Energivejrudsigt for juli 2020.

Du finder den kollektive energivejrudsigt for juli 2020 ganske gratis på YouTube-kanalen lige HER (eller se den nederst i indlægget). Der mangler to tegn (Tyren og Skorpionen) og de er på vej, men ellers er horoskopvejrudsigter for alle tegn også at finde på kanalen.

En meget kardinal måned der venter forude med krebs, vædder og stenbukke-energier. Lederstokken skal tages i egen hånd.

Diverse links: En personlig session med Louise & Nian, læs HER (ny struktur for forløb er på vej :)).

Iværksætterforløb 3.0 starter slut juli 2020 og det bliver sidste gang til intropris! Der er få pladser tilbage, læs mere HER og vil du følge med i gruppen, hvor vi lærer at manifestere i praksis (du kan bl.a følge med i alle iværksætter-sessioner), så finder du den HER.

Få adgang til Louises Guldmedlemsdatabase hvor der er guld at hente til at bruge energierne i praksis i dagligdagen, læs mere HER. Du kan se hvad der ligger i databasen lige HER.

Numerologisk navneskiftesession kan du læse om HER  (booking bliver snart automatiseret, så man selv kan booke i en kalender).Vi har endnu en eklipse i Stenbukken den 5. juli, og den afslutter Stenbuk-Krebse-runden vi har haft siden 2018. Noget er helt og aldeles slut, det der point of no return-øjeblik, hvor man bare ikke kan mere. Hvor man ikke vil skændes mere, drikke mere eller hvad det måtte være. Et af livets nødvendige lærings-øjeblikke som måske ikke er det sjoveste, men som lover øget livskvalitet på den anden side. Det er ikke noget overraskende, men en historie der har kørt i flere år.

Solen er i krebsen. Krebsen er 4. hus, den dybeste del af vores energifelt og det handler om et hul. Ikke som fiskenes tomrum, men det følelsesmæssige tomme hul dybt i os selv. Det de færreste har lært at håndtere. Tomheden i livmoderen som senere fyldes ud, bare helst ikke med wienerbrød, men med liv. Vi skal have space, vi skal have ro.

Merkur går direkte 12.7, Saturn går tilbage i stenbukken 1.7, rektor holder sommerferie så ikke flere barrierer, men man skal stadig kunne disciplinere sig selv ellers får ballademagerne i skolegården ballade omkring september.

Venus neptun kvadrat medio juli, nyd turen selv om den nok ikke er langtidsholdbar. Vi planter også blomster selv om vi ved, at de visner og man lærer noget undervejs i procesen om det er forhold eller tjene penge, man starter ikke med det endelige eller det perfekte, men skal selvfølgelig balancere det med at bruge sine ressourcer så optimalt som muligt, så det er en balance...vi er dog på vej ned ad floden, vi kan med Mars i vædderen styre lidt selv, men der er et vandfald af en art for enden.

Alt dette og mere til kan du høre om i den kollektive energivejrudsigt for juli 2020.

God fornøjelse :)

Louise

 

https://youtu.be/_IucVGZeRyc

Kategorier