Juli måned er udsolgt og der er kun få tider tilbage i august

Ihvertfald hvis du ønsker en session med Nian & Louise, så vent ikke for længe med at booke for der er kun få tider tilbage de næste to måneder! Du booker lige her i indlægget hvor du kan se hvilke tider, der er tilbage. De ledige tider ligger den 4., 6., 9. og 13. august 2020.

Vi glæder os meget til at arbejde med dig og dit autentiske fremskridt - husk, at du kan vælge om din session skal være med "svesken på disken" eller med "sukker på" (det krydser du af nederst når du booker). Budskabet er det samme, formen er bare forskellig fordi vi alle er forskellige. Det vigtigste er, at vi trygt og sikkert kan hjælpe dig på vejen mod dit højeste potentiale og skæbnevej :).Ønsker du et forløb hvor vi hjælper dig fra 0 til 100 på bare 4 sessioner i dit eget tempo, så kan du købe det HER og få 10% rabat. Er du ikke helt klar til forløbet, kan du bare booke sessioner som du vil, og når du når den 4. session, får du selvfølgelig også 10% af hele beløbet refunderet.

Alle sessioner foregår i vores sessionslokaler i Hvidovre eller online (vi kontakter dig på mail vedr platform inden).

Bemærk: er du allerede i forløb, enten selvudviklings- eller iværksætterforløb har vi altid de hemmelige tider bag kulisserne, så ingen panik. Vi aftaler det separat.Læs alt om parkering, off transport osv på sessionssiden hvor du booker.

 Går du med overvejelser omkring et numerologisk navneskifte forlyder jungletrommerne, at navneskifte-sessioner med Louise snart kan bookes online og at der er en meget opdateret version af den numerologiske navneskifte-session på vej. Stay tuned :)

God weekend,

Louise & Nian

 

 

Kategorier