen gør alt til ekstremer. Det store bliver småt og det lille bliver stort. Teleskopet såvel som mikroskopet er opfundet under Jupiter-Pluto-konjunktioner. Læs om den HER og hvis du er Guldmedlem, kan du læse om hvilket livsområde der er under indflydelse for dig. Det gør du HER. Den forrige Jupiter-Pluto-konjunktion var i april 2020 (læs om den HER) og den sidste kommer i november 2020.Store aspekter er altid mindst lige så interessante i forhold til, hvad der sker omkring dem. Hvilke aspekter ser vi. 2. runde af Jupiter-Pluto-konjunktionen er den mest bokseringske af dem, delvist fordi Mars går i Vædderen og vi har Saturn tilbage i den alvorlige og disciplinerede Stenbuk igen om få dage, og delvist fordi den om noget byder på rent GULD når det kommer til muligheder for at finde business-ideer, udækkede huller i markedet, skjulte ideer og lignende. Står du med en genial ide lige nu er der en væsentlig chance for, at du har fat i noget - men derfor skal man starte lære at starte og ikke mindst drive en forretning.

Derfor – er man en af dem, der enten er startet som iværksætter eller har en eksisterende business, der enten ikke kører eller som skal ekspandere, som kom over til Nian og jeg i Manifestationsgruppen, hvor i imorgen søndag den 28. juni kl 12.15 har en Business-LIVE vi er ved at lægge sidste hånd på. Den handler netop om den optimale brug af en Jupiter-Pluto-konjunktion i forhold til business og så kommer Nian med mange gode eksempler på, hvad der (måske overraskende) er gode business-muligheder og innovative måder at drive en forretning på.

Derudover kan du følge med LIVE i sessioner for vores 20 dygtige iværksætter-heltinder, der er i gang for tiden i Iværksætterforløb 1.0 og 2.0– der er bl.a en LIVE søndag kl 11, hvor endnu en iværksætter får sparring hvad enten det er til at komme i gang, få succes, skaffe kunder, markedsføre, sælge, udvide, administrere etc. Derudover vokser databasen stadig med know-how inden for netop disse områder. Du finder gruppen (som koster 59 kr/md at være medlem af) og information lige HER og er du selv en af dem, der enten står med store spirituelle eller kreative evner, men mangler viden eller coaching til at få det manifesteret i praksis så du kan leve af din passion, så starter vi i juli Iværksætterforløb 3.0. Der er en del tilmeldt og omkring 5 pladser tilbage i skrivende stund. Læs om dem HER og skriv til os HER hvis du har spørgsmål til noget af det.Hvor Tvillingernes årlige rutschebanetur havde ekstra store loops i år, så er vi nu nede i Krebsens dybe akvarium hvor der ikke er andet at gøre end at overgive sig til de store følelser, empati og næstekærlighed.

Den næstekærlighed skal selvfølgelig også inkludere een selv  og hvor Mars i Vædderen er eksplosiv (som i sådan noget med vulkaner eller gadeoptøjer), så kan den også bruges til endelig at være så dødtræt af en stagneret og uholdbar situation i eget liv, at man endelig får lettet sin fede røv fra sofaen og gør noget mere produktivt end at hente flere chips i køkkenet.Er du i tvivl om hvordan du gør eller hvor du overhovedet skal hen,book en session med Nian og jeg. Vi ser på dit energifelt (numerologisk, astrologisk, psykologisk) og på det overordnede blueprint af dit liv – hvor skal du hen, hvad er din skæbne, og hvordan når du selv dertil med hjælp eller støtte fra os – og du ser ledige tider samt bestiller din session lige her. Du er velkommen hos os i Hvidovre eller i en online-session, begge dele er fint. Vi hjælper dig på den måde, der virker og det kan rykke dig meget langt på meget kort tid hvis du arbejder sammen med os.

Vi er ved at udvikle et lille menukort til bestillinger, så man selv kan vælge om man vil have ”real deal-sessioner” hvor vi lægger svesken på disken eller om der skal sukker på. Begge dele er helt fint med os, det vigtigste er at du kommer tættere på dit eget højeste potentiale, så skriv indtil videre i kommentarfeltet hvilken type session du ønsker. Med vanilie, krymmel eller grov chokolade – så har vi det til dig :).

Det er unægteligt spændende tider vi står i og jeg vender tilbage med resten af månedsvideoerne samt indlæg for Mars i Vædderen til alle samt hvilke livsområder du kan udøve mirakler eller skal dukke dig for eksplosioner til Guldmedlemmerne.

Rigtigt god weekend :)

LouiseHey Hansi, har du hørt at Mars går i Vædderen nu? Joh joh, fra børn og fugle flok skal man høre sandheden.

Kategorier