PRODUKTNYHED: RABATKORT TIL 4 PERSONLIGE SESSIONER MED LOUISE

Du kan nu også købe klippekort til 4 online-sessioner med Louise (læs om dem HER). Ved køb af et klippekort med 4 sessioner får du 10% rabat på alle sessionerne (købes på denne side).

Klippene kan bruges når som helst, der skal dog helst gå 3-4 uger mellem hver session. Planeter og vibrationsfelter flytter sig godt nok dagligt, men vi arbejder med temaer over en længere periode, så der er ikke meget nyt hvis man har session flere gange om måneden, f. eks. Det er op til en selv, selvfølgelig, men det er min anbefaling :)Find dine tider i kalenderen HER og skriv hvilken dato og tid du ønsker. Du er velkommen til at skrive alle datoer i en mail til louise@universalgoals.dk eller i tekstfeltet når du bestiller, du kan også kontakte mig HER. Er der ingen tider der passer dig, så skriv det i mailen og vi finder et alternativ.

Bemærk, at det er nutidige energiaftryk vi kigger på i samtalen og ikke som sådan et forløb til selvudvikling. Til dette skal vi bruge Nian, og det kan du læse alt om og bestille på vores personlige sessions-side HER eller bestille et forløb HER.

Jeg glæder mig til at se dig! :)

Louise

Kategorier