Nymåne i Jomfruen den 17. september 2020. Just do it.

Det er en af årets bedste nymåner, der venter forude. En nymåne er per klassisk definition en ny begyndelse, som minimum for den kommende måned og temaerne i den arketype/det stjernetegn vil altid være fremhævet rundt omkring i samfundet i den periode.

Jomfruen er det bevægelige jordtegn, altså det mest fleksible af jordtegnene (Tyren, Stenbukken og Jomfruen) som ellers har alt andet en fleksibilitet som hovedegenskab. Dette skyldes, at Jomfruen ”opløser” sommeren og gør klar til, at Vægten kan træde ind og påbegynde efteråret.

Nymåner og fuldmåner er de samme temaer og samme cyklusser hvert år, det der gør dem interessante er det der sker omkring dem.

Vi er næppe i tvivl om, at 2020 har været et øhm interessant år og det er ikke slut. Uanset hvilket kosmos-designlæsningssystem man bruger har året været ventet i mange hundrede år og ofte været beskrevet som et af de år, der vil gå ned i verdenshistorien.

Det er hårdt at skrive verdenshistorie og vi gør det godt – jeg har personligt svært ved at forestille mig, at man har valgt at inkarere i en tid som denne uden at have gjort det med fuldt overlæg – så en så skøn perle som denne nymåne i Jomfruen skal være mere end velkommen på dette tidspunkt.Som nævnt er Jomfruen det bevægelige jordtegn. Det handler om praksis, om at handle.

Jomfruen er klar. Ren. Vi er hvad vi er, vi kan lide hvad vi kan lide. Udtrykket er rent og purt. Uskyldigt. En fremragende periode for detox og styr på sin daglige sundhed og motion. Detox behøver ikke (kun) at være madmæssigt, det kan være relationer, tanker og usunde mønstre i det hele taget.

Jomfruen er også detaljer. Små ændringer, der giver store resultater i den anden ende og det er for mig den største ting her for med en Merkur i kvadrat til Jupiter og en Neptun der stadig danser lidt forførende foran Solen kan vi meget let komme til at overgøre tingene. Saturn og Pluto i trigon til denne fuldmåne gør den ikke bare ekstremt potent når det kommer til at manifestere noget i praksis, det betyder også at vi ikke skal fjolle rundt. Vi skal blive på jorden og må gerne have det lange lys på når vi drømmer, men vi må og skal have forstået een gang for alle at måde at skabe drømmen på langt sigt er det gøre små ting hver dag, som ultimativt får os derhen.

Forandringer kommer vi ikke uden om her. Det gode ved Mars retrograd er, at vi har chancen for at ændre på noget hvor vores krop skriger. Kroppen skal være stærk og sund (!). Tingene burde være ret klare her ved en nymåne i Jomfruen, det er åbenlyst om du kan tåle mælk, hvede, støv, husdyr, kontorfangenskab eller Paradise Hotel. Selv om Saturn beder os gøre tingene stille og roligt så de bliver langtidsholdbare, så er en indadvendt Mars under en sådan nymåne KÆMPE signaler fra kroppen. KÆMPE. Får du ”ondt i maven” af noget, så vil jeg kraftigt anbefale dig at lytte til det. Det behøver ikke at være fødevarer, det kan være når du går ind på kontoret om morgenen eller når du kommer hjem eller når du skal gøre det og det. Vægt/Skorpion-sæson 2020 kommer til at tage behovet for at leve autentisk til helt nye og barske højder, så vi vil som altid helst selv tage lederstokken i vores eget liv inden.

Vi er på vej ind i evigheden. Med så meget forhindringsbane bag os som vi har klaret med bravour og så stærk en Saturn som her er budskabet tydeligt: Der skal handles. Og det er på detaljeplan. Spise et mindre stykke chokolade om aftenen, ringe til een mere ven i weekenden, meditere 10 minutter hver dag eller hvad ved jeg. Det, der hjælper dig mod din ultimative version.Lad være med at blive en af dem, der på sit dødsleje ævler om hvordan de har spildt tiden med arbejde og drama og kunne være blevet store forfattere og bla bla bla. Forskellen på dem, der ”blev til noget”/skabte deres drømmeliv og dem der ikke gjorde er kun, at førstnævnte gjorde det. Det er den eneste forskel. Tiden kommer til at gå alligevel og om 10-15-20 år sidder du stadig og ævler om at gå i gang.

Gør det nu.

Just do it.

En sidste ting er, at denne nymåne ligger i sidste dekanat af Jomfruen og i trigon til sidste dekanat af Stenbukken, hvor Saturn og Pluto befinder sig. Det sidste dekanat af Stenbukken er 100% mestring af det fysiske liv. Det er konkret manifestation af det mest optimale på alle sine livsområder. Bevares, der er de færreste nok, men det skal være visionen og det har med at gøre, at vi er på vej ind i mange, mange år med Vandmand-Vandmand og her skal man være så stærkt et led i kæden som muligt for at kunne være med til at løfte i flok. Her går vi ud over vores egen mestring af det fysiske, det har vi styr på når vi kommer frem til årsskiftet.Sidste sidste ting er, at vi ved nymånen også får et glimt af fremtiden. Vi er midtvejs gennem eklipserne som for alvor aktiverer de andre bevægelige tegn Tvillingerne og Skytten i slutningen af november 2020 (og så siger Stenbukken og Krebsen tusind tak for lån af scenen, nu har vi alle lært at være vores indre mor og far). Vi kan ved denne nymåne derfor meget vel få en fornemmelse af hvad der venter forude fra 2021.

Men lige nu skal du handle. Lægge en plan. Bare små bitte bitte detaljer, men der skal gøres noget.

Gør. Det. Nu.

Just DO it.

Louise

 

 

 

Kategorier