Oktober-november 2020: Plot Twist.

Følgende blogindlæg er ment som en manual til den nuværende og kommende periode samt oplysning så man har bevidsthed om, hvad der sker. Intentionen er ikke at skabe frygt eller paranoia, så det er ikke indlægget for dig hvis du har brug for en kanal til at forstærke det. Kun hvis du gerne vil kunne navigere optimalt i energierne.

Som nævnt flere gange er oktober 2020 – især fra midten og ca 1 måned frem – nok det mest udfordrende nogle af os kommer til at opleve i vor levetid. Forvent total kaos. Misforståelser. Pludselige nyheder eller forandringer, der kommer ind fra sidelinjen. Det skjulte kommer til overfladen.

Ustabilitet kan vi som sådan godt vænne os til – transitter fra 2021 og frem lægger op til stor omstillingsparathed – men lige præcis her i oktober og en del af november er der nogle ret ehh skarpe aspekter, der lige gør det hele en tand mørkere.

Lad os starte med Merkur. Planeten for kommunikation, trafik og den slags. Merkur er i opposition til Uranus, som er planeten for uventet forandring. Her har vi altså det her med noget, der kommer ud af det blå, kommer ind fra sidelinjen.”Afsløring” må være ugens ord. Eller ”plot twist”. Ahaaa. Pludselig ide, indsigt eller den manglende brik i puslespillet der pludselig dukker op. Supergodt for borende journalistisk, pludselig finder du det hemmelige dokument der ændrer hele sagen eller din kilde vil pludseligt gerne fortælle alt. Der er en meget umiddelbar eller et pludseligt element ved det hele og det kan meget vel føles som om det er komplet det modsatte af hvad du synes eller hvad normen og fornuften i samfundet siger. Imod eksisterende vaner og etablerede mønstre, måder at gøre ting på. Det er fantastisk hvis du er en progressiv eller kreativ person, Venus i Jomfruen elsker optimering af glæde i hverdagen eller du lige opfinder et nyt stykke teknologi eller bare opfinder en ny og smart måde at køre din hverdag på. På den måde er Merkur over for Uranus optimal.

Grunden til, at det nok ikke bliver lige så fedt for alle er, at Merkur for tiden befinder sig i det dybe og meget Mars-agtige vandtegn Skorpionen, som under pres eller på umodent/ubevidst plan er voldelig, ondskabsfuld eller konfrontatorisk kommunikation. Derfor kan de beskeder eller information du pludseligt får være ekstremt aggressiv, f. eks en anklage på din personlighed ud af det blå, et verbalt angreb, en pludselig stævning der kommer ind fra sidelinjen eller – Thor forbyde det – et fysisk angreb på dig. Det kan selvfølgelig også være dig, der gør de her ting mod en eller flere andre.

Den gode nyhed er, at du for tiden finder ud af, hvad folk i virkeligheden mener om dig.

Den dårlige nyhed er, at du for tiden finder ud af, hvad folk i virkeligheden mener om dig.

Med andre ord: forvent et plot twist. Kollektivt og/eller individuelt. Noget uventet afsløres eller kommer til overfladen, hvad tænker nogle i virkeligheden om dig eller hvad har nogle haft gang i bag kulisserne, under overfladen eller sådan noget. I det skjulte. Hvad sker der bag scenetæppet. Og folk man kan være meget sådan ”jeg bryder reglerne og er totalt ligeglad med hvad alle andre synes” i denne kombination. Senere (omkring foråret 2021) kommer vil til at se tilbage på denne tid og tænke "var vi totalt vanvittige eller hvad" der. Men lige nu er det i midten af madness og der er smarte ligesom der er usmarte måder at håndtere noget så problematisk som dette. Det er ikke for sjov, at jeg kaldte det for ”skilt, fyret og venneløs-transitten” (se videoen HER).Så langt så godt.

Så har vi Mars. Planeten for konflikt, aggression, fjendtlighed, krig og handlekraft, men også vilje,  mod og styrke. Mars er i friktion med Pluto, hersker af underverdenen. Magt, død, mørke, intensitet og regeneration. Pluto er iøvrigt også ens egne skyggesider, der ofte er projiceret ud på omverdenen.

Magtkampe er oplagt her. Problemer, konflikter eller endda vold er Mars-Pluto. Pas på. Helt ærligt. Husk det med den lange bane, lad være med at gå i komplet ligegyldige konflikter. Road rage eller sådan noget. Slagsmål på en bar. Det kan udvikle sig i den mest vanvittige retning, du måske slet ikke kan forestille dig lige nu.

Igen er der det her med pludseligheden. Det kan meget vel være, at din chef pludselig stikker dig i ryggen eller din kone ydmyder dig foran hele familien-agtigt. Det er sådan noget. Nogle prøver at plette dit ry, ydmyge dig, kritisere dig, kontrollere dig, give "gode råd". Få magt over dig på en eller anden måde. Mange vil opleve det her og det vil komme uventet eller fra relationer, man ikke havde forventet.

I nogle tilfælde fedt – så ved du at det nok ikke er noget du skal bygge videre på. Der kan meget vel være historik der. I andre tilfælde ikke så fedt, og skal man her tage den højeste spirituelle vej, kan man jo altid se på om man selv kunne have gjort noget anderledes for ikke at være havnet i den situation.

Er du ham eller hende, der f. eks selv er vidne til at din kollega bliver totalt ydmyget af din chef (bare et eksempel, oversæt det selv til din situation), så er du også en slags batteri, som jeg har talt om før. Se på hvorfor du er i den energi. Hvilken del af dig tiltrækker dette. Er det et mønster du kender, måske der er i familien osv osv. Det er ihvertfald den sunde måde at udvikle sig gennem de her udfordrende energier på.

Er du i den modtagende ende, så bevar selvrespekten og værdigheden. Lad være med at slå igen. Det er med stor sandsynlighed ikke det værd. Senere vil du se hvorfor.

Er du i afsenderen af det her, så siger det vist sig selv hvad den gode metode her er. Den afgrund befinder sig nok ikke langt væk for dit vedkommende.Vær også opmærksom på trang til at fiksere eller blive besat af noget (Skorpionen), så heller ikke noget med at give dit barn optageudstyr i flyverdragten og kamera i hætten fordi du mener, at der foregår noget fordækt hos personalet i børnehaven. Helt grundlæggende er det et meget skidt tidspunkt at blande sig i noget, der ikke er ens business. Meget skidt.

For nogle vil det her være småting, for andre store ting der kan være afgørende for et udfald der har med resten af deres liv at gøre. Er du i en ond skilsmissesag fordi hverken dig eller din eks er specielt voksne mennesker og derfor skal bruge samfundets ressourcer på at udspille jeres indre mor- og far-konflikter (det var ikke astrologi, det var Louise der lige skulle have noget ud mellem sidebenene), så er det måske her din x pludselig hiver retoucherede fotos frem hvor du ligner en der er pædofil eller sådan noget. Igen er der elementet af noget totalt uventet. Surpriiise, som vi siger i oktober 2020 (se den kollektive vejrudsigt for oktober HER).

Tænk strategisk. Hvordan sker retfærdigheden fyldest på den lange bane osv. Husk The Art of War (læs indlægget HER). Vær smart. Det har du åbenbart ikke været indtil nu hvis du står i nogle af ovenstående situationer.

Impulskontrol er stadig nøgleordet, som jeg siger i videoen. Din umiddelbare reaktion på noget er med stor sandsynlighed ikke den bedste her (!).

Igen: Det er ikke for at øge frygt eller skabe paranoia, men helt ærligt...det her er godt at være bevidst om og forberedt på at vi står midt i det her og det varer noget tid endnu. 2020 er ikke for sarte sjæle og det tror jeg ikke at der er nogle der er i inkarnation nu, der er. Men man kan hurtigt spilde tiden og energien på det komplet unødvendige her.Vi slutter lige i de høje toner:  Det her kan absolut også være tidspunktet hvor den indsigt eller nyhed du får gør at du tager en hurtig og/eller korrekte beslutning, handler på den og et splitsekund senere står foran et elektrisk gennembrud på evolutionært plan.

Det er tid til at rykke for dem, der er klar til at gå den højeste vej og der er masser af støtte fra universet, forfædrene, energierne eller hvad vi vil kalde det. Tænk på hvor mange tusinder af liv og kæmpe cyklusser der har skullet til for at du nu kan stå i en verden hvor du kan manifestere din egentlige skæbne, højeste potentiale osv. Det må man have respekt nok for sig selv og sine forfædre til at tage alvorligt, så beskyt dig selv.

Louise

Er du en af dem, der har overskud eller ikke er specielt "ramt" af de her energier, er det et fremragende tidspunkt at begynde på sit nye community-style liv der venter forude for os alle. Ræk ud, hjælp din næste og alt det der. Der er mange der vil være mærket af ovenstående. Glem fordømmelsen. Du aner ikke, hvad andre går igennem.

Kategorier