PRODUKTNYHED: DIG OG DIN PARTNER

Noget af det vigtigste i vores inkarnation er forholdet til andre mennesker, især de nære relationer i vores liv. De kan være kilden til stor glæde og til store problemer i dagligdagen.

Der er mange aspekter og dynamikker mennesker imellem, og ofte har vi skæbnefyldte karmiske kontrakter med de vigtige mennesker i vores liv. Det går længere end om man passer sammen som ”stjernetegn” eller ”grundvibrationer” eller noget andet ligesom det har med egen udvikling at gøre. Alle tegn, tal etc har en højt og en lavt udviklet version. Og med viden om, hvordan man håndterer svære skæbneaspekter med sin soulmate, twinflame, hvordan man kommunikerer optimalt etc kan partnerskabet blive en magisk jordoplevelse. Bedste venner kan være som familie og familie kan være bedste venner. Man kan skabe endnu større succes med en stærk business partner, og endnu større lykke med et sundt parforhold.Tag derfor din partner med ind til os (Nian og Louise)! Det kan være din ægtefælle, kæreste, bedste ven eller veninde, business partner osv, og lad os hjælpe jer til at få det allerbedste ud af jeres relation - også så den holder på den lange bane!

Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne 2020-20222, Saturn i Vandmanden 2021-2024 og senere Pluto i Vandmanden (fra 2023) opfordrer det at være dygtig til relationer som en af de vigtigste udviklingsområder i ens liv nu og i fremtiden.

Pris: 995 DKK (betales i shoppen HER).

Sted: I vores sessionslokaler på Søvangsvej 1, 1. sal, 2650 Hvidovre eller online

Tid: Vi sætter altid 1,5 time af til flerpersoners-sessioner, så vi aftaler internt hvornår det passer jer at komme. Kontakt os HER og så tager vi den derfra.

Før sessionen:  Inden sessionen har Louise brug for at kende begge parters fulde navn (som det står i Folkeregisteret) og tidligere navne hvis man har skiftet (uanset årsag) inden for de sidste 3 år samt fødselsdata - dag måned år - fødeby og nøjagtigt fødselstidspunkt som det står på attesten. Dette skrives i tekstfeltet ved bestilling eller sendes til session@universalgoals.dk. Alle data behandles som altid fortroligt.

Bagefter: I er altid velkomne til at fortsætte i et forløb med jeres vigtige partner. Så mødes vi 3. – 4. uge i en periode og det gør vi 4 gange i alt. Dette udløser en samlet rabat på 10% af prisen.

Ingen venner, partner eller den slags? Så kan vi stadig hjælpe dig til at få det, du skal bare have en anden session og den finder du lige HER.

Vi glæder os meget til at se jer! :)

Kærlig hilsen

Nian & Louise

Kategorier