Nymåne i Skorpionen den 15. november 2020. Hvad er der i æsken?

Forleden var jeg i mit gamle hood for første gang i lang tid. Jeg skulle fra punkt A til punkt B da jeg kom i tanke om det lokale og populære spisested, der lå på vejen. I ved, sådan et sted hvor man engang hang ud, som leverede mad til arrangementer osv. Det familiære, det centrale.

Beslutningen om at tage en hurtig frokost derinde på vejen til punkt B lå lige for, og min mave rumlede allerede af glæde ved tanken om at se mine gamle venner derinde igen.

Ding dong. Hehe, den fjollede klokke var der endnu.

Det var skranken dog ikke. Ej heller mine venner. Eller stemningen. Istedet stod der i midten af lokalet en knægt på max 14 år. Hvad jeg skulle have?

Det smil havde aldrig været helt oppe og vende ved de dybe øjne. Måtte han opleve det en dag.

Jeg kiggede mig omkring og så forfaldet. Afpillet maling i hjørnet, gulnede lampeskærme, nussede møbler. Tomme borde. Lugten af sommerhus.

”Eh ja hej, nåhm jeg tager en dagens ret”.

Jeg satte mig på den vakkelvorne stol hvor jeg havde siddet så mange gange før i godt selskab. Altid når vi havde noget at fejre eller skulle hygge. Liv og glade dage. Mange grin og lykkelige stunder.

Der var hverken liv eller glade dage her, det var tydeligt. De tatoverede østblokkere i hjørnet var vist ved at aftale noget jeg ikke skulle kende til, så jeg satte mig i det modsatte hjørne, spiste den ikke så gode mad og da jeg sagde farvel vidste jeg, at jeg havde været der for sidste gang.Ovenstående er bare et af dagligdagens mange eksempler på, at alting har sin tid. Alt kører i cyklusser.

Alt.

Restauranter, venskaber, virksomheder, parforhold, ægteskaber, ferier, arrangementer, depressioner og hvad ved jeg. Liv.

Alt kører i cyklusser. Der er start, der er mellemspil og der er slut. That's it.

Vi står i Skorpionens nymåne i Skorpionens sæson. Det er død. Slut. The end. Fin. Udfaldet af en lang, lang proces. Mars er netop gået direkte og det vil kunne mærkes hvordan tingene nu endelig begynder at rykke sig de kommende uger. Maser sig ud af den betonblok, der hedder år 2020.Altså...venner...

Skal vi ikke lige løfte vores glas og skåle for...os selv. For den tid, vi har stået igennem, for den transformation vi har gennemgået sammen og hver for sig, og for den cyklus der nu slutter. Tak for det hele. Bravo. Godt gået. At sige at det lysner herfra ville være en underdrivelse.

Det er min klare fornemmelse, at det også er vores liv indtil nu der er slut. Der er ”hul igennem” til sjælen, måske til vores barndom eller tidlige fortid. Det er også en ny cyklus fra den gamle livscyklus, der starter og lur mig om ikke mange nuværende inkarnerede sjæle først vil se deres liv begynde at give mening (eller endda være frugtbart) i den kommende tid. Det her skifte er så enormt stort, at jeg ikke engang kan beskrive det. Det er bare så f.... real. Så ÆGTE.

Denne nymåne er begyndelsen til enden. Derfor lukker vi energimæssigt også døren til alle relationer og livssituationer der er baseret på tidligere versioner af os selv og på negativt grundlag. Vi har opløst vores indre dæmoner og de ydre mister derfor deres indflydelse.Det der falder i denne tid er noget du er blevet beskyttet imod. Tag mit ord for det nu og se det selv senere. Vi åbner flere æsker her, måske det er gaveæsker, måske det er Pandoras æske (dæmonen, ikke smykkefirmaet). Er der en eksplosion eller et honninghjerte nede i æsken? Det ved vi endnu ikke, men det varer ikke længe før vi gør.

Som en sidenote vil jeg minde om, at når vi har forandringsplaneten Uranus i Tyren frem til 2025-2026, så har vi altså også Uranus over for hver gang vi har en transit i Skorpionen (!).  Det er forandringer, beskeder, indsigter, ideer osv (den højere oktav af Merkur, af Hermes (guden for kommunikation, ikke tørklædet), så det er altså intelligens over vores egen) og de kan komme ind fra sidelinjen og føles som en overraskelse hvis man ikke selv har hul igennem. Det er derfor værd at huske på, at selv om ingen bryder sig om forandring eller selve transformationen, så er det aldrig til det dårligere med disse aspekter. Aldrig. Det er vores sjæls kalden, vores eget højere selv eller hvad man vil kalde det – og inden for de næste par måneder har vi så nye horisonter på vej, at vi slet ikke kan forestille os det lige nu.Lige et par noter når det nu er en måne i Skorpionen og månen ikke er sååå glad for at være her:

Det kan blive blodigt. Helt ærligt. Mars er også lige gået direkte og Venus er i kvadrat til Pluto. Forbered dig på manipulation, magtkampe og halvpsykotisk adfærd hvis det er noget der allerede ulmer. Vær forberedt og hold dig sikker.  Fedt hvis der ikke sker noget, men det her er en better safe than sorry-måne. Lad være med at være intim med nogen hvis der er noget som helst i vejen, også selv om det er pr instinkt eller du føler dig forpligtet eller sådan noget. Ægte intimitet opstår kun når der er rene linjer og hver person har styr på sit eget shit. Ellers er det codependency og det er hverken sjovt eller sundt. År 2020 har i høj grad handlet om skyggesider og at stå på egne ben, der er ikke plads til mere dark shit i vores liv.

Partnerskaber kan styrkes nu, teams ligeså. Sikkert bag kulisserne, det er trods alt Skorpionen så intet er åbenlyst. Du må vente og se, hvad der er i din æske, bare husk at hvis din ærkefjende pludselig serverer æbleskiver for dig, skal du nok lige tjekke om det er miltbrand eller flormelis der er oven på. Sir det bare.Jupiter er i en god sekstil her, så vi står endnu engang i det her lys og mørke på een gang. Kærlighed og ondskab lever side om side. Der kan være noget enormt godt, lykkeligt eller heldigt samtidig med noget enormt trist. Vi er også på vej i en spritny eklipse-sæson, så der kan meget vel være grundlag for at vi siger farvel til noget vi ikke har lyst til, men som vi er nødt til.

Det er ikke tid til at give op på en drøm selv om det ukendte er så skræmmende, at vi har lyst til at falde tilbage i det trygge. Lad det ikke blive klassikeren med et potentiale, du bare gik og drømte om og som smuttede ud af dine hænder da tid var (som er nu). Det hele er sat op som det skal, vi har ventet inkarnationer på at kunne binde trådene sammen på kryds og tværs. Hold fast.

Jeg vil til slut sige, at det vi har på vej er luksus-karma. Det er øverste hylde af alle de gode sjælskontrakter, den hylde vi ikke har kunnet nå tidligere og som vi var nødt til at gennemgå en proces som denne for at kunne få. På øverste hylde er kun de gode gaveæsker.

Fra smykkefirmaet. Ikke dæmonen.

Louise

 

 

Kategorier