Fuldmåne i Tyren den 31. oktober 2020. Primal scream.

'At man er god nok som man er', svarede han uden tøven.

'At man er god nok som man er'.

Jeg var for år tilbage til fest og havde været så heldig at få en interessant bordherre, der havde arbejdet i psykiatrien i 40 år. Under hovedretten spurgte jeg ham hvad han største indsigt var efter de mange arbejds-år med folk, der havde det så utroligt svært. Hvad havde han lært? Hvad vidste han nu?

Den sætning var hans visdomsord. At man er god nok som man er. Ligemeget hvad.

Vores lille ordudveksling blev et mantra for mig, det har været den lille stemme i mit øre der altid har haft foden på speederen eller bremsen i gode såvel som svære tider i mit liv.  At jeg er god nok som jeg er. Jeg har selv videregivet den til mange andre. Børn såvel som unge såvel som voksne.

At man er god nok som man er. Det må være udgangspunktet.

Tag det hvis du kan bruge det, jeg kom bare til at tænke på den samtale i forbindelse med fuldmånen den 31. oktober 2020. En fuldmåne i Tyren i konjunktion til Uranus.Fuldmåne er afslutninger, Uranus er tiltrængte forandringer. Med andre ord er der noget i gære.

Det er en af de større fuldmåner efter et år, der nok har presset citronen hos de fleste. Som skrevet allerede i foråret er oktober-november de mest pressede citron-måne-der i år. Sol samt Merkur retrograd i Skorpionen og Mars retrograd i Vædderen hjælper absolut ikke på empatien og tolerancen hos den brede befolkning.Hånden på hjertet: de kommende uger kan blive totalt kaotiske. Globalt såvel som individuelt.

Kaotiske set fra vores side. Fra den kosmiske side bare endnu en fase vi skal igennem for at komme til et stadie med højere livskvalitet, frihed og ikke mindst større samspil med naturen, andre levende væsner etc.

Derfor skal plastic-egoer og fake alting dø. Det har vi faser som denne til. Eksplosive faser, hvor alt det mørke, uhyggelige og grimme kommer op. Hvor det over-oppustede falder eller mister glans og status. Hvor vi endelig får lettet rumpetten og foretaget den forandring vi skulle have foretaget for længst (nå hej Tyr, kommer du der?). Stagnering er en umulighed herfra.

Ja, jeg ved godt at forandring er skræmmende. Det er naturligt. Men du har inkarneret som menneske. Et menneske har vilje, styrke og handlekraft. Vi er ikke viljesløse ofre som en toiletbørste, f. eks. Rimeligt skidt inkarnations-avatar at vælge, iøvrigt.Hov hov, vi toiletbørster har også følelser, at du ved det

Denne fuldmåne har hele buffeten. Ja, her til højre kan vi vælge (mere) drama, dårlige mønstre og problematiske relationer hvor der ikke er balance i det man giver ud og det man får igen. Her til venstre kan vi vælge naturlig kærlighed, empati, flow, harmoni, ro.

For dem der ønsker sidstnævnte er der intet problem her, så har du nok allerede foretaget de mest nødvendige ændringer og er bare på vej til endnu højere evolutionært niveau. Du skal bare tage et lille skridt mere til venstre de kommende uger, det vil være ret åbenlyst.

For dem der ønsker det første skorter det heller ikke på gode scenarier for traumebaseret adfærd, giftige relationer og mønstre, unødige konflikter, hemmelige elskovsrunder der ender med at nogle koger en kanin på nogens komfur og sådan noget. Tag et skridt til højre. Selv om du passerer start inkasserer du ikke 4.000 kroner.

Jeg dømmer ikke om man ønsker det ene eller andet. Jeg fortæller kun at denne fuldmåne har hele spektret. Vi har alt i dæk og fælge. Om du vil have det let eller svært her i Twin Peaks-sæson er helt op til dig.

Skulle du være en af dem, der sidder fast i den svære cyklus og ikke ved hvordan man kommer ud af den, så er mønstre et godt sted at starte i en sæson som denne. Se mønstrene. I relationer, i tanker, i daglig adfærd. Her i skorpionens sæson kommer det hele op in your face.En anden typisk Skorpion-ting er det her med at falde på halen over de 5% af tiden hvor det går fremragende. Hvor passionen, intimiteten, kreativiteten, følelserne er af en helt anden dimension. Wouww så fantastisk. Guddommelige ekstremer. Så lad mig da endelig ignorere de 95% af tiden, hvor relationen eller situationen består af mørke, had, ondskab, tarvelighed, mobning, aggressivitet, kontrol, manipulation, af det der nedbryder en langsomt, der stikker så hårdt at man gang på gang bliver dræbt en lille smule mere. Indtil vi når 5%-feltet på lykkehjulet og alt er godt igen. Altså liige indtil vi skal endnu en tur rundt i dødsdromen. And so the world turns.

Se hvor der er naturlig tillid og hvor der ikke er. Man kan stole på sine instinkter i denne tid. Hvad elsker dig tilbage? Helt og aldeles åbenlyst og naturligt? Hvor der ikke følger betingelser med kærligheden?

Uanset hvad omgivelserne serverer er det stadig kun os selv der møder os selv bestilt af os selv.  Og det er et særdeles autentisk møde i en tid som denne. Vi er dybt nede i rodchakraet her.

Fuldmånen i Tyren er et fremragende tidspunkt at udløse et primalskrig. Helst sikkert og faciliteret og alt det der, men SE hvad der ligger under det drama, under det vanvittige emotionelle kaos.

Der er altid simple følelser under emotionelt kaos. Hvad mangler du? Hvad har du måske aldrig fået? Respekt? Forståelse? Empati? Kærlighed? Omsorg? Hvad ER den røde tråd?Jeg har været i primalterapi og jeg har været vidne til andre i primalterapi. Fuldstændigt vanvittigt vilde voldsomme processer. Og ligegyldigt hvad det var, hvem det var, hvad historien var, hvor ekstremt det var, så var svaret til slut altid så såre simpelt. Hvad er det du mangler? Det var som regel så enkelt et behov, at det kunne udtrykkes i eet ord.

Kan man se det her, behøver man ikke længere at udleve det i sit liv, sit arbejde, sin hverdag, gennem sin partner, venner etc etc. Når du går ind ad den dør, hvilken energi er der så? Er der kærlighed, velkomst, åbenhed? Hvad når du går ud?

Hvad sker der når du går ind eller ud af en dørene i dagligdagen? Hvilke energier venter der så?

Se forskellen. Mærk det. Forstå det. Foretag de nødvendige forandringer for din større lykke, frihed og livskvalitet.

Under al kaos ligger et simpelt ønske. Et simpelt behov, der ikke er opfyldt.

Og en person, der er god nok som han eller hun er.

Louise

Kategorier