Energivejrudsigt for november 2020 er nu oppe + en masse events :)

SÅ lykkedes det at få LIVE-vejrudsigten fra Facebook-siden over på YouTube!

Du finder LIVE med kommentarer på Facebook-siden HER eller du kan se den direkte på YouTube HER. Begge dele er gratis og kræver ikke login :)Dit stjernetegn november finder du HER (for Guldmedlemmer).

Der kommer video-horoskoper for alle tegn på YouTubekanalen for december 2020 + start 2021 (samme video), så stay tuned! :)Astrobanko december 2018

Vi skal da spille astrobanko igen i år, skal vi! Det eneste du skal gøre er at trykke "deltager" og sørge for at have dit fødselshoroskop klar inden vi går LIVE!

Louise ryster posen og så håber vi, at din(e) placering(er) kommer frem. Der er som altid flotte, flotte præmier på spil og skulle du være en af dem, der gerne vil donere en præmie, så skriv til louise@universalgoals.dk. Bemærk, at vi de andre år har fået rigtigt mange præmie-henvendelser hvorfor det kan være, at nogle bliver slået sammen eller ikke taget imod.

Du finder begivenheden lige HER.

Se astrobanko-videoen fra december 2018 på Facebooksiden.Der er LIVE energivejrudsigt for december 2020 den 22. november kl 15, du finder og tilmelder dig begivenheden ganske gratis HER.

Vi ses! :)

Louise

 

 

Kategorier