HORRORSCOPES frigives søndag den 4. oktober kl 14.00!

Er du (også) træt af at høre om stjerner og planeter og kringler og krymler uden at vide hvilken indflydelse det har på dit personlige og helt unikke energifelt? Så har du her chancen for at erhverve dig en gammel kælling øhh kending.

Et HORRORSCOPE er dit fødselshoroskop. Det er bare sjovere at kalde det HORRORSCOPE i Halloween-måneden.

Dit fødselshoroskop er et aftryk af energierne i det øjeblik du blev født. Astrologisk læst gennem planeternes symbolsprog. Dit fødselshoroskop er unikt, det er kun dig i hele verden der har det, og er en oversigt over personlige egenskaber, udfordrende områder, heldige portaler, højeste potentiale og ikke mindst skæbnevej.

Dit HORRORSCOPE indeholder alle planeternes placering (i tegn, huse/livsområder og aspekter der er dannet hertil), og er forklaret i helt nede på jorden-sprog. Det er en PDF på 8-10 sider med tekst og forklaringer som er tolket af Louise personligt og som sendes til dig på mail. Prisen bliver 599 kr som betales med kort i shoppen når produktet frigives kl 14.00.Bemærk at HORRORSCOPES plejer at være efterspurgte og populære, hvorfor tilbuddet tages ned igen så snart der er nok. Af samme grund vil der for de fleste være ventetid ifølge jordboer-tid, men det skal nok komme inden 2020 er omme. Det tager tiiid at lave, men jeg er stor fortaler for at man selv lærer at kende og studere sit energifelt så man kan navigere optimalt i energierne i hverdagen, så det er jo vigtigt at have det rette fundament at gå ud fra.

Bemærk ligeledes, at jeg er ved at lægge materiale med grundlæggende placeringer for alle tegn, huse osv ud til Guldmedlemmerne. Det starter meget snart. Derfor kan du for formedelst 89 kr om måneden også selv stykke dit og andres fødselshoroskop sammen. Hvis du ikke gider det eller det allerede lyder for kompliceret (hvilket det hurtigt kan blive, hvis man ikke interesserer sig for teorien bag), så har du altså denne her enestående chance for at få det lagt een gang for alle og det er en meget, meget fin livs-investering så du altid kan følge med i, hvordan planeternes evige skiften har indflydelse på netop dig.

Har du været til numerologisk session hos mig har du allerede dit fødselshoroskop, så dette produkt vil ikke være noget for dig. Har du været til numerologisk session hos ikke-mig, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at få lagt og tolket dit fødselshoroskop. Et rent numeroskop sender nemlig en i den retning, der i fødselshoroskopet viser er den rette for os, og det kan være meget svært at få overblik over selv.

Inden sessionen har jeg brug for at få tilsendt dit fulde navn (som det står i Folkeregisteret) og tidligere navne hvis du har heddet dit nuværende navne mindre end 3 år samt din fødselsdag - dag måned år - fødeby og nøjagtigt fødselstidspunkt som det står på attesten. Navnene har ikke noget med astrologien at gøre, jeg bruger dem til at lægge dit numeroskop (og evt tidligere) da jeg her kan se hvilke dele du udlever hvordan og hvornår. Det er altså alene noget jeg bruger til tolkningen, som er min egen unikke metode.

Vær klar ved computeren imorgen søndag den 4. oktober 2020 kl 14.00 :)

Jeg glæder mig til at lægge dit energifelt!

Louise

Kategorier