Michael Bundesen - en sidste hilsen herfra.

Michael Bundesen er død. Idag blev livets skjorte for kort.

Jeg er vel kun en af utroligt mange livslange fans af den mand, hans person og evne til at udtrykke krøllede sætninger. Som de fleste andre kan jeg stort set alle sangene, og han var blandt mine store ord-helte mens jeg voksede op og selv skrev og skrev. Sange, musicals, noveller. Eller bare...skrev. Kan man med ord som han kunne, er man selvskreven på fanvæggen herhjemme.

Hans Merkur i Tvillingerne sikrede ham de fantastiske ordspil, men også folkeligheden. At kunne relatere til Hr. og Fru Danmark i fællessang, være alles ven, se charmen i de banale danske problemer og at kunne indkapsle essensen af hygge, Tuborg og Brøndby Strand - det kræver en Tvilling.

Det er faktisk ikke længe siden, at jeg kiggede på hans fødselshoroskop. Det sker ret tit i forbindelse med, at nogen er ved at skifte dimension. Det skete også med Master Fatman, jeg skrev om lige inden hans død (læs indlægget HER) og en del andre, jeg ikke har skrevet om.

Jeg kiggede på det i forbindelse med Bundesens bogudgivelse som vist var for et par dage siden, og jeg ville se hvilke energier der ville understøtte den for det er nu engang den slags research, jeg laver. At læse energier og cyklusser.

Jupiter i Vandmanden på 2 grader...wow, tænkte jeg. Han rammer Jupiter-Saturn-konjunktionen om lidt over en måned, det må blive en GIGANTISK sællert. Var han stadig så relevant?

Nu kan jeg se hvorfor det kan blive en bestseller.Det er ikke kun Jupiter-Saturn, han ”rammer”. Pluto sidder netop nu på hans sol i Tyren. Uranus på hans Mars i Tyren. Det betyder ikke, at alle der har Solen eller Mars i Tyren nu dør (!), men det er nu engang klassiske døds-transitter. Uranus er ”ud af det blå”. Tyren har mange forandringer foran sig som jeg har nævnt i adskillige videoer på YouTube-kanalen.

Død kan her også betyde, at det er noget i ens liv der dør. En fase eller cyklus slutter. Det er som regel meget signifikant. Job, forhold, venskab, ægteskab, bolig etc. Og med en måne i Skorpionen var det for ham nok bare at hoppe ud i det store mørke kosmos vi alle befinder os i for tiden her i Skorpion-sæson.  Han stod i en Venus-Neptun konjunktion, Jupiter-Sol-trigon, Merkur-Uranus-trigon, Saturn-Venus-trigon og andre gode transitter. Lur mig, om Bonden ikke selv havde ”bestilt” denne luksuriøse overgang på 1. klasse. Den transition havde han vist selv bestemt.

Og som 3´er numerologisk en bestemt herre. Bundesen blev født den 12. maj 1949.

Alfahan. Direktør. Charmeur. Perfektionist. Privat. Sjov. Dominerende. Det er 3´eren.

Med 12/3 i grundvibration OG som livstema var drama og tab ikke til at komme uden om, og det var da heller ikke alt han kunne holde hemmeligt bag 3´erens berømte pokerfjæs. Hans numeroskop var ret skidt for at sige det mildt, der er tab, drama, intriger og at være alt for flink over for andre, og det får mig endnu engang til at tænke på hvor meget mere potentiale han og mange andre ville have opnået med et optimalt numeroskop. Det kommer jeg nok ikke til at opleve meget af i min levetid, men gør da mit for udbredelsen og pionerarbejdet.

I hans højere selv havde han iøvrigt dobbelt penge-triade, hvilket jeg kun en enkelt gang har set hos en kunde. Det er indtjening af MANGE penge, men med 12/3 i et ubalanceret numeroskop er det også tab af eller at man ikke tjener alle de penge man kunne have tjent. 23/5 i årsvibration har dog beskyttet ham, så helt galt har det nok aldrig været.

Årstalsrækkerne for 2020 byder også på skæbnebetonede begivenheder, da han ligger i 8-års-rytmen og "traditionen tro" for dødsfald står han i heftige kombinationer selv (10/1-8-9 skygget af 8-8-16/7 året ud. Dette kommer oven på den 37/1 jeg ofte ser i forbindelse med en døds- eller transformationsproces, det er klassisk fugl fønix, men i det her tilfælde ikke en mand der ville kunne rejse sig fra asken fordi han var lænket til en kørestol, så igen – det har været et af de afhopperpunkter vi alle har i løbet af livet. Der er nogle nødudgange (5-7 stk, tror jeg), hvor man undervejs kan trykke på knappen eller lade være, og mon ikke han har taget en ret god beslutning om at forlade det jordiske plan på en smuk måde her og så lige sikre sig, at hans energifelt får ekstra meget spotlight her i overgangen). Som 3´er starter han iøvrigt år 2021 med en lækker pengetriade, så mon ikke hans værker kommer til at få et kæmpe salgsboost nu.

Nu finder han ihvertfald ud af hvad der sker når man skal bort.

Når livets skjorte bliver for kort.

Med en humor som hans kan han vel finde på at inkarnere som flue. Med vinger på. Og sætte sig på en looooorrrrrt. En loooorrrrT.

BzzZZzzzZZZ.

God rejse herfra, tak for musikken og de magiske ord :)

Louise

Kategorier