Juleferie 2020 samt Året der gak med Nian & Louise

Det har været et forrygende år for os alle, og Nian & Louise har arbejdet på højtryk som de af jer der har fulgt med allerede godt ved. Vi glæder os derfor til at hygge-LIVE med jer for sidste gang i 2020 hvor vi snakker om hvad der var og hvad der kommer - og mon ikke der er den sædvanlige surprise eller to i sækken ;)

Det foregår lige her på Universal Goals´ Facebookside søndag den 27. december klokken 14.00. Det er ganske gratis, det eneste du skal gøre er at trykke "deltager" og så får du besked når vi går LIVE!:)

Du finder begivenheden lige HER.Det lakker mod enden som manden sagde, da han hældte fernis ned ad ryggen, og det gælder også for de personlige sessioner, der er lagt ud i skemaer nu. Vi er ved at skifte platform, også til jer der spørger til iværksætterforløbene, det er derfor der ikke kommer noget nyt pt.

Book en personlig session med Nian & Louise HER (ikke flere tider i november, det er derfor kalenderen starter i december).

Book en personlig session med Louise HER.

Til dig, der har brug for det mere terapeutiske og psykologiske arbejde for at komme ind til den spirituelle essens af dig selv, kontakt Nian HER.

Til de af jer, der spørger om flere sessioner: Det er muligt, at der kommer specialforløb i juleferien, vi vender lige tilbage.

Til de af jer der rykker for jeres horrorscope - så lad være, det kommer senest den 31.12, der er MANGE ordrer. Dette står også i produktbeskrivelsen hvor det er købt (det finder du HER).

God weekend :)

Kategorier