Nu kan du også få session med Louise om aftenen!

Jeg har flyttet nogle af eftermiddagstiderne om onsdagen frem til om aftenen da en del har spurgt efter aften-sessioner, så er du en af dem der ikke har kunnet finde en tid der passede i dagligdagen har du nu mulighed for at få en tid onsdag aften.

Du kan se alle tiderne og booke online lige HER.

De nye ledige tider er

Onsdag klokken 19.00

Onsdag klokken 19.30

Onsdag klokken 20.00

En personlig session med Louise er online, og den er for dig der ønsker at få analyseret dit grundlæggende energifelt i forhold til skæbnevej, karriere, viden om hvor dine blokeringer og hvor dine heldige veje ligger, kærlighed, relationer og meget, meget mere. Hvis du allerede kender dit energifelt eller har brug for her-og-nu-rådgivning i forhold til transitterne, hvor de aspekterer dit energifelt dig nu og det kommende år samt hvordan navigerer du optimalt i det, så er det også sessionen for dig.

Bemærk, at næste uge er udsolgt da nogle har været hurtige "behind the scenes", men der er ledige tider igen fra den 23. september.

Til jer, der spørger til skriftlige analyser så prøver jeg at skabe tid til at lave Horrorscopes igen i år. Det bliver et brag af et tilbud hvis jeg lancerer dem og det bliver også kun muligt i kort tid, så hold øje på Facebook-siden eller her på hjemmesiden :)

Mange hilsener

Louise

Kategorier