Store Skæbneuge den 14. - 21. december 2020. Glød.

Det historiske år 2020 har selvfølgelig ikke tænkt sig at snige sig ud af døren ubemærket, det vil ske med fyrværkeri og store gaver med de største bånd sløjfet omkring.  Det er muligt, at vi først (langt) senere opdager, hvor store de gaver er, men i den kommende uge er energien stærkt ladet med et spring fra et livsskib til et andet og så skal de kosmiske kræfter lige nå at smide den rigtige proviant efter os. Vi tror måske selv, at vi ved hvad vi har brug for (i mange tilfælde har vi kun liiiige nøjagtigt nok til at tage springet om det er penge, ressourcer eller fornemmelse af hvad det rigtige er) og derfor er det så heldigt, at der er nogle højere intelligenser der også lige sørger for, at vi har det vi i virkeligheden får brug for med.

Det kan blive en af de største uger i vores liv så uanset hvordan dine gaver ser ud – om de er ønskede, overraskende eller endda uønskede – så stol på udfaldet. Det er nogle stærke spillere den kosmiske træner har sat i startopstillingen til en ny mangeårig cyklus. Alt er under kontrol.

Ugens kosmiske program ser ud som følger:

Den 14. december har vi en eklipse på 23 grader af Skyttens tegn. Stærke nye begyndelser der befinder sig på den Sydlige Måneknude (det vi skal efterlade for at kunne være et andet sted), så det er mildest talt en ”survival of the fittest”-eklipse som nogle nok allerede har opdaget. Den kan sgu  blive småkatastrofal for den, der ikke er forberedt. Nogen eller noget tages væk under en eklipse (seneste stramning af lockdown udspiller f. eks dette scenarie), så var du en af dem der lige fik revet tæppet væk under fødderne er mit følgende råd meget klart: Se det næste skridt med det samme. Med det samme. Lad være med at bruge tid på at bitche over noget, skrive en blog om det, starte alle mulige sager, manipulere til at holde nogen fast eller hvad fanden ved jeg. This is meant to be.

Vær ok med at ok, sådan skulle det gå og så se hvilken dør der er åbnet lige foran. Det er sådan de her aspekter fungerer. Den nye opgraderede vej ligger lige for og bemærk, at fordi vi står i de aspekter vi står i kan det godt være et midlertidigt sikkerhedsnet der redder dig for nu, men ikke er holdbart i længden (!). Altså hvis du f. eks uventet skal flytte og det nye hus ikke er klart, så skal du måske bo på sofaen hos 2-3 venner undervejs etc. Er du ramt på business får du måske kompensationspakke, bliver du fyret/hjemsendt får du alligevel løn osv – men det er en stakket frist, så brug for hulen Skyttens evne til at se det store billede. Op i helikopteren – hvor er du, hvor skal du hen og hvad har du nået at samlet sammen. Det er sikkert en del i løbet af dette år. Hvem er med dig for alvor. Vores omverden og evne til at stå sammen, bruge hinanden og udnyttes vores fælles ressourcer optimalt er det nye sort de næste mange år. Spørg nu naboen om den kop sukker, mand. Jo hurtigere desto bedre.

Den 15. december går Chiron direkte og Venus bliver langt om længe befriet og danser sig ind i Skytten. Nye eventyr der kan blive meget store begynder her (vi er også tæt på en Jupiter-sekstil), passionen vender endelig tilbage. No more sucking my soul dry. Det maskuline i os alle heales, vi husker vores handlekraft, styrke og trang til at kreere. Til at skabe noget. Ikke mere fiflen rundt i selvpsykologi, det er slet ikke der vi er nu. Det er piu piu (ja det var pistolskud) eller snarere fliff fliff (vi er i Skytten så det er pile, der skydes afsted og jeg ved ikke helt hvordan de lyder), men ihvertfald bliver der sendt mange visioner og intentioner i de lange retninger og endelig er vi SÅ klar til at løbe efter dem. Ja, det går meget stærkt i denne uge.Den 17. december skifter Saturn til Vandmanden. Indlæg følger, også til Guldmedlemmerne og hvad det betyder for jer frem til marts 2023.

Den 19. december skiftter Jupiter til Vandmanden. Indlæg følger, også til Guldmedlemmerne og hvad det betyder for jer frem til december 2021.

Den 21. december mødes Jupiter og Saturn i en historisk konjunktion på 0 grader af Vandmanden og samtidig har vi vintersolhverv hvor Solen går i Stenbukkens tegn. Et udtryk som ”nye begyndelser” er for lamt her. Det er helt nye liv, helt nye mennesker, helt nye identiteter, helt nye verdener, helt nye dimensioner.  Det hele eksploderer ikke nødvendigvis her, de store og mangeårige transitter kan snarere mærkes over en årrække, til gengæld er ændringerne fundamentale.

I dagene op til vintersolhverv sidder Solen i Skytten også lige på det Galaktiske Center (Universets navle på 27 grader af Skytten), hvilket sender lysenergi og varme til os i en varmeblæser der også sender os fint afsted med perspektiv og indsigt. Forståelse af vores indre sandhed. Det er derfor jeg ikke mener, at man skal bruge tid på at hænge ved fortiden nu. Ja ja, den og den gjorde det og det og så skete det og hun var god og han var ond og de gjorde ditten og datten og så var jeg selv det ene og det andet og det tredje.

Når sløjferne bindes omkring disse gaver, så er det hele vores liv vi får serveret. I pakken ligger vores livseventyr i denne forberedende fase og som tiden går (eller forhåbentligt allerede nu) forstår vi i højere og højere grad hvorfor noget skulle ske. Hvorfor dansen med livet og de andre skulle være frem og tilbage på den måde. Hvorfor vores eget højere selv var nødt til at snyde eller lokke os til noget som ultimativt var måden vi kunne ende her på.Det er en uge hvor man godt kan føle sig lidt ved siden af kroppen. For jer med ascension-symptomer er vi lige skruet en tand højere op end søvnløshed og ringen for ørerne. Energien er meget direkte og ufiltreret, det er en meget fin uge for chakra- og energiarbejde, især ekspansivt arbejde.

Som nævnt før tror jeg det er første gang vi har haft en inkarnation hvor omstændighederne har tilladt, at vi kan komme til det her gigantiske energiskifte uden at skulle forlade kroppen og den jordiske oplevelse. It's really really big stuff.  Alle ingredienserne fra dette og tidligere liv og generationer blandes endelig sammen og bliver til den største og smukkeste kage.

Denne portal giver os mulighed for at hoppe ind i oplevelser der ikke tidligere var tilgængelige for os. Det tager tid at falde på plads i og integrere nye energier, men skiftet er her og det er nu.Vi siger farvel til noget, ja – sikkert ret hurtigt eller pludseligt - men det er på den måde hvor det er nødvendigt for at komme til næste stadie hvor vi nu skal være. Larven er nødt til at dø for at blive til en sommerfugl. Man er nødt til at få klippet spidser for at kunne få endnu længere hår. Vi siger farvel med taknemmelighed for læringen og udviklingen.

Vi ved ikke hvad der venter forude, det er som altid skræmmende, men vi er sikrede. Det er helt fint ikke at vide det, alt er som det skal være.  Det kan man godt vænne sig til i de luftige energier, vi går ind i for resten af vores liv. Det er et tidslinje-skifte (ikke med Kaptajn Svendsen, promise) en tidsrejse til en legeplads med langt højere vibrerende frekvenser.

Det er ikke nødvendigvis det vi troede det skulle være eller endda ønskede os, men det her er for det bedre. Det er en garanti og den pludselighed, det øjeblikkelige skifte, kommer os til gode senere. Havde det ikke været den pludselige lukning af døren kunne det ikke bliver tilsvarende større situation senere. Det er bare sådan kosmiske processer fungerer.Det er glød. Ikke risenglød, men Livets Glød. Life.

Lad være med at sige nej når livet byder op til dans.

Til de jordiske goder. Til nydelse. Til det der åbenlyst er for dig, til dig. Der er intet romantisk ved at være fattig, uelsket, hårdtarbejdende, ensom eller martyr. Det er kun spild af jordtid.

And so it begins.

God rejse,

Louise

Kategorier