Iværksætterforløb 3.0 starter den 20. juli 2020 - få pladser tilbage og sidste gang til intropris!

UDSOLGT!
NÆSTE IVÆRKSÆTTERFORLØB STARTER SEP-OKT 2020.
VI PØNSER PÅ AT STARTE SAMME MODEL, BARE MED "ALMINDELIG" SELVUDVIKLING" PÅ VEJEN MOD AT GÅ SIT HØJESTE POTENTIALE, SÅ ER DU INTERESSERET I AT BLIVE PRØVEKANIN, SÅ SKRIV TIL OS PÅ PRØVEKANIN@UNIVERSALGOALS.DK.
------------------------------------------------------------------
Så er det blevet tid til at åbne for tilmeldinger til det næste iværksætterforløb, som bliver den 3. af slagsen hvor vi har 10 modige iværksættere igennem et forløb, der hjælper til at manifestere ideerne og drømmene i praksis, så der både er kunder, god drift, markedsføring og så ikke mindst ud fra egne og kollektive energifelter. På den måde sikrer vi, at vi går den skæbnevej vi er kommet for at gå (og her manifestere på jordisk plan) og ikke bruger ressourcerne på en drøm, der ikke hører til os. Alle har hver deres niche i verden, og vil altid være understøttet i at finde og bruge tid på denne.

Iværk 3.0 bliver også det sidste til intropris, så har du enten ideer eller bare drømme om at have din egen lille niche i verdenen, så kom med! Du får 4 sessioner med ekspert-sparring samt en ofte uventet selvudviklende rejse også. Tingene har det nemlig med at hænge sammen og feedback fra vores første 20 iværksættere har været særdeles positiv ;)Læs meget mere om hvordan du kommer med og tilmeld dig lige HER. Husk at skrive om din situation samt alle dine data for at vi kan analysere dit energifelt (gennem bl.a astrologi og numerologi) i feltet ved tilmelding. Bemærk, at iværksættersessionerne optages LIVE, men at du er anonym. Dette for at de andre i gruppen kan lære og vi kan dele viden. Er du ikke helt klar som iværksætter, men vil gerne sidde derhjemme og udvikle dig i egen proces til en billig penge, så kom og vær med i gruppen til at begynde med - det er der en del der gør. Du finder info lige HER.

Vi mødes med 2-4 ugers mellemrum og hjælper dig til at manifestere dine drømme i praksis. Find tider HER og hvis ingen af dem passer, så skriv gerne til os - vi har altid ekstratider bag kulisserne. Hvis du finder dine tider i kalenderen, så skriv dem også gerne i tilmeldingen, så booker vi dig med det samme :)

Spørgsmål? Skriv til os HER.

Vi glæder os meget til at se det næste hold af energifelts-iværksættere lægge de gode brikker til deres eget og livets store, magiske puslespil :)

Mange hilsener

Louise og Nian

Kategorier