I Jomfruens tegn aug-sep 2020. Kali.

Merkur er flyvende for tiden og netop gået i Jomfruens tegn hvor solen også vil ankomme den kommende weekend. Forude venter en måned hvor hovedtemaerne er Jomfruelige, som astrologisk fortæller os noget om, at det er hverdagen, der venter. Skemaer, rutiner, ærinder. Praksis. Der skal gøres rent, der skal luftes hund, der skal motioneres.

Dramaet er ovre, showet er forbi. Løven kom, så og brølede og varmede os alle godt igennem.

I år blev vi ekstra varme da brænderen var  fyret tredobbelt op grundet Mars i Vædderen. En vild, voldelig og voldsom Volvo-energi hvor man bare vil slås eller knalde med alle. Måske i kombination.

Jomfruen lægger heldigvis en lidt nøgtern og fornuftig dæmper på det hele. Og det er der i den grad brug for.Resten af august byder på sødebløde Venus i Krebsen over for Jupiter, Pluto og Saturn i Stenbukken. Uhh la la. Heavy stuff, det vender jeg lige tilbage til. Mars møder også Saturn i en kvadrat, udfaldet af den afhænger af hvor meget af arbejdet du har gjort selv. Merkur i Jomfruen vil gerne vide, om du nu også har styr på detaljerne i det dokument inden du går videre i processen?

Hvis du har det, så passerer du lige igennem Saturns tjek. Det er fint, du går bare igennem  - men ikke noget med at løbe på gangene, alt skal stadig foregå i et adstadigt, fornuftigt tempo. Universet har sit eget tempo, og det mærkes 2020 ud.

Uanset hvad din situation er, om du er helt på toppen og aldeles flyvende eller om du har lyst til at smadre alt og alle, så er det her kun en flig af et større billede. Det puslespil er slet ikke lagt før starten af 2021.

Merkur i jomfruen er i år bedst brugt som kritik over for dig selv. Se dig selv i perspektiv. Udefra. Er det stadig den situation og de mennesker og hvad ved jeg du bare IK kan snuppe?

Vi tager den lige igen. Det er dig selv. Det, du synes er galt med omverdenen, er det du synes der er galt i dig selv (!). Det du ville ændre eller gøre bedre, er det du skal ændre eller gøre bedre i dig selv. Er folk bare for egoistiske, er det her bare for uretfærdigt, mangler der bare tolerance, kærlighed, medmenneskelighed – så se på hvor du ikke giver dig selv de ting. Hvor du ikke er egoistisk nok, ikke giver dig selv kærlighed, retfærdighed osv osv. Det er så basic selvudvikling, og det er afgørende for hvordan du kommer igennem de næste måneder. Hvis det er for udfordrende (hvilket det sagtens kan være), så kom til session hos os. Bemærk også, at vores tilbud om at finde 4 personer til gratis session hvor man offentligt kan se hvordan vi arbejder (uden at kunne se klienten, men høre deres stemme) varer frem til starten af september. Læs mere og tilmeld dig HER.Beskeden, høflig, praktisk. Gode manerer. Emma Gad. Det er Jomfruen og for så vidt også Vægten hvis sæson kommer bagefter. Når nogle slår under bæltestedet praktiserer du zen og går den høje vej. Jomfruens berømte laserfokus bør bruges på det vigtige. Kampe der ikke hjælper os med at vinde krigen er ikke vigtige. Der er masser af mulighed for konflikt og drama, du behøver nærmest ikke opsøge det resten af 2020, men Jomfruen er skarp og kan hurtigt se om det er kampen værd.

Så hvad er ”kampen”? Hvad er det for en ”krig”, vi skal vinde?

Her kommer månedens sværvægtere ind i billedet. Ja, vi har i forvejen Jupiter, Pluto og Saturn i Stenbukken i det ene ringhjørne, men nu følger Mars i konjunktion til Black Moon Lillith og Eris og de stiller sig i det andet ringhjørne. Det er satme heavy kriger-energi. Meget, meget voldsomt.

Hvis den kanaliseres ubevidst, hvilket nok gælder for de fleste. Black Moon Lillith (BML) er det dybe, mørke feminine. Den kraft, den vilje, det begær der har været undertrykt hos alle i årtusinder. Det er Kali, det er kundalini awakening. Eris er en gudinde for krig (og meget mere, men nu holder vi det lige på blog-plan).

Så nu har vi lidt af en indre konflikt. Vi vil gerne være pæne og høflige og beskedne i Jomfruens og Vægtens sæson, men indeni vågner en urkraft, et voldsomt ønske om at leve i overensstemmelse med vores autentiske selv. Vi kan også kalde det sjælens kald. Det er det hele Jorden (inkl Jorden – moder Gaia – selv) står i. Det er fødslen af den nye verden, om man vil. Jorden skal bogstaveligt talt vendes. Altså jordkloden.Jeg har selv udtalt Lillith i mit energifelt og sammen med en YOD aldrig kunnet andet end at leve af mit autentiske selv, hvilket har bragt mig vidt og mærkeligt omkring siden jeg var meget ung. Jeg passer ikke ind i mainstream nogle steder og for at det ikke skal være løgn sidder Lillith astrologisk på min MC – mit allermest synlige punkt. Mange og meget har forsøgt at få mig til at leve "normalt" efter jeres røvsyge jordboer-normer, men det har vist sig at være en grundlæggende umulighed.

Med andre ord er jeg på hjemmebane her, og kan for første gang i mit liv se hvordan verden for alvor vågner.

Black Moon Lillith er i biblen karaketeriseret ved Eva. I ved, hende der gav Adam et eller andet æble og så blev de smidt ud af paradis eller hvordan det nu var. ”Paradis”.

Æblet var fra kundskabens træ. Visdommens æble. Hun gav ham klogskab, hun hjalp ham til bevidsthed. Til at vågne og træde ud af strutkurer, regler og systemer, der var naturstridige for ham.

Det er det samme vi står i nu. ”Vågner” du og vil leve et liv efter egne dybeste ønsker ryger du ud af paradis. Ud af zombie-kollektivet. Ud af det dødssyge job, ægteskab, vennekreds.

Jeg har intet problem med samfund, strukturer eller andet, jeg fortæller bare hvad vi står i. Og hvorfor det er så voldsomt. Det er meget, meget stærk energi og opvågnen der kommer op her.

Og de fleste aner nok ikke hvad de skal gøre med det. Derfor vil der være kaos før brikkerne lander et nyt sted.  Det er det, det egentlig foregår og det er skræmmende for det etablerede hvilket er naturligt nok. Men der er ingen vej tilbage herfra mod det individualiserede samfund.Jo hurtigere du kan balancere dit energifelt, samle dine polariteter, øge din bevidsthed etc, desto bedre. Så kan du være flyvende i løbet af kort tid. Jomfruen er trods alt perfektion. 100% klarhed og renhed. Har du brug for hjælp, så få en analyse-session hos mig (læs HER) eller proces-hjælp hos mig og Nian (læs HER).

Jomfruens sæson er i år med andre ord bedst brugt på at servicere dig selv. HVAD VIL DU? HVAD VIL DU ALLERHELST? Bliv klar over det og lav så i bedste Jomfru-stil en plan, der gør at du dagligt gennem små , detaljerede handlinger kommer tættere på dit højeste mål. Mod dit højeste potentiale.

Sådan vinder du dit livs krig.

Louise

 

 

 

 

 

Kategorier