Nostradamus forudsigelser for år 2020-2040 (SPOILER ALERT! MÅSKE!)

Da jeg var yngre var en af mine større fritidsprojekter at studere Nostradamus´ skrifter og andre, der lignede ham (Baba Vanga m.fl). Det med at forsøge at læse det kosmiske design på tværs af tid og rum er slet ikke noget nyt for mig, men han er stadig den, jeg er mest draget imod når der "sker noget" i verden.

Problemet med hans skrifter var, at de er så svære at datere og ofte er beskrevet i gåder vi kun kan gøre vores bedste for at omsætte til moderne omstændigheder.Jeg købte den nyeste bog med tolkninger af hans værker da vi røg i første lockdown i marts 2020 sammen med andre vigtige klassiske og brugbare værker, bare for det tilfælde at Internet Kill Switch ikke er en skrøne og at vi på et tidspunkt rent faktisk vil få ”slukket for nettet”.

Netop som jeg nu sad og studerede hans forudsigelser for dette årti (plus-minus) skulle min tvillinge-ascendant liiiige tjekke alt muligt andet og da jeg hoppede over på Facebook, så jeg denne nyhed på BBC News: 

Tilbage til Nostradamus var jeg nået til dette kapitel:Tilfældighed? Måske, men jeg lader aldrig en spændende forbindelse mellem tid og rum passere. Jeg fulgte brødkrummerne for at se, hvor det ville tage mig hen.

Verset før nyheden om øen handler om noget der i den seneste version er oversat til ”terror-angreb”, men kan nemt omsættes til Corona-pandemi med de millioner af sjæle der vil dø grundet infektion og "plague". Lad os håbe, at ”the third arch” ikke er 3. pandemi-bølge, men astrologisk ser omstændighederne ud til at fortsætte 2021 med – dog ikke så intenst som det er når vi er færdige med 2. runde her i efteråret. Jeg holder stadig fast i mine ”forudsigelser” fra foråret at sep-okt-nov 2020 bliver langt mere udfordrende end det vi så i foråret, og lockdown /  hårde restriktioner kunne nemt være tolkningen her.Lad os dog for søndagsunderholdningens skyld lige få Nostradamus´ fortsatte forudsigelser for dette årti.

2020: Global pandemi. Tjek.

2021: En ny ø fødes. Tjek lidt tidligere, men ok ramt.

2022: Dronning Elizabeth II af England dør, men Charles bliver ikke konge da folket stadig er sure på ham over den måde Diana blev behandlet. Prins William bliver konge istedet.

2022: USA erstattes som klodens magtcenter. Astrologisk kunne vi tolke Kina som et meget muligt magtcentrum i fremtiden.

Så er der nogle halvsløve år med fejlende magt-alliancer og lidt krige, hvorefter Indien og Pakistan i 2027 langt om længe finder en løsning på det, de alle har glemt at de sloges om til at begynde med.

Men så sker det her:2028: Min personlige favorit, hvor vi finder De Vise Sten (bemærk hans astrologiske kontekst som ofte er brugt - mit bud er, at han var under massiv heksejagt i sin tid og derfor måtte bruge kodesprog til dem, der kunne forstå astrologien som symbolsprog). Merkur kunne dog også lede frem til noget med kviksølv, Solen er guld og Venus er kobber som alle bruges til alkymi (araberne og grækerne talte om ”prima materia”) omend der her i sin sande essens er tale om medicinske og homøpatiske principper og ikke at gøre noget til guld. Om han beskriver at de ”misbruges i krig” ud fra at vi har med biologisk krigsførelse at gøre skal jeg ikke kunne sige, men kender vi menneskene ret kunne det være mere sandsynligt end opfindelsen/opdagelsen bliver brugt til noget, der kunne forbedre kloden og menneskes sundhed.

2029: Enlightenment bliver hverdagskost blandt menneskene (hvordan kunne vi også andet efter den runde, vi står over for – ikke mindst når Neptun møder Saturn i Fiskene omkring 2025 er den spirituelle bevidsthed nok meget høj på globalt plan).2030: Vi formår atter at miste De Vise Sten efter at solen ikke viser sig i 11 dage (om det er en komet eller vulkanudbrud er ikke til at sige, men noget vil dække for solen) og efter "hungersnød" vil hemmeligheden være tabt for evigt.Så således opmuntrede fik du her Nostradamus´antagelige tolkninger af det næste årti. Bogen fortæller mange flere år frem, blandt andet kan vi se frem til fødslen af den tredje Antichrist (Napeleon og Hitler var de første to) i år 2033, 2034 eller 2035. Lige denne her har jeg studeret en del for det er den eneste gang Nostradamus giver deciderede advarsler til den fremtidige verden. Han (eller hun, bevares) fødes antageligvis i Slovenien eller omkring Norditalien og vil regere i 1000 år under meget ondskabsfulde omstændigheder. Han fødes under en stærk eklipse (formørkelse), vil blive opfattet som noget positivt hvilket giver ham momentum til at skabe en kæmpe hær og give mange mange års mørke og tyranni til verden medmindre der sker et mirakel inden.

Frankrig har mange svære år foran sig med bl.a barske vintre og efterladenskaber af kaos grundet politisk korrekthed (en global pandemi i sig selv ifølge Nostradamus), Indonesien og Australien går i krig over magten i Det Indiske Ocean, Grækerne og Tyrkernes tidligere problemer vil blusse op på Rhodos og i 2040 vil to store storme efter hinanden skabe stor ødelæggelse.

Samme år falder monarkiet i England da Prins William dør alt for ung og befolkningen ikke vil have hans ældste søn som konge. I 2041 fødes en stor leder i Afrika som vil gøre meget godt og bringe gyldne tider tilbage.

God søndag,

Louisedamus

Kategorier