Ugens eksplosive aspekt - en sjælden deling fra databasen

Nogle gange oplever jeg, at jeg intuitivt bliver bedt om at skrive om et aspekt, der måske ikke er særligt stort eller afgørende. Hvis jeg ikke gør det, ser eller møder jeg næsten altid dagen efter nogle som har haft en negativ oplevelse, jeg ved de kunne have undgået hvis jeg havde skrevet eller fortalt om det aspekt. Det er sket så mange gange, at jeg langt om længe har besluttet mig til at lytte til stemmerne i mit hoved.

Hvis du allerede er Guldmedlem, hvilket jeg klart anbefaler, har du hver måned en daglig energivejrudsigt der fortæller om alt der er i vente den dag og om det er en god dag at stifte, lancere, afholde noget eller om man skal blive i sengen. Og alt derimellem. Samtidig får du adgang til en stadigt voksende database med viden, du kan bruge i din hverdag. Min numerologiske grundbog har langt om længe fundet en redaktør, og praktiske eksempler på analyse af numeroskoper (videoer med Louise) kommer også til at lægge i Guldmedlems-databasen, så for kun 89 kr/md får du adgang til nok viden til, at du kan bruge analyse af energifelter i din egen hverdag. Det er både en enormt interessant måde at leve sit liv og forstå det kosmiske design samt særdeles brugbart hvis du arbejder med mennesker eller begivenheder i en eller anden forstand. Derudover støtter du Louise i at have tid til at udgive alt, der er gratis og alt, der ikke er for det tager tid at lave ;)

Læs om at være Guldmedlem HER

Se oversigten over, hvad der ligger i Guldmedlemsdatabasen HER

Og her kommer den egentlige grund til mit opslag: der sker så meget for tiden, at jeg knap selv kan følge med. I denne uge har vi dog et af de meget udfordrende aspekter, der på torsdag er eksakt, men sagtens kan mærkes hele ugen. Det er Mars der er i kvadrat til Pluto, og den er mildest talt eksplosiv. Derfor deler jeg nedenfor for en sjælden gangs skyld dagens vejrudsigt fra Guldmedlemmernes database: ------------------------------------------------

TORSDAG DEN 13. AUGUST 2020 Mars i Vædderen er i kvadrat til Pluto i Stenbukken. Vi mærker for alvor hvordan resten af 2020 kommer til at se ud. Forvent sten på vejen, besværligheder, nogle vil ”slås” eller bruge kræfter og forcere noget. Hvis du kan, så husk endelig at vi vil bruge de her aspekter optimalt, f. eks til at få vores egen krop i god form eller sådan noget eller til at skabe noget på den lange bane, og vi forventer vejspærringer som denne idag. ALLE situationer hvor nogle bare vil lyne ned og måle gider vi ikke at bruge tid på! Det kan skabe så dårlig karma, bruge unødig energi som du har brug for og endda gå ud over dit ry – det er massiv karma-energi og det er et meget, meget svært på grænsende til voldeligt aspekt. Det er IKKE tidspunktet at opildne mennesker der på nogen måde er ustabile, skøre eller aggressive, der kommer ingen vindere ud af det her.

Numerologisk også en dag, der vejrer morgenluft. Forandringens vinde blæser. Lad det bare blæse, vi skal tidsnok se hvad der kommer. Meget voldsom energi idag, medmindre du er bokse-promotor eller fyrværkeri-afskyder er det ikke lige dagen at foretage sig det store. ------------------------------------------------

PS: Den daglige energivejrudsigt for september kommer i aften eller senest i morgen (til Guldmedlemmerne) :)

PPSS: Deciderede ekstramoduler (hvordan man lægger og tolker årstalsrækker mv.) bliver ikke Guldmedlems-materiale, det bliver separat undervisning.

Mange og lidt nervøse hilsener Louise

Kategorier