PRODUKTNYHED: 25 MINUTTER MED LOUISE (PERSONLIG SESSION)

 

PERSONLIG SESSION: 25 MINUTTER MED LOUISE (ONLINE). BOOK DIN TID ALLEREDE I DAG LIGE HER.

Du kan nu booke 25 minutter med Louise, hvor vi taler om og analyserer dit skæbnefelt astrologisk og numerologisk og ser på hvad der rør sig i dit liv.

Book og bestil din session nederst på siden. Hvis tiden ikke er grøn, er den ikke ledig - find i det tilfælde den næste ledige tid.

Sessionen med Louise er for dig der:
  • Ønsker at kende din skæbnevej i dette liv og den optimale måde for dig at gå den
  • De læringer, du har inkarneret for at opnå
  • Står i stampe på et eller flere livsområder, det kan være job, karriere, kærlighed, business, venner, selvværd etc og har brug for at sparring til næste skridt på vejen ud fra de nuværende energi-transitter. Der er gode og dårlige tidspunkter at handle eller fokusere på de forskellige livsområder, og vi kan spilde meget tid og mange kræfter på ikke at bruge energifeltet optimalt.
Hele dit energifelt er massivt, og det er begrænset hvad vi kan nå på 25 minutter. Sessionerne har været efterspurgt længe så nu test-lancerer jeg dem, men min tid er knap og derfor vil det blive på minuttet da sessionerne vil ligge back to back fredag morgen/formiddag. Hav gerne dine spørgsmål klar inden :)Pris: 599 kr som betales når du har fundet en tid, der passer til dig. Det gør du lige HER. Du kan også købe et klippekort med 4 sessioner, det udløser 10% rabat. Den kan du læse om og bestille HER.

Husk at kontakte Louise senest dagen inden på Facebook messenger her: https://www.facebook.com/louise.b.dohn . Har du ikke Facebook Messenger, kontakt mig på louise@universalgoals.dk inden du bestiller, så ser vi om ikke vi kan finde et alternativ.

Jeg ringer dig op når det er din tid :)

Bemærk, at det er en analyse-session og ikke coaching eller forløb. Til dette anbefaler vi at komme til session med Nian og Louise, hvor vi også se på hvor mennesket kan være ”i vejen” for at gå sin højeste skæbnevej (den booker du HER, der er dog først tider til september 2020) eller et forløb, hvor vi gennem vores kvante-coaching tager dig fra 0 til 100 på bare 4 sessioner. Læs om den HER eller kontakt os først HER. Kom evt til en session først og se om det er noget for dig at tage et nogle gange intenst og progressivt forløb, der kræver at man er åben og klar til at udvikle sig på en måde, der ikke er set før. Alle forløb er gennem samtale hvor Louise og Nian er til stede.

Du er velkommen til at optage samtalen, det kan være godt at høre den igen og igen. Facebook messenger kan desværre ikke gøre det, så du skal have et ekstra device, f. eks en diktafon eller telefon (de fleste smart phones har indbyggede diktafoner i dag). På nuværende tidspunkt kan Louise ikke optage samtalen, men det er en mulighed i fremtiden.Der må kun være dig i rummet da det ellers giver ”atmosfæriske forstyrrelser” når Louise træder ind i dit energifelt. Det gælder kærester, værger og kæledyr, men planter er ok hvis de kan holde deres kæft.

Er det helt og aldeles umuligt for dig at holde session fredag, så kontakt mig på HER eller på louise@universalgoals.dk, så finder vi et alternativ.

Bestil din personlig session med Louise allerede idag  - det gør du lige HER.

 

Jeg glæder mig til at se dig og dykke ned i dit unikke energifelt!

Louise

 

 

Kategorier