Mars i Vædderen juli 2020-januar 2021. The Art of War.

Synes du, at du selv eller andre er liiidt mere aggressive end ellers? Vil ”slås” – måske uden den store grund?  Er du selv mere energisk end ellers?

Det er fordi handlings- og krigsplaneten Mars er gået i Vædderens tegn, og her er Mars helt og aldeles på hjemmebane. Mars befinder sig normalt 6 uger i et tegn, og i 2020 får vi fornøjelsen af hele 6 måneder med Mars i et tegn grundet retrograd.August 2020 bliver den bedste måned for at bruge Mars i Vædderen optimalt, især mens solen er i Løvens tegn (23. juli – 22. august), for de to ild-tegn kan hjælpe til at man kan få store ting fra hånden!

Som august går på hæld sløver Mars også ned for at gå retrograd den 9. september og de sidste to uger af august har vi en svær Mars-Saturn-kvadrat så der skal vi nok få stor fornøjelse af en menneskehed med imploderet aggressivitet, men den tid – den "fornøjelse" :)

Mars i Vædderen kan bruges rigtigt, rigtigt godt eller rigtigt, rigtigt skidt. Det er selvfølgelig op til os selv hvilken retning, vi vælger, men jeg kan kun understrege at det er et voldsomt aspekt. Man skal ikke regne med at rolig eller fair kamp på nogle områder af livet, så det er i høj grad at vælge sine kampe med omhu. Og helt ærligt – pas på ulykker og på mennesker, der vil slås. GÅ VÆK. LIGEMEGET HVAD.Med en kvadrat til alle planeterne i Stenbukkens tegn kan vi forvente friktion, hvilket kan være superfint hvis man skal kreere større projekter (ingen ild uden friktion) eller pumpe sit sexliv op, men vær opmærksom på at få kanaliseret energi, vrede, aggressioner, lyster ud gennem sunde platformer og ikke på andre. Det vil garantere aldeles unødvendig og dårlig karma fra Saturns side (Stenbukkens planethersker).

Et sted, hvor Vædderen og Stenbukken kan mødes, er kroppen. Især tænder. August er klart den bedste måned for tandlæge besøg eller alt der har med noget kosmetisk operation osv at gøre, især i ansigtet. God måned for operationer i det hele taget. Også hud- og laser kirurgi, øje, hud osv, alt hvor man vil optimere eller fikse noget på sin krop.  Friktionen lægger op til at anbefale ekstra sikkerhed, f. eks i form af forsikring – ikke kun til operationer, men til alt der har med identitet at gøre.

Alt der er noget med mod eller blokeringer man skal overkomme er godt. Også hvis du skal perfektionere noget, især når jomfruen kommer ind den 22. august .

Sport-præstationer, vægttab, bygge business eller projekter er fuldstændigt oplagte i denne transit. Derudover at blive stærk, både fysisk, mentalt, spirituelt og følelsesmæssigt.Det er bedst at handle ud fra noget, man har planlagt eller tænkt på længe, impulsivitet er ikke lige vel understøttet her. Sov på det, få en second opinion osv, hvis du står i den situation.

Vædderen handler instinktivt, det er ”baby-energi” og det kan være godt hvor vi har brug for at være impulsive eller sidder fast i vores rigide Stenbukke-energi, så hvis vi kan mærke at argghh det her job/par forhold/venskab/________(indsæt selv situation) føøøøles sgu ikke rigtigt, men mit modne Stenbukke-hoved har tænkt, at næh men det giver måske penge, prestige, socialt liv osv, så vinder Vædderens instinkter altså her – det er det, den transit er til. Ingen grund til at brænde broer – det er jo derfor vi har Vædderens diplomatiske partnertegn Vægten, som kan skabe win-win-situationer ud af alt, men ilden....ilden, flammen, gnisten du mærker inderst inde – helt nede i underlivet – det er altså den, der skal være styrende, skal være grundlaget for alle store beslutninger i livet. De andre kardinaltegn hjælper til, at det bliver så fair (Vægten), grundigt (Stenbukken) og  kærligt (Krebsen) som muligt. Men det skal handle om dig og dine lyster på alle livsområder.

Som nævnt er den bedste tid for Mars i Vædderen når Solen er i Løvens tegn juli-august, det er en  fantastisk aktiv, sprudlende og kreativ energi , så endelig ud i solen med os, dyrt sport osv udenfor og GRIN! GRIN så det runger helt nede i maven med så store vibrationer, at vi kan mærke latteren og lykken resten af året.

Få endelig ladet op, helt ærligt, for de kardinale kors der venter i september og oktober bliver hårdt arbejde, der kræver meget et højt niveau af tålmodighed og diplomatisk sans. Det bliver årets mest testende måneder, glem alt om forår og pandemi – september/oktober 2020 er den rigtige eksamen.Prøv at sætte standarderne høje. Især i august kan vi nemt få lyst til eskapisme, og med den Chiron-konjunktion vi for første gang i vores liv har til Mars i Vædderen er det bedste du her kan gøre at undgå at danne nye traumer, der skal bruges energi på at heales senere. Derfor – har du besluttet dig for noget tidligere, fx ikke længere at sove dårligt, spise junkfood, hooke up med tilfældige for en nat, være shopaholic, drikke rødvin, ryge fed, være i parforhold hvor dine behov ikke er opfyldt eller med venner, der ikke rigtigt er venner og alt det der – alt, der er noget du har bestemt dig for at være færdig med, så forbliv endelig status quo. Modenhed, klarhed, commitment til din beslutning. Ovenstående er et spejlsalstrick og det forsvinder snart som august 2020 går på hæld.Absolut optimal brug af de energikombinationer er at vide, at den måske hårde langvarige opgave man har foran sig (og det har vi nok alle med Mars i Vædderen) som sagt kan gøres lidt sjov og let, men også skal være noget man gør i en periode fordi man vil noget (andet) på den lange bane. Fx jeg sparer penge op nu fordi jeg vil åbne en business i januar 2021 osv. Med to kardinale energier skal det hele have et formål, og det skal være af kvalitet, integritet og eller langtidsholdbarhed som vi prædiker i disse år, og det gør vi frem til medio december 2020 ,eller ihvertfald noget der vil gøre os bedre, stærkere, sundere eller give os større livsnydelse. Alt der ikke er målrettet resten af året skal justeres eller opløses. Pengene du tjener skal på en måde investeres så du får noget bedre ud af det, ikke bare bruges osv osv.Vædderen er et pioner-tegn, så det kan godt være man skal ud og udforske terrænet hvis man ikke har fundet et større formål, men så er det det, der er formålet. Handling uden formål er en skidt ide 2020 ud.

Bedste sommerferielæsning er Sun Tzu´s klassiker ”The art of war” (på dansk "Kunsten at føre krig"). Den kan man nemt få brug for året ud.

Hvis du ønsker at vide hvor Mars huserer i dit liv, altså på hvilket livsområde du både skal dukke dig og samtidig kan bygge noget fantastisk, så nævnes det i alle de personlige indlæg for Guldmedlemmerne. Læs mere HER.

God fornøjelse :)

LouiseLouise kanaliserer sin egen medfødte ild-mars-energi ud på besøg i Nørrebro Karateklub, 2004

Kategorier