Nian og Louise – nu også med sukker på samt om søndagen!

Her fra hovedkontoret kan vi glæde med, at søndagstiderne for sessionerne nu er blevet faste og du kan som altid selv booke dem i kalenderen. Vi har udvidet med sessiontider kl 11.00 - 11.55 eller kl 12.00 - 12.55. Du finder og booker din tid lige HER og hvis der ikke er tider i kalenderen, der passer dig, kan du altid kontakte os. Vi er fleksible og du finder os lige HER."Huserer de to tosser stadig i Hvidovre?". "Yes, de bor i den store hvide bygning på Søvangsvej 1, men man kan også få online-sessioner har jeg hørt en fugl synge om".

Vi har efterhånden haft rigtigt mange modige mennesker igennem til personlige sessioner, selvudviklingsforløb og iværksætterforløb og vi er særdeles stolte af vores resultater. Kalenderen har været fuldt booket det meste af tiden og kunderne har virkeligt rykket sig på meget kort tid med det vi kalder kvante-coaching, som lægger op til at man kan flytte sig meget langt på kort tid.

Kvante-coaching kan fås i flere former da vi ved, hvor forskellige vi alle er. Fælles for alle sessioner er, at det er "real deal", vi taler om det det handler om. Det eller de mønstre og blokeringer, der er i vejen for at du kan manifestere dit drømmeliv samt hvordan du transformerer dem. Vi taler om dit højeste potentiale og hvad der ligger i dit energi- og skæbnefelt i forhold til at nå til din egen højeste top i dette liv. Hvordan du gør det med lethed og hvordan du gør det på en svær måde. Det er vores ekspertise.

Du kan derfor nu vælge om din session skal være "med sukker på", om det skal være lige ud af posen (vælg "svesken på disken") eller om du bare vil flyde med og se, hvor dit højere selv bærer os hen. Kryds af nederst når du bestiller din session, som du gør lige HER.Siden ser nu sådan ud når du bestiller :)

Derudover har vi spændende nyheder på vej omkring udviklingsforløb og det 3. iværksætterhold bliver skudt i gang i slutningen af juli. Det bliver sidste gang til intropris, så skynd dig at tilmelde dig HER eller skriv til os hvis du har spørgsmål. Der er få pladser tilbage.Og endelig vender vi selvfølgelig snart tilbage med LIVE på Universal Goals, vi er ved at udvikle en ny version af "De ringer - vi spiller (smarte)", så følg med på Facebooksiden for at få notifikationer når næste LIVE kommer her i juli 2020. Er du i Manifestationsgruppen og følger med iværksætterne samt laver dit eget på sidelinjen, så kommer næste BizBuzz-LIVE også snart. Læs mere om gruppen HER.

Mange hilsener

Nian og Louise

Kategorier