LIVE med Nian & Louise fredag den 24. juli - kom og vær gratismed!

De to tosser er ikke længere bag tremmer, men huserer for tiden mest i det skjulte inde i Manifestationsgruppen (læs om den HER) hvor vi hjælper mange modige damer med at manifestere deres drømmeliv, ikke mindst som iværksættere.

Det skal dog ikke forhindre os i at komme ud engang imellem, og næste gang vi er at finde på Universal Goals Facebook-side i en direkte LIVE-udsendelse bliver fredag den 24. juli 2020 klokken 11.30! Vi holder alle tidlig weekend og online fredags-bar, mens vi hænger ud en times tid.

Vi skal som altid snakke om løst og fast, og som altid er det voksensnak - uden filter, uanset om emnet er spiritualitet, sex, død eller rock´n roll. I den kommende LIVE tilbyder vi en "De ringer - vi spiller (kloge)"-runde, hvor man kan skrive eller ringe ind med et spørgsmål, en udfordring eller et problem man har i sit liv, og så kommer vi med vores syn på sagen. Se eventuelle tidligere brevkasse-videoer under "videoer" på universalgoals.dk. Skriv meget gerne til os inden, det gør du HER, med din besked og dine fødselsdata (så Louise kan lægge energifeltet og holde den skæbnemæssige vej op mod den jordiske oplevelse) og du er som altid velkommen til at være anonym.

I brevkassen har vi altid svaret mens vi har læst op, men vi interagerer meget gerne med jer denne gang. Det er nemlig det vi gør med iværksætterne i manifestationsgruppen: alle sessioner optages LIVE så man kan følge med. Iværksætteren selv er anonym, men man kan høre hvad der bliver sagt sådan at man kan sidde derhjemme og få aha-oplevelser i forhold til at lave sin egen business og den selvudviklingsdel, der uundgåeligt kommer med den proces.

Forleden meldte vi ud, at der var 2 pladser tilbage på Iværksætterforløb 3.0, der starter den 20. juli. Vi glemte desværre at lukke for tilmeldingen, så der kom 15 ekstra på, men hvor der er hjerterum er der husrum eller hvordan det nu er - der er altså masser af materiale at komme efter, men ikke flere pladser i denne omgang. Vi regner med, at Iværk 4.0 starter i sep/okt.



På samme måde som vi har hjulpet de her mange damer med deres business har vi også almindelige selvudviklingsforløb for dem, der har taget det seje træk mod at gå den højeste vej - mod eget højeste potentiale. Vi skræddersyr forløb til den enkelte og vi planlægger nu at begynde at gøre det samme, nemlig at lave udviklingsforløb- og sessioner offentlige (hvor kunden stadig er anonym) for at hjælpe til fælles healing og vidensdeling. De problemer, man tror er unikke for en selv, viser sig nemlig meget ofte at være helt og aldeles universelle. Det er de samme 10 temaer, der går igen og igen i vores mange sessioner, de manifesterer sig bare på forskellige måder i den enkeltes liv, og noget af det sundeste man kan gøre er at lære at genkende de her mønstre og håndtere dem i praksis, hvilket vi selvfølgelig hjælper med.

Er du en af de der fremtidsmennesker, der er helt med på et så progressivt projekt, så vil vi meget gerne have dig ind som prøvekanin! Skriv til os på prøvekanin@universalgoals.dk, og så tager vi den derfra.

Og i mellemtiden ses vi alle til endnu en hyggelig high-vibe LIVE den 24. juli. Det er gratis, og du kan tilmelde dig så du får besked om når vi går LIVE lige HER på Universal Goals´ Facebookside.

Mange kærlige hilsner

Louise og Nian

Kategorier