Fuldmåne i Vandmanden den 3. august 2020. ZAPP.

Man skal ikke sætte sig alt for godt til rette i lænestolen for fuldmånen mandag den 3. august 2020 åbner ballet for et af august måneds store temaer, nemlig forandring. Og når vi har i fuldmånen i Uranus´ tegn Vandmanden som her i kvadrat til Uranus selv, som befinder sig i den uflytbare og stædige Tyr, ja så kan vi forvente nogle af de der lynnedsslagsforandringer på områder af vores liv, hvor vi for længst selv skulle have taget action. Hvor vi har ekstremt meget modstand mod forandring, men har allermest brug for det.

Få uger senere går Uranus også retrograd, og her vil vi for første gang kunne mærke det på 10-graders-punktet. Alle steder du har faste tegn-placeringer (Tyren, Skorpionen, Vandmanden, Løven) mellem 8-12 grader (måske endda 6-10 grader) kan du forvente forandring. Det er ikke nødvendigvis et rigtigt lyn, der slår ned – det ville være i de færreste tilfælde - men det er klart bedst at forvente det uventede. Det er det i det hele taget i august 2020.

Og det kan meget vel være fra dit eget højere selv at de beskeder kommer. Det kan være i form af nyheder, beskeder og egne indsigter/ideer – et glimt af det, du kommer til at arbejde med fra 2021 og måske de næste mange år frem (Jupiter kommer til punkt samme feb-mar 2021). For at de glimt kan blive til fulde indsigter, er det dog nødvendigt at sprænge stenen i stykker først hvilket kunne være mange års forstokket holdning eller rigidt syn på noget.Den gode nyhed er, at der kun er placeret sprængladninger hvor det er tiltrængt. Hvor det er tid til at komme ud af stagnation. Uranus flytter kun rundt på dit livs møbler hvis du selv har bedt om det på et højere plan, også selv om det kan være et chok eller noget, der kommer ud af det blå (ikke nødvendigvis noget negativt). Der er en slags flænge-energi ved denne fuldmåne. Riiitsj. ZAPP.

Kan man huske på at det er frigørelse og nødvendig forandring er det måske nemmere at sluge. Vandmanden er sammen med Løven, Skorpionen og Tyren et fast tegn og her bryder vi os som regel ikke om forandring. Næh, må jeg få den gamle lyseblå lænestol, du. Ikke al det nymodens pjat. Jeg vil have stabilitet, vedholdenhed, du kan ikke få mig til at gøre noget jeg ikke vil, jeg skal nok selv vælge det først. Jeg vil vide hvad der venter forude og hvad der sker herfra.

Hvis den kosmiske kødhakker sammen med 3 måneders lockdown i foråret og hvad ved jeg skulle have transformeret os til noget i år, så kunne det meget vel at have tillid til universets plan. Og at den stabilitet og følelse af sikkerhed man har brug for altid kun findes inde i en selv. Det har aldrig med omgivelser at gøre (!).De forandringer Uranus kommer med er for vores eget bedste, også hvis vi ikke kan se det i øjeblikket. For mig at se har det også med Jupiter-Pluto-konjunktionen at gøre. Alt det ægte vokser frem. Autentiske mennesker, drømme og livsveje. Ikke mere facade. De perfekte masker bag forstædernes ligusterhække falder. Det perfekte liv, den perfekte facade smuldrer. Der var nu heller ingen der troede på, at den var ægte, så det går nok. Nej, din perfekte ægtemand er måske ikke så perfekt alligevel, men nu får du en istedet en ægte mand.

Fuldmånen i vandmanden er en af mine årlige favoritter. Delvist fordi vi lige får rystet posen og smidt et par bomber på kaffebordene rundt omkring, men også fordi der er ægte forandring. Genialitet. Legendarisk genialitet. Mine mest fantastiske og vanvittige ideer er kommet under en Fuldmåne i Vandmanden. I kan tro jeg sidder klar med min pærehat i laboratoriet.

Nåh, men Dynamit-Harry kunne ikke have proppet flere sprængladninger ind i denne måne, så man kan nemt føle det som om man er i en vaskemaskine. Altså som vaskebold. Det kan jo også være en fin mulighed for at se sit snavsede vasketøj fra flere sider. Nyt perspektiv, nye ideer. Det er hård tiltrængt for de fleste.

Klarheden man får her er for en selv. Der er ikke noget at forklare andre, ikke noget de skal eller sikkert kan forstå. Slet ikke. Det handler kun om en selv.Uranus kan flytte ting, situationer og energier tungere end flygler og bautasten også selv om vores faste-tegn-placeringer har det med at være meget modstandsdygtige og stædige. Uranus kan rent faktisk flytte bjerge.

Heldigvis da. Vi kan jo ikke blive ved med at sitte fast, vel. Med Lion´s Gate klar til at åbne sig kommer muligheden for et grandiøst liv med langt højere livskvalitet.

Forandring skal der til. Og den bliver serveret på et sølvfad lige her.

ZAPP.

Louise

 

 

 

 

 

 

Kategorier