I Skorpionens tegn, okt-nov 2020. Freak Show.

Fredag den 23. oktober 2020 går solen i Skorpionens tegn. Vi går som vanligt fra en danseglad Vægt og falder direkte ned i dybet til underverdenen.

Helt stort er springet dog ikke i år da vi allerede har haft Merkur i Skorpionen et stykke tid (ja, det er den der underlige tendens til at folk er høflige og smilende over for hinanden, men ondskaben lyser ud mellem hugtænderne for tiden. Meget mærkeligt firma), så lidt rusk har der da været og mon ikke flere dystre hemmeligheder og skjulte skatte ser dagens lys den kommende måned – det skulle da være første gang, at det ikke var sket i Skorpionens sæson.

Inden vi går videre er det måske på sin plads med en forventningsafstemning: dette indlæg er en legering af Louises behov for kreativt udlad og en lyst til at beskrive lagene i det kosmiske design, der er så usynligt for mange. Derved kan vi lettere navigere igennem energierne i dagligdagen. Om du opfatter det negativt, positivt, dramatisk, perverst etc er dine egne briller. Om du tager det for et eller andet ugebladsorakels endelige sandhed er også dine egne briller (but please stop giving your power away, people!). Med andre ord: tag hvad du kan bruge, læn dig tilbage og bliv underholdt de næste par minutter.Så..hvor kom vi fra?

Nåh ja, vi var nede i Skorpionens mørke fangekælder.

De undergrundsvulkaner, der altid buldrer i denne tid på året, tager helt nye højder i 2020. Det kan næsten ikke blive dybere, stærkere eller mere intenst. Skorpionens sæson i år tegner til at blive lidt af et freak show.

Der er sådan nogle begreber, man altid bruger når vi taler Skorpionens arketype. Seksualitet, transformation, magt, hemmeligheder, psykologi, hævn, bitterhed, okkultisme, fælles ressourcer, intimitet, passion og lignende og dem kommer vi da heller ikke uden om i år.

Skorpionen er dog også lidt af en finurliggøj (jo, det er et ord. Det er det ihvertfald nu.). Mere dramatisk end Løven (Jo – vi ser det bare ikke grundet pokerfjæset, men dramaet buldrer indeni og nedenunder. Skorpionen er en mega drama queen) og mere af en troldmand end den ellers kvikke Tvilling.

Forskellen er, at sløret her løftes. Tæppet rives af den oversavede kvinde. OH MY GOD, BENENE ER DUKKEBEN, DET ER SLET IKKE HENDES, OH MY GOD OH MY GOD.I Skorpionens sæson skal det dø. Illusionerne. Bedraget. Cyklusser, der er sluttede. Bladene falder af træerne. Hugtænderne vinder over det falske smil, og det vi i virkeligheden havde lyst til at sige hele sidste måned kommer til overfladen nu.

Og det er ikke noget at flippe skråt over – noget dør hele tiden, vi lægger bare ikke mærke til det. Din afhængighed af noget, perspektiv på noget andet, mønstre, tanker, handlinger etc. Eksterne manifestationer som vi typisk tror det her handler om (jobskifte, flytning, graviditet, skilsmisse, død, fødsel, forelskelse og alt det der) er for mestedelen fysiske manifestationer af de indre processer.

For ser du...der er flere lag, som jeg nævnte før.

Nogle gange sker ting uden for vores kontrol (eller ihvertfald opfattede kontrol). Det sker ved eklipser (næste er på vej den 30. november, så vi kan meget vel mærke strømningerne herfra også), rent numeroskop og lignende.

Det er ikke rigtigt det vi taler om her.

Det her er....fortjent, kan man sige. Uanset hvad du har på vej – og vi har alle noget på vej nede fra de krogede labyrintgange under jorden – så er det en blanding af timing, proces, stamina, flid, bevidsthed OG karma. Står du eller andre foran en opgradering til bedre livsvej, så vid at det er en mangeårig proces, der ligger bag. Måske mange liv.

Også selv om det ser let ud. Uhh, snydeheldigt at din søster lige bliver berømt på tv eller at hende du arbejde med i laboratoriet bliver millionær på sin opfindelse. Begynderheld!

Nope. It´s not.

Nej.

Nej.

Den er god nok. Det er fortjent.Misundelse er og bliver vel en grim, men også naturlig ting, og jo hurtigere man kan hoppe ned i strømmen af community, som egentlig allerede strømmer igennem jordkloden (vi ER ovre på den anden side, der er ikke noget stort skifte på vej – det er allerede sket) og forstå, at andres succes i den grad også er din, desto bedre.

Det er en ekstrem måned, der venter forude. Det er også Skorpionen. Sort-hvidt-syn og man tager det til helt nye højder for derefter senere at undre sig over, hvad man tænkte på dengang.

Vi har stadig en Jupiter-Pluto-konjunktion forude omkring samtidig med, at Mars går direkte. Vi har også en crazy fuldmåne på vej i slutningen af oktober. Det er ikke til at forudsige hvilken scene og kulisser, der er sat op til os forude i premieren på det kommende freak show.

Ligegyldigt bliver det ikke. Ej heller forglemmeligt, stabilt eller kedeligt. Forandringens vinde blæser, men nu hvor solen er ude af Vægten er der no more mister nice guy. Fløjlshandskerne tages af. Hævn og belønning venter forude.

Udfaldet her kan være død (altså en cyklus, der slutter), men det kan også give dybere sammenhold. Intimitet er nu engang bygget på ærlighed mennesker imellem.But wait, there´s more!

De underjordiske strømme er som sagt meget, meget stærke og den bølge der her vokser op fra undergrunden kan smadre en hel landsby såvel som give et løft uden lige for dem der formår at surfe på bølgen. Om dit surfbræt holder kommer an på, hvor solidt det er (jvf processen som beskrevet ovenfor).

Der er mere under overfladen. Meget mere. Det kan meget vel komme til overfladen på een gang. Det her kan bryde igennem det største losseplads bjerg af efterladenskaber fra brug-smid-væk- og ego-kulturen. Glem ikke, at Moder Jord er buldrende klar til at minde os om hvordan vi opfører os som gæster i hendes hus. Jeg tror der er mere end jordskælv på Island og oversvømmelser i Vietnam på vej. Vi skal have serveret det eftertrykkeligt denne gang.

En sidste ting: ”strømningerne” er også, at vi har fundet vores sted. Jeg har nævnt det flere gange med den Nordlige Måneknude i Tvillingerne. Vi er her. Vi har fundet det eller det har fundet os. Kig i nærheden efter det, du leder efter. Ikke oversøisk, på internettet, i avisen. Det er her. Lige ved siden af dig.

En sidstesidste ting – Skorpionens sæson er fremragende til alt der har med retslige dokumenter, gæld-inddrivelse og ting med banker at gøre. Bare husk, at Merkur er retrograd, så tag lige en ekstra kigger på det, der står med småt.

Skorpionens sæson 2020 tegner til at blive lidt af et freak show. Jeg tror ikke, at der er noget at frygte som sådan her. Det der skal ske, skal ske.  Vi skal bare danse lidt med dæmoner og lidt med engle.

We had it coming.

All of it.

Louise

 

 

 

Kategorier