Energivejrudsigt september 2020 (video) er udgivet + noter

Hvis du ikke har set det, er den kollektive energivejrudsigt for september 2020 oppe. Du finder den ganske gratis på YouTube-kanalen lige HER (eller nederst i dette indlæg, bare klik på play-knappen).

For september kommer der også individuelle videoer for hvert tegn, nogle er allerede oppe og andre på vej. Dem finder du under september-playlisten på kanalen.

Hvis du ikke allerede følger med på Facebook-siden kan du gøre det HER. De små transitter i dagligdagen kommer op her ( er du ikke på Facebook kan du også se dem nederst her på hjemmesiden hvis du er på mobilen eller ude til højre hvis du er på PC/tablet).

Noter til september 2020:

Temaet er præcision. Det bliver hverdag, der skal være struktur, vi lukker sommeren ned. I september har vi en fuldmåne i Fiskene, Mars går retrograd, Jupiter går direkte, nymåne i Jomfruen og Solen i vægten hvorefter Saturn går direkte i slutningen af måneden.

Vi er på toppen af rutschebanen de kommende måneder, dette er slutningen af de store cyklusser. Før man kan bygge en ny verden skal den gamle rives ned hvor det ikke længere er brugbart. I dagligdagsliv og generelt i verden, hold øje med hvad der sker. Intentsitet er nøgleordet for efterår/vinter 2020/2021.

Multifraktal. Jomfruen tænker hurtigt. Og kan hurtigt skelne mellem hvilke tanker der er brugbare og hvilke der ikke er. Et højintelligent tegn. Generelt alt der er nyt, ungt og skinnende - det er det, der er fremtiden.

Vi er færdige med den Nordlige Måneknude i Krebsen, med slægt og nedarvede mønstre, ud med juleplatterne. Er det min eller mine forfædres karma. Grundtemaet er mit eget indre barn, som er healet og nu kan stole på, at voksne jeg styrer showet.

Jomfruen handler om at skelne. I år i særdeleshed i forhold til brug af vores ressourcer. Er du steder hvor du eller I bare slår tiden ihjel? Kedelige samtaler? Bare nej. Nej.

Det der står til feb/marts 2021 bliver stående. Vi skal frem til da frem og tilbage en masse gange - Mars over Jupiter, Mars over Pluto, Mars over Saturn, så tilbage over de 3 og frem igen, men i starten af 2021 har Saturn og Jupiter skiftet tegn, men det har Mars også og er derfor igen i kvadrat. Det er en meget, meget udfordrende tid hvor vi kollektivt og individuelt viser vores evner til at danne fundament for sunde, karmiske cyklusser.

2. september er der fuldmåne i Fiskene. Det er healer- sygdom -eskapisme- spiritualitet-aksen. Store følelser. Stop mønstre, codependency, afhængigheder osv, få gode coping værktøjer, evt hos os i session. Der er lagt op til disciplin empati tålmodighed. Ikke mere dæmonisering af hinanden. Lav dit skyggearbejde. Sig nej. Separat indlæg følger.

Stå op for dig selv. Chiron er i vædderen. Vi har handlekraft, vores kastrerede maskulinitet er ikke længere så kastreret. Ikke mere offer, martyr-mentalitet.

Mars retrograd i vædderen 9 sep til 13 nov 2020. Mars retrograd ikke kun imploderet aggressivitet, det er også store udsving i energi niveau fra total flad til vildt energisk,så udnyt det mens det er der eller følg flowet, udnyt ressourcer optimalt. Hvor gnisten er forsvundet skal ressourcerne ikke være. Hvor der er sprækker kan der nemt være fald til november, så det er ikke tid at reagere nu, men se hvor du vil bruge din tid i fremtiden, det skal være noget langtidsholdbart. Læs om Mars retrograd HER og er du Guldmedlem, kan du læse om hvad det betyder for dig HER.

Nymåne den 17 september i jomfruen. Heldigvis harmonisk TRIGON til stellium i stenbukken. Meget kan konkretiseres nu, separat indlæg følger. Gå væk fra smittende energi generelt medmindre det er noget du vil have mere af, f. eks latter, optimisme, glæde osv. Har du en ven der brokker sig konstant, det vil vi ikke have klæbet fast på os osv, og det kan sætte sig virkeligt godt fast her i september.

God måned at gøre rent, at starte sundhedsregime eller bare struktureret hverdag der langsomt men sikkert bringer dig frem mod dit store mål. Bare DETACH from OUTCOME i 2020. Organiser.

Solen i Vægten 23 september og så er kardinal-aksen endnu engang oplyst. Der er lagt op til en svær oktober. Nok min mindst favorable måned i 2020.

Slut september går Saturn fremad, Jupiter gør tidligere på måneden og de hjælper os begge.

Det her er "Heltens rejse". Vi skal lære af de her perioder, ikke bare overleve eller vente på, at de slutter. Vi skal vokse, modnes og disciplineres.

Louise

 

https://youtu.be/GStvkns5sTc

Kategorier