Energivejrudsigt 8. - 9. august 2020. Skæbnedage i Sommerlandet.

Der er intet som en smuk sommeraften i gode, gamle Danmark og med det vejr, der venter i weekenden må humøret være højt de fleste steder.

Energivejrudsigten følger den smukke vejrudsigt da kærlighedsplaneten Venus i disse dage danser en sjælden dans tæt på Den Nordlige Måneknude – vores allesammens fælles ledestjerne. Skæbnedage- og aftener er weekendens tema.

Venus er netop skiftet til Krebsen i 4 måneders totalforvirring i Tvillingernes tegn. Vi siger tak for underholdningen og kommer nu hjem til os selv for at huske vores egne værdier i kærlighedens tegn.

De smukke dage i ren Disneyland-style er utroligt skønne, den kosmiske kreativitet kan nå nye højder her. Brikker falder på plads rundt omkring.

Nyd det. Nyd den storslåede Løve-sæson og få lagt så meget varme og sol på flaske som overhovedet muligt. Idyl varer sjældent ved, og allerede i næste uge står vi endnu engang skoleret over for vores egen karma – måske fra dette liv, måske fra tidligere liv. Men udsluses skal der og det har som altid kun med os selv at gøre.

Bemærk også, at vi får en stærkere og stærkere fornemmelse af et andet stort tema, nemlig at vi har lige meget speeder og lige meget bremse på én gang. Vi vil det hele, vi vil DEN ting på den halve tid, men det er ikke tid endnu. Vi mangler noget – viden, erfaring, modenhed, information. Mulighederne er uendelige, tålmodighed er og bliver en dyd. Stol på universets egen plan.Det er lidt af en balance-bom, vi skal mestre i efteråret 2020, og vil du være optimalt klædt på i forhold til dit eget energifelt, er du velkommen til en session med Louise eller med Nian & Louise.

Nian & Louise har dog helt og aldeles udsolgt (også de hemmelige tider) frem til den 8. september 2020, så book din tid eller opstart af forløb allerede nu. Det gør du lige HER.

Louise har for nylig startet personlige onlinesessioner for dig der vil have tolket dit energifelt helt grundlæggende eller i forhold til dine personlige transitter for tiden. Du finder en tid til din personlige session med Louise lige HER.

Rigtigt god weekend :)

Kategorier