Vil du have en gratis session med Nian & Louise?

Vil du også have en gratis session med Nian & Louise? - så læs videre her :)

Vi arbejder til stadighed på at udvikle vores produkter, og næste skridt på vejen er at lave vores energifelts-sessioner offentlige. Der er altså tale om at teste en live-streaming af vores samtale med dig, men der er ingen der behøver at vide hvem du er. Læs mere om hvordan det kan lade sig gøre og ikke mindst hvorfor nedenfor.

Vi gør allerede dette i vores gruppe Manifestation i praksis (læs om den her) hvor vi efterhånden har hjulpet mange iværksættere med at skabe deres drømmetilværelse. Her er i mange tilfælde også en parallel selvudviklingsproces således at vi sørger for ikke at bruge ressourcer på at manifestere noget, der ikke hører vores karmiske vej til.

Vi ønsker at lave samme koncept med vores personlige sessioner og skal derfor bruge 4 personer at teste på. Sessionen er gratis og vi vælger blandt ansøgerne 4 personer, der får besked og en invitation til at komme i studiet. Du får svar inden den 3. september 2020 om du er blandt de heldige, der er blevet udvalgt. Sessionen afholdes i september-oktober 2020.

Skriv til os her i kommentarfeltet på Facebooksiden eller send en mail til session@universalgoals.dk hvis du er interesseret i en gratis session!.

Det er som nævnt vigtigt at vide, at du ikke kommer til at være med i udsendelsen. Du er anonym, man kan høre din stemme og du kan sagtens bruge et andet navn undervejs. Det vigtigste for os er at få delt så meget viden som muligt til andre, da det ofte er de samme problemer og udfordringer mennesker står med i forskellige afskygninger. På den måde kan man udøve hjælp til selvhjælp i sit eget liv hjemmefra.

Derudover vil vi så gerne vise den alkymiske transformationproces, vi gennem det sidste år har udviklet og raffineret, og som allerede har hjulpet mange, mange mennesker. Vi bruger delvist energianalyse (tarot, astrologi, kanalisering, numerologi) og psykologiske redskaber samt almen coaching. Sidstnævnte er ofte vejen til at fjerne den menneskelige del, der står i vejen for selve essensen af ens skæbnefelt og for derved at kunne manifestere et liv med optimal succes i egen ånd.DU FÅR
  • En 55 minutter lang session, der kan ændre hele dit livsperspektiv, give dig brugbar viden og stærke værktøjer til at manifestere et liv i den retning, du har inkarneret for at gå. Sessionen har en værdi af 599 kr.
 

DU SKAL
  • Være åben. En af grundene til vores ønske om at dele vores arbejde er, at det er progressivt og for mange mennesker en ny måde at tænke på. Det virker og det beviser, at man kan komme meget langt på kort tid hvis man er villig til at gå ind med åbent sind.
 
  • Du skal enten kunne komme ud til os i sessionslokalerne på Søvangsvej 1, 1. sal, 2650 Hvidovre eller være med online (Facetime, Facebook messenger eller lignende – det aftaler vi inden sammen med tid og dato). Selv om publikum ikke kan se dig skal vi kunne se dit ansigt, så det er over en platform med video-opkald.
 
  • Du skal have et problem, en blokering, et mønster du ikke kan se dig selv ud af. Det kan være hvad som helst, de typiske livsområder er kærlighed, karriere, skæbnevej, relationer, job, krop, selvværd eller livsstil i det hele taget.
 

Interesseret? Kontakt os HER, skriv i kommentarfeltet på Facebook-siden eller send en mail til session@universalgoals.dk med en kort tekst hvor du beskriver din udfordring.

Interesseret, men ikke i en live-streamet session? Så kan du ligesom alle de andre også bare komme ud til os helt anonymt. Book din session HER (der er dog udsolgt i august 2020, men der er ledige tider igen fra september).

Vi glæder os meget til at videreudvikle med jer!

Kærlig hilsen

Nian & Louise

Til de af jer, der spørger til iværksætterforløb 4.0: Vi regner med at starte i sep-okt, skriv til os HER hvis du vil på ventelisten. Det er Louise der helst ikke vil starte under Mars retrograd (og derudover har vi også lige 30 andre der stadig er i iværksætter-proces og skal have deres tider udover vores private kunder der er i forløb :)).

Kategorier