Eklipse i Skytten den 14. december 2020. Velkommen til Paradis.

Ding dong.

”Ja, det er Kaptajn Svendsen her. Vi er ved at gøre klar til landing her på jeres drømmedestination og skal derfor bede jer spænde sikkerhedsbælterne, rette stoleryggen og slå bordet foran op.  Alt ser fint ud, vejret er klart til landing, så vi regner med en fin og blød afslutning på denne rejse”.

Fedt, mand. Denne tur har godt nok været lang, og en eklipse som den vi har i Skyttens tegn den 14. december 2020 fungerer altid som en portal til nye dimensioner. Til et nyt liv.

Siden partner-eklipsen den 30. november 2020 har vi været i transition og er nu ved at lande i vores nye, spændende liv. Det er altid et mærkeligt mellemland at befinde sig i, når man er imellem eklipser.

Denne eklipse er ikke bare en mirakelportal her i juletiden, den sætter også et tidligt nytårsfyrværkeri af store energi-begivenheder i gang. De sker alle inden for en uge og runder så utroligt smukt af med en fuldmåne i Krebsen, som vi danser ud af 2020 med, så jeg skal gøre hvad jeg kan for at følge med og rapportere live fra det store kosmos.*knas knas*

”Ja, det er sgu lige Kaptajn Svendsen igen. Ja øh jeg ved godt at jeg lovede, at vi var ved at lande i paradis før, men det har sidenhen vist sig at landingsbanen ikke alene har flere grønne end røde afstribninger, men at der også gror et ulige antal mælkebøtter i vejkanten. Dette strider imod mine principper, mine personlige overbevisninger så jeg kan desværre ikke føre jer ned og lande alligevel. Vi vender derfor tilbage til Danmark hvor der netop er udbrudt snestorm”.Ikke en besked man lige gider at høre, vel? Knaldsort?

Yes. Og det er lige præcis hovedbudskabet i denne eklipse som befinder sig på 23 grader af Skyttens tegn. Midt oven på den faldlem vi kalder den Sydlige Måneknude.

Skytten handler om eventyr, rejser, visioner, glæde, sjov, det store overblik – men så sandelig også om højere viden. I en sund form visdom og tillid til universet. Det er profeterne, der befinder sig her. I mere dagligdags jordisk form har vi har principper, overbevisninger, paradigmer. ”Regler” for os selv. I ved, sådan nogle man har i religioner, for eksempel.Enhver der nogensinde har trådt selvudviklingens vande ved godt, at det er her vejen starter. Ens eget perspektiv. Hvilke briller, man ser verden med.

De briller er dannet af en masse tanker og overbevisninger hvoraf nogle er vores egne og andre nogle der kører pr automatik fordi det er vi vokset op med. I den familie, i det miljø, i det land, i den kultur.

Hvis de overbevisninger ikke hænger sammen med vores voksne virkelighed, så er vi som Kaptajn Svendsen og derfor kan vi med stor fordel lige åbne lasterummet og lade dem falde i havet inden vi lander i vores nye, spændende liv. Der hvor vi har enormt travlt med os selv og andre ud fra nogle hjemmelavede regler der måske/måske ikke giver mening til at begynde med. Og det er en meget stor udvikling, man kan gennemgå her – Nian og jeg bruger meget tid på det i vores sessioner.

Jo mere man kan gribe sig selv og sine tanker i hverdagen og liiiige se om de nu også holder vand, desto bedre. Passer de nu også til den person, jeg er nu?

Der er lagt op til disciplinering af det mentale i fremtiden. Hvor meget eller hvor lidt vi tror, at vi må noget. Tale, skrive, fylde, tænke, synge, danse, knalde, arbejde, træne, flirte – you name it. Uhh hvem er rigtigt spirituel og hvem er ikke. De der usynlige regler hvor man har en mening om noget eller nogen der bare ikke rager en er ofte et blindt punkt – og de skal afdækkes.Man kunne dog fristes til at tro, at vi er blevet tæppebombet så meget med reality checks de sidste par år, at arbejdet er i gang i de fleste hjem og med Jupiter og Saturn på de sidste, kritiske grader af Stenbukken under denne fuldmåne bliver vi lige screenet i security en sidste gang. Holder vores billede af verden nu også vand?

Det burde det. Og Saturn og Jupiter slipper os ikke uden en belønning, uden et diplom for veludført arbejde. Velkommen til den højere vej. Du får lige en sidste gennemgang med feriebilleder fra de sidste 3 år hvor tidskrævende karma har givet os tvungen tålmodighed og vedholdenhed til at stå strabadserne igennem.  Vi har fået ændret vores fysiske verden og har nu en forståelse af, hvor vi har ændret os permament. Det har været en hård tur i verdens langsomste tog der i lang tid kun så ud til at føre os til et fjernt område i Sibirien, men viste sig at være turen til lufthavnen til denne fantastiske rejse, det fantastiske eventyr vi nu står foran.

Vel igennem Saturn Security Service er vi med Mars og Merkur i energisk trigon til denne flotte eklipse SÅ klar til at møde verden. Vi vil derudaf, afsted, i gang med det nye, vi vil se det hele på een gang. Aldrig har Kurt kunne lide mere kubik.

Det er helt og aldeles oplagt at gå på eventyr her på vores nye feriedestination. Skal det være Skytte-style, så har vi et kort med over området. Vi tager måske en helikoptertur, så vi kan se det hele oppefra. Hvor vi kom fra, hvor vi er nu og alle de steder vi gerne vil hen. Vi har det store overblik.Gør det. Gør det hele. Bryd alle de dogmer omkring hvad du må og ikke må. Ihvertfald hvis de har afholdt dig fra et gå på et lovligt eventyr, der ikke generer andre. Fang dem når de dukker op i hovedet mens du slentrer ned ad den palmebesatte strandpromenade.

”Uha nej, jeg skal ikke have en is. Der er aaalt for mange kalorier i”.

Spis! Spis en is, for helvede! Og NYD DEN!

Gå i bikini, spring i faldskærm, lej en fiskekutter. Spis alene på restaurant hvis det er det du skal (det har jeg først for nyligt fundet ud af åbenbart er en stor mental prøvelse blandt jordboere).

Hvad i alverden skulle pointen med at være i inkarnation, i en yderst begrænset krop af lidelse hvis ikke vi skal nyde og opleve med de menneskelige sanser? Som en vis sjæl, der ikke er i inkarnation fortalte mig, så skal man altså nyde og opleve og gøre tingene mens man er her. Det vil tidsnok være slut, som vi ved. Sguda svært at spise en gammeldaws vaffelis som spøjelse, tror du ikke.

Lad da være med at lave en Kaptajn Svendsen. Tro mig, du har mindst een overbevisning der er lige så fjollet som ham og hans mælkebøtter i vejkanten.Nyd det. Og som altid når man lander et nyt sted, kan man være nøjagtigt den man ønsker at være her.

Velkommen til dit paradis.

Tak fordi du rejste med Eklipse Tours A/S.

Vi beklager, at vi måtte fyre Kaptajn Svendsen. Men det var nu på tide.

Kaptajn Falkenberg

 

 

 

Kategorier