Merkur i Løven august 2020. It´s showtime, baby.

Efter mere end 6 uger med Merkur i det følsomme Krebse-tegn er vi nu klar til at træde ud af tanker-som-følelser-suppen når Merkur idag skifter til Løvens tegn. Merkur i Løven er langt mere udtryksfuld - forvent information overload - men lettere modtagelig over for smiger og forførende ord. Meget kan man sige om Krebsen, men de er umulige at lyve for.

Med Merkur i Løven will flattery nu get you everywhere og evnen til at fortælle store dramatiske historier er nu rødglødende. Det er en fantastisk tid for at udtrykke sine følelser, især romantiske og kreative. Det kan ikke blive stort nok, uanset om det er dramaet eller drømmene.

Merkur rejser dog med en vanvittig fart for tiden og rykker derfor allerede i Jomfruens tegn den 22. august. Merkur er på hjemmebane her, men det er et lidt mere nøjsomt og ydmygt tegn, så måske må vi til den tid omskrive vores kommende bestseller til ikke at have os selv som hovedperson. Jomfruen rydder altid op og gør rent efter Løven, og ser på hvad der kan bruges på jordnært plan og hvad der skal forblive i fantasien.Dramaet kan altså nu antage nye højder, og selv om underholdningsværdien kan være enorm smider jeg alligevel lige et kedeligt word of advice ind her: Vi har både Mars i kvadrat til Pluto, Jupiter og  Saturn i denne måned. Mars er letantændelig, entusiastisk og kampklar (læs om Mars i Vædderen frem til 2021 HER), men kan have svært ved at styre sine impulser. Pluto og Saturn slår hårdt ned på barnlig utålmodighed og impulsivitet. Det er fint at kæmpe for hvad man tror på, men helst på den lange bane. Vi vil vinde krigen og ikke slaget.

Jeg skriver det også fordi vi er på vej ind i en grandiøs portal (selvfølgelig) som trækker tråde meget langt frem og meget langt tilbage. Med andre ord har vi sluttet mange tusind års karma-cyklus nu, og vi kan starte en ny stor karma-cyklus i disse uger og måneder. Fødslen bliver voldsom uanset hvad, så for din egen og din slægtslinjes skyld anbefaler jeg på det kraftigste at ”forstørre” det du gerne vil have mere af.

På banalt plan kan det lyde som at fokusere på det positive, hvilket ikke er en dårlig ide, men det stikker lidt dybere end det. I bedste Nordlig Måneknude i Tvillingerne-stil ville jeg lige nu navigere uden om alt, der ikke hører til mere af det gode man ønsker i sit liv. Alt. Alt, der er andres karmiske mønstre, ballade, slåskampe, brok, sladder, negativitet, offer-martyr-store-stygge-ulv-historier, drama og andre unødvendigheder. Vi er på energetisk plan færdige med det, så det allerbedste at gøre her er at gå uden om, men også lige se hvorfor du er batteri for en eventuel situation. Også selv om du er en "uskyldig forbipasserende/tilskuer", så er der noget i dit energifelt der har kunnet føde på den energi. Du er en powerbank.Selv om der lægges op til selv-refleksion for tiden, er det på ingen måde en invitation til isolation eller forstemt ensomhed. Tværtimod. Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne lærer os vigtigheden af at have venner, af at have et netværk og med Solen og Merkur i Løven er der lagt op til glade fester og farver. Det er ekstremt vigtigt at interagere med omverdenen, ellers lærer man aldrig spejlingen og får optimal livskvalitet, så ikke noget med at stikke af og med spirituel eskapisme. De transitter er vi færdige med. Vi lærer nu og manifesterer optimalt ud fra det. 

Byg ikke bro til nogen du ikke skal bygge bro til. Ingen flinkeskole nu (Jomfruer, hører I?). Fint at spille dum eller ignorant eller endda uhøflig. Ah, jeg skal lige herover, jeg kan desværre ikke høre på din historie nu. Jeg skal lige stå her og øhh...stå.

Det er helt fint. Batteriet skal her oplades med det kærlige, positive, romantiske, kreative, guddommelige osv. Også i tankerne. Med så meget Vandmands-princip ventende de næste mange år skal vi i mine øjne vænne os til forgreningsprincippet. På kontoret kalder vi det ”kvante”. Noget der kan udfolde sig meget hurtigt, kan vokse eksponentielt med en fart menneskehjernen ikke kan forstå.

Med andre ord kan du udfolde og manifestere mangefold af alt godt i dit liv, det er bare at fokusere her. Ikke noget med at lukke nogle situationer eller lige få talt ud eller få fortalt hvad du egentlig mener om dem eller det, det er med til at skabe unødvendige karmiske forbindelser imellem jer. Kvante er ligeglad, kvante hopper bare over på den næste bane.

Vores tanker og mindset er hvor vi modnes de kommende år, især når akserne og eklipserne på Skytten/Tvillingerne for alvor aktiveres til november 2020. Vil du være på forkant med situationen anbefaler jeg allerede nu at reflektere kraftigt over egne tanker.Det er videnskabeligt bevist, at Løven skal have opmærksomhed mindst hvert 10. minut for ikke at sygne hen.

Har du et problem med nogen – åaarrh du kan bare ikke TÅLE synet af den og den person, så find ud af hvad det er i dig selv. Det er en garanti at det ikke har noget med den anden person at gøre, men noget i dig selv der prøver at få opmærksomhed. Årrh den person er også bare så egoistisk eller tror de er noget eller gør hvad der passer dem og alt det der. Yes, det er noget i dig selv der ønsker det samme. Tro mig, det er basic skyggearbejde. Tyv tror hvad mand stjæler og alt det der. Lær det nu.

Og se på egen proces. Nogle elsker at heale gennem tårer og drama. Gennem alt det dårlige. Det er vel derfor vi har så mange drama-tv-programmer, frygtbaserede nyheder og mord-bøger (hvad er det med alle de mord- og voldsbøger og film, I dont get it. Er jeg den eneste der ser Teletubbies og Panter Tanter?).

Vi er der ikke længere. Det er vi simpelthen ikke. Måske i hjernen fordi vi endnu ikke har fået bevidsthed på det (det er her vi venter på akse-aktiveringen), men kollektivt er der løftet så meget nu, at renhed kun føder renhed. Kærlighed, kreativitet og gudommelighed.

Derfor – behøver du at fremkalde en konflikt for at kunne heale og transformere gennem tårer efterfølgende? Er det nødvendigt? Det går ud over ry, det går ud over relationer. Er det nødvendigt at se verden i Store-Stygge-Ulv vs Stakkels-lille-Rødhætte-mig? Kan du udspille din indre narcissist på en mere konstruktiv måde, hvor du ikke potentielt mister alt eller som minimum nogle meget, meget fine muligheder der kunne have øget din livskvalitet mange, mange år frem?Folk gider ikke folks pis mere. Også selvom vi ikke er klar over det endnu. Gør arbejdet nu og manifester på langt højere plan mange år frem. Skyggesider forsvinder ikke fordi du ignorerer det og prøver at holde hovedet oppe over lort til halsen, men gør det med dig selv for dig selv for det har kun med dig selv at gøre.

Også fordi der er konsekvens med konsekvens på de kommende måneder. Det var min pointe med Saturn og Pluto. Lad os sige, at du blev mobbet som barn (find ud af hvad den karmiske læring omkring det var, kom evt til session hos mig for analysen eller hos mig og Nian for at heale processen) og nu simpelthen skal til at sætte nogle grænser som voksen. Det gør du så på en klodset måde over for kassedamen i Netto eller en anden såkaldt fremmed fordi du ikke har lært hvordan man er assertiv. Desværre står kassedamen i samme energier og hun er også træt af sin lortesituation som er fremkaldt af en lorteopvækst og iøvrigt var hendes mor krigsbarn og havde derfor ikke overskud til børnene, hvorefter hun reagerer på din råben ad hende med at kaste den vandmelon, du havde lagt på båndet tilbage i hovedet på dig. I bogstaveligste forstand. Efter at du har betalt for den. Og du får hjernerystelse der gør, at du ikke kan passe dit arbejde i 18 måneder og derfor bliver fyret. Din mand skrider (for han har faktisk ikke gidet dit pis i årevis og har med Chiron i Vædderen endelig fået mod på at begynde at heale sin kastrerede maskulinitet) og du mister huset. Så kan du lære det. Saturn og Pluto gider ikke nogle, der ikke kan styre deres temperament eller som lader det gå ud over omgivelserne, der bare er en refleksion af dem selv. Det er en transit som denne hvor folk mister alt grundet et øjebliks raseri.

You see? Behøver du at være nogens healer, lærer, martyr, offer, gerningsmand, tilskuer? Er det virkeligt nødvendigt?

Det bliver værre end vandmelonshistorien de kommende måneder, der er perioder der er decideret farlige, så lær det nu. Vi skaber individuel og kollektiv karma og strukturer for et nyt samfund nu. Brug denne smukke, smukke Løve-tid til at fejre alt det gode. Vi har alle manifesteret noget helt magisk og vidunderligt i vores liv det sidste stykke tid. Stor kærlighed, ægte venner, drømmejobbet, det magiske hus eller hvad ved jeg. Dyrk det i alle former, og så skal du se hvordan Vandmanden viser sin udfoldelseskraft på den hurtige måde. Vi kan alle snart manifestere på et plan vi lige nu ikke engang kan drømme om.

Og dog...hvis der er nogen der kan drømme store drømme, så er det Merkur i Løven. Det er det vi skal nu. Om få dage rammer Venus også den Nordlige Måneknude hvilket bare er endnu en særlig perle i rækken af særlige perler.

It´s showtime, baby. Kreativiteten er enorm de kommende uger, verden venter kun på at du udtrykker den.

Louise

Kategorier