Slut aug-start sep 2020. Fornemmelse for succes.

Energierne er høj-potente i den kommende tid. Optimale for dig, der ønsker at skabe en konkret succes og for dig, der vil modnes i kærlighed. Førstnævnte glider let, sidstnævnte gør nok ikke. Læs mere om hvorfor.

Vi tager de barske nyheder først. Venus glider for tiden mellem store håb, drømme/illusioner og en kold skulder. Det er ikke de letteste tider for kærlighed og penge, og det fortsætter de kommende uger. Grunden er, at Venus står over for Pluto og snart Saturn. Vores kærlighedsplanet havde ellers gode tider tidligere på ugen, da Jupiter i opposition overgjorde det hele og gav os håbet (igen), Neptun i smuk trigon lod os drømme og inspirere.

Det er der intet galt i, ellers havde vi aldrig haft Disney og romantiske film, men havde vi ikke lige en fod på jorden, kan faldet fra den lyserøde sky gøre lidt avs den kommende tid. Det kan meget vel være en tid hvor kærlighed serveres fra det kolde bord, vi får en kold skulder eller et nej i kærlighed og penge. Noget, vi ønskede os.Venus er for tiden i Krebsen hvor tilbagetrækning og sensitivitet er nøgleordene. Vi vil føle os sikre. Vi stak fingere ud og av, kogepladen var varm.

Venus skal til at blive voksen. Det er for mig at se pointen med de her hårde oppositioner. Hun skal modnes, vores kærlighed, vores måde at elske på skal modnes.

Det gør man ved at være med sig selv. Mærke sine følelser, mærke sine behov. Er de opfyldt? Og hvis ikke, er det så andres opgave at opfylde dem?

Svaret er nej. Oppositionerne fra Saturn og Pluto giver et mere nøgternt overblik.
Det er altid vores egen opgave at opfylde vores personlige emotionelle behov først. Aldrig de andres.
Glem alt om romantiske film og Barbara Cartland-noveller. Det er skønt at drømme, men ikke uden et par fødder på jorden. Uanset hvad din situation er, har du altid selv ansvaret for dit følelsesliv. Det må ikke projiceres over på partner, crush, venner etc.


Og nu til det lidt sjovere: hvis nu penge og kærlighed ikke lige er sagen for tiden, hvilket nok gælder mange steder, så er muligheden for succes tredoblet for tiden.

Dette skyldes, at Merkur i Jomfruen er i fabelagtig trigon til Jupiter i Stenbukken med flotte indspark fra Uranus i Tyren. De tre jordtegn kan om noget hjælpe os til at konkretisere vores drømme.

Jupiter i Stenbukken og Jupiter/Pluto-konjunktionerne i 2020 (hvoraf den sidste venter forude til november) er om noget millionærtransitter, som jeg skrev i 2019 (læs indlægget ”Hvem vil være millionær” HER). Det er i år man arbejder på sin business, sin karriere, sit højeste potentiale.

Få det ned på papir. Skriv, indtal, optag – gør det konkret. Ikke flere tanker, håb og drømme. Manifester. Bare gør det.

Dette kunne være en weekend hvor du får dit livs ide eller laver dit livsværk. Vær pragmatisk, gør den ekstra indsats. Fantasi kan transmogriffes til virkelighed, og ambitionerne må meget gerne være skyhøje. Det er nemmere at gå efter det umulige end det mulige.

Det er nu jorden skal gødes og der skal lægges en konkret plan for at opnå succes.

All work and no play makes Jack a dull boy, men det er trods alt nemmere at græde i en Ferrari end en Skoda, er det ikke det vi siger.

På lavpraktisk plan betyder optimal brug af disse energier, at vi måske stadig kan optimere på de mere bløde livsområder, men at livskvaliteten er øget og overskuddet er større hvis vi har styr på det jordiske, hvis vi har en dejlig bolig, penge på kontoen, kvalitet omkring os osv. Det gør os iøvrigt også langt mere attraktive for omgivelserne.

LouiseJupiter, Pluto og Saturn i Stenbukken er måske barske i deres måde at opdrage os på, men fremragende for dig der ønsker at manifestere dit højeste potentiale i praksis

Kategorier