Nymåne i Vægten den 16. oktober 2020. Minus til Plus.

Astrologien er god til at bringe os det nøgterne billede. Lige at træde et skridt tilbage og se hvad det hele går ud på. Ikke for ansvarsfritagelse, men fordi det kan hjælpe til at træffe bedre beslutninger med det kølige overblik.

Fredag den 16. oktober 2020 har vi nymåne i Vægten. Ahh, beslutninger. Valg. Win-win-situationer. Kompromis. Kontrakt. Harmoni, balance og fred. Især i relationer.

Det er de temaer, der skinner igennem i en nymåne i Vægten. Jeg hopper og danser lige lidt rundt om grøden her, uf av den var varm, jeg hopper og danser lige en måneds tid mere, siger nymånen i Vægten.

I 2021 får Vægten verdens bedste nymåne. I får i det hele taget et rigtigt godt år set med energi-brillerne, så se på hvor i dit horoskop du har Vægt-placeringer.

I 2020 er alt det her la la la jeg vil ikke tage en beslutning eller sige min mening åh nej så bliver jeg upopulær eller de synes jeg er grim og mærkelig og hvad der ellers fiser igennem den mentale radiostation hos os for tiden være med 3 tilskuere, der med korslagte arme bare står og glor på, hvordan vi stikker fingrene i ørerne og ikke vil tage stilling til at grøden overhovedet ikke er spiselig til at begynde med.

Det er Mars, Saturn og Pluto der bare står og glor på vores idiotiske dans. Uranus keder sig allerede. Kan vi komme i gang med fremtiden eller hvad?

Det kan vi. Der er bare det ved det, at vi potentielt er ved at bygge vores fremtid på en spøgelsesfyldt grund. Derfor skal vi liiiige have fjernet dårlig karma og skeletter først.Mars er i Vædderen, på toppen af sin retrograd og Mars er ond i sulet nu. Mars er ego, jeg vil vinde for enhver pris. Det handler om mig mig mig og mine behov. Altså det modsatte af, hvad Vægten står for. Det gode er, at vi virkeligt kan mærke i underlivet hvad vi i virkeligheden vil, det ikke så gode er at det kan gå galt hvis vi ikke gør tingene ordentligt. Fair.

Saturn er i Stenbukken og direkte, så Saturn er meget, meget stærk. Det er realisme. Er du overhovedet ved at bygge noget, du ønsker at være i på den lange bane? Er du med på, at alt det du opfatter som irriterende omstændigheder omkring dig kun har med dig selv at gøre? KIG INDAD.

Pluto er også i Stenbukken og nu også direkte, så der er ingen fløjlshandsker at se nogle steder. Det er der slet, slet ikke den kommende måned – bare vent til Solen går i Skorpionen om en uges tid, så er der intet der minder om fair play eller høflighed længere. Skorpionen er magtkampe, hævngerrighed og hemmeligheder der kommer til overfladen. De kan have ligget der i mange, mange år. Jeg kan slet ikke vente med at se, hvad der ser dagens lys den kommende måned med Merkur i Skorpionen retrograd over for Uranus. Det er altså vildt.

Pluto er dog også realisme, her helt på sjælsplan. Det bliver meget svært at finde motivation til at  bygge luftkasteller.Tingene kan altså blive rimeligt eksplosive her, især hvis en situation i forvejen er ved at nå et kogepunkt, men det gode er at så sker der da i det mindste noget der snart kan sikre fremdrift. Der kan sikre, at man ikke tager beslutninger på uoplyst eller uhensigtsmæssigt grundlag. Facaden krakelerer og selv om det giver et øjebliks ubehag, så kommer sandheden da for en dag.

Den lave version af Vægten er nemlig lige præcis denne her la la la fingrene i ørerne, jeg er uskyldig og vil ikke overhovedet tage stilling til noget der kunne gøre mig den mindste smule upopulær eller at man tager beslutninger på de klassiske fejlagtige grundlag: for at holde facaden, for børnenes skyld, for at opretholde freden etc. Så snakker vi ikke mere om det, spis nu nudlerne mens de er varme.

Glem det. It will not work. Det er en garanti. Hårdt, ja – men det er altså den mest udfordrende måned i hele 2020.

Det hele er derfor intenst, anspændt og det kan blive en ret hård fødsel den kommende måned, men du skal altså bryde igennem. Det SKAL du. Det nye skal fødes, og det bliver ikke med kejsersnit eller bedøvelse.

Det er ikke bare blueprint af din fremtid, det er GOLDprint. Vægten er evigheden. It´s the big one. Det er ihvertfald resten af din inkarnation, vi taler om her, så selvfølgelig bliver det ikke let og selvfølgelig skal det ikke tages let på. Uanset om du er en 55-årig mand, der nu vil gå til ballet, om du synes dit barn skal være vegansk, om du vil have rent numeroskop (tro mig, det har folk meninger om – endnu da), ikke vil spise suppe med ske, ikke have kemikalier i din tilværelse, ikke mener at Morten Østerlår eller nogle andre har ret til din krop hvis du ikke har givet dem adgang – ligemeget hvad det er og hvor kontroversielt det måtte være eller hvor meget modstand, konkurrence, begrænsninger, restriktioner der måtte være fra omverdenen, så er det ægte. Stol på det og hold fast. Tag et ansvar for dit liv og din lykke.

På denne nymåne sidder Chiron og Black Moon Lillith gudhjælpemig også på Mars (det ER altså meget udfordrende aspekter, det er det sgu), så det kan nemt være, at vi handler på frygt eller traume, og derfor skynder os at gifte os med partneren, projektet eller hvad situationen måtte være. Det er en enormt skidt ide fordi konsekvenserne kan være store, dyre og langvarige. Vent hellere, hvis du kan – Venus står også over for Neptun, hvilket gør at vi ikke ser særligt klart in love and money denne weekend især. Der er ikke noget ”bare” over det her. Slet ikke.Hvordan tager man så den rette beslutning?

Det er jeg ikke ekspert på, men ser vi ”fremtidsbaseret” på hvilken retning vi individuelt og kollektivt bevæger os, så er det helt sikkert at vi skal se på

1) Hvordan vi vinder krigen og ikke slaget. Det lange lys på, den lange bane. Det skal være holdbart for livet.

2) Vi skal gøre det ordentligt. Pænt, harmonisk, formelt. Om du skal skilles, vil væk fra dit job, din skakklub, få bygget vejbump foran huset, så gør det ordentligt. Ad de officielle kanaler. Taktfuldt. Så udramatisk som muligt. Ingen grund til at skabe unødig karma her, især ikke hvis det er Den Gode Kamp For en Bedre Fremtid.

3) Det giver vist lidt sig selv, men ”fremtiden” ser ikke ud til at være særligt mig-baseret, vel. At sætte mål for sit community eller menneskeheden giver mere mening en mig-mål (at skulle klatre noget bjerg, løbe noget ultraløb osv. Som ofte nævnt så kunne man jo passende samle skrald op eller sådan noget, når man alligevel løber og svømmer sådan rundt og hvorfor bruger man iøvrigt stadig ikke energien fra kondicyklerne i mit motionscenter til at forsyne stedet med strøm etc?). Alt hvor der ikke er tolerance, følelse af fællesskab, community, ønske om at fordele ressourcerne ligeligt, hvor der er separation og dæmonisering af andre har jeg svært ved at forestille mig vil have gang på jord, så det er måske på tide at lægge Ku Klux Klan-hætten og den slags på hylden. Det kan måske blive til nogle pæne gardiner inde hos din farvede nabo.

Sidste punkt bliver et separat indlæg for der er meget at skrive om.

Der er så meget at skrive om denne nymåne, for der er så potent en himmel at jeg knap ved hvor jeg skal starte. Jeg håber, at ovenstående giver mening, og at det essentielle budskab er kommet med: Det er ikke en tid for hurtige beslutninger. Vi kan sagtens lave masser af for og imod-lister (hvad der nok falder os naturligt her i Vægtens sæson), tænke i dualiteter – sort-hvid, nat-dag, sommer-vinter, god-dårlig, minus-plus, rigtig-forkert og det er nok en proces der fortsætter frem til en alligevel uforudsigelige fuldmåne den 31. oktober, der med lethed kan ændre tingenes gang uden at vi havde set det komme, så det kan meget vel blive en proces-for-processens skyld, det her. Det er jo ganske fint at lære at afveje og tage funderede beslutninger. Det ene øjeblik vil vi blive, det næste øjeblik vil vi gå, og vi har totalt tankemylder.

Alt det fortsætter nok den kommende måned.Og det vi beslutter fortsætter i lang tid, det er ikke bare en ”nåh jeg kan altid blive skilt igen”-energi, eller ”nåh så tager jeg min straf hvis det er” osv. Vent med at tage beslutninger hvis det er muligt, ihvertfald til midten eller slutningen af november, hvor der er meget mere klarhed og en masse er faldet på plads.

Det skal dog helst være slut med at holde hovedet oppe af lorten og fokusere på den smukke blå himmel hvis du står i møg til halsen. Lad være med at male spanden, hvis den er fyldt med lort. Så er det stadig en spand lort, der bare er malet. Få tømt den spand og smidt den i opvaskeren een gang for alle.

Det er sjældent, at der i verdenshistorien er taget en beslutning under en nymåne i Vægten. Normalt ville der her være fokus på dialog, kompromis, balance, harmoni, 50/50, retfærdighed, kontrakter osv den kommende måned.

I 2020-versionen er det dialogkaffe med ISIS. Det er fredsforhandlinger mens man bliver skudt på. Det er at spille poker med en, der nægter at vise sine kort (Merkur retrograd i Skorpionen). Derfor kommer der også lige gamle temaer omkring alle vores fejl vi allerede har været igennem 17.000 gange.

Så det var astrologien. Nu kan du tage et skridt tilbage og se det hele udefra.

Inklusiv egen rolle.

God fornøjelse, held og lykke, knæk og bræk og alt det der. Slik eller ballade, som de unge siger nutildags.

Louise

 

Kategorier