LIVE-energivejrudsigt for januar 2021 - kom og vær med den 30. december (link i indlægget)

TOO MUCH! Forleden var jeg ved at rekvirere 450 kvm kontor til os indtil Nian heldigvis hev mig i ærmet og ned på jorden. Var jeg nu også sikker på, at det var det vi havde brug for lige nu? Skulle vi vente lidt? Jeg havde ubemærket fået kørt mig selv ud af en tangent med alle de spændende muligheder, vi ville få haha...sådan er det i tider som disse :)

Skytte-energi er altid overdrevet og med de store planeter på vej ind i et andet stort og visionært tegn, nemlig Vandmanden i løbet af december 2020, så er der lagt op til speedy gonzales og store armbevægelser. STORE. Vi er ude af Saturns snærende bånd, frihed, eventyr og meget store nye begyndelser venter forude samt selvfølgelig en kamp med det eksisterende, det traditionelle.

Januar byder ligeledes på Uranus i kvadrat til Jupiter (hoppeborgen pumpes endnu mere op), en stærk Pluto-nymåne i Stenbukken og en dejlig fuldmåne i Løvens tegn.

Kom og vær med når Louise fortæller om de kommende transitter, og som altid skal vi selvfølgelig have trukket månedens vinder af en gratis session med Louise i januar 2021 :)

LIVE-energivejrudsigt er gratis, du tilmelder dig lige HER og får besked når LIVE går i gang.

Kategorier